Στη δικη μου πραγματικοτητα ειμαι σιγουρη οτι δεν θα λαβεις τιποτα απο αυτα που πιστευω και λεω υποψη σου γιατι απλως δεν σε νοιαζει στην τελικη! ουτε καν με ξερεις αλλα και να με ηξερες το ιδιο θα ισχυε..καποια πραγματα δεν αλλαζουν
Printable View
Στη δικη μου πραγματικοτητα ειμαι σιγουρη οτι δεν θα λαβεις τιποτα απο αυτα που πιστευω και λεω υποψη σου γιατι απλως δεν σε νοιαζει στην τελικη! ουτε καν με ξερεις αλλα και να με ηξερες το ιδιο θα ισχυε..καποια πραγματα δεν αλλαζουν
Πάντα με ένοιαζε για τους ανθρώπους,δε θα το αλλάξω τώρα.Μη σκέφτεσαι και σε αυτό καχύποπτα κι οτι δε νοιάζει τον αλλο.Εκτός κι αν σου το έχει πει.Παρόλαυτα,πρέπει να φύγω,έχω να πάω τον σκύλο στην κτηνίατρο και με την ευκαιρία θα της πω να κάνω κι εγω ένα τσεκ απ...!!Χαρηκα που τα είπαμε..... :)
Θεοφανια το εθεσες πολυ πιο σωστα απο μενα. Γνωριζω επισης κι εγω τετοιες περιπτωσεις οπως και περιπτωσεις που το ψειριζουν χρονια και φυσικα ακρη ποτε δεν βγαινει για τον λογο οτι ακομα και μεσα στη σχεση αναλυουν τα παντα με αποτελεσμα να χανεται και το ρομαντικο κλιμα που ηταν η βαση για την αρχη αυτης της σχεσης. Για να μην παρεξηγηθω παλι δεν μιλαω προσωπικα για/σε κανεναν εδω μεσα αφου δεν γνωριζω και κανεναν προσωπικα και σιγουρα 5-10 γραμμες δεν συνθετουν εναν χαρακτηρα. Μιλαω βαση προσωπικων βιωματων δικων μου αλλα και φιλων/γνωστων απο συζητησεις κ.τ.λ.π. Ο ερωτας ειναι κατι αυθορμητο. Τη μια θα σου βγει ετσι την αλλη αλλιως....Εξαρταται και απο τον ανθρωπο που εχεις απεναντι σου,τι συναισθηματα θα σου προκαλεσει αρχικα και εν συνεχεια φυσικα. Δεν βουτας με σκεπτικο. Δεν ειναι "μου αρεσει να κανω σεξ με τη μια" ή "δεν μου αρεσει να κανω σεξ με τη μια αλλα να περιμενω πρωτα να γνωριστουμε". Καποια φορα θα θελησεις να κανεις το πρωτο,καποια αλλη το δευτερο και καποια αλλη θα θες να ζησεις το "παραμυθι" σου. Με γεια σου και χαρα σου κι εγω μαζι σου. Αν ομως,λεμε αν δεν εχει την καταληξη που επιθυμεις να εχεις τη δυναμη και το κουραγιο να το αποδεχτεις και να πας παρακατω με αξιοπρεπεια και οχι με κατηγορω. Ετσι κατα την ταπεινη μου γνωμη λειτουργουν οσοι δεν εχουν στο μυαλο τους σωνει και ντε την δεσμευση. Ειτε προκυψει ειτε δεν προκυψειτο το θεμα ειναι να ειμαστε καλα για οσο κρατησει. Καραταω τα σημαντικα κατ'εμε (ομορφες αναμνησεις ή/και μαθηματα ζωης) και προχωραω. Χωρις αυτο να σημαινει πως ειμαι αναισθητος. Καταλαβαινω οτι ειναι και στον χαρακτηρα δεν ειναι ολα απλη λογικη αλλα ειμαι και της αποψης πως οταν βλεπουμε πως καπου σκαλωνει το πραγμα να κανουμε μια προσπαθεια να δουμε απο διαφορετικο πρισμα τα γεγονοτα. Το να τα φορτωνουμε σε ενα,δυο,πεντε, δεκα τριτους ειναι το μονο ευκολο αλλα τα ασχημα νεα ειναι πως δεν παμε παρακατω. Επαναλαμβανομαστε μονο και τιποτα αλλο. Ειναι κατι που εδω δεν βλεπω να υπαρχει διαθεση ομως να γινει γι αυτο και δεν εχω να προσθεσω τιποτα παραπανω. Σεβαστες ολες οι αποψεις οπως ειπε και ενα αλλο μελος. Συμφωνω τελος και με howtodream8 παιζει σημαντικο ρολο και η τυχη. (σε μια γνωριμια)
να ειμαστε καλα για οσο κρατησει μεταφραση για οσο περναω εγω καλα και βολευομαι!
Το συμπερασμα ειναι ενα οτι η ερωτικη σχεση δεν περιλαμβανει σε καμια περιπτωση την ανιδιοτελη αγαπη.
επισης μεγα ψεμα οποιος προσπαθει να σας πεισει οτι φταιτε εσεις για το αν δεν προχωραει κατι! το προβλημα το εχει εκεινος οχι εσεις!!!!
αλλο μοτο αυτο ειναι θεμα τυχης! τα ριχνουμε στην τυχη, στη ζωη, στη μοιρα, στην ελλειψη χημειας και οχι στον εγωισμο μας και οτι δεν αγαπαμε τον αλλο αλλα αγαπαμε τον εαυτο μας.
Εχουμε καταντησει να θεωρουμε τους απατεωνες και βολεψακηδες κατα περισταση σωστους και τους σωστους ανωριμους, ανασφαλεις και απελπισμενους.
unlucky εισαι εν βρασμω και λες λογια που σε λιγο καιρο θα τα βλεπεις και θα γελας (εύχομαι). Πολλα απο οσα λες ειναι μεν αληθεια μονο που αυτα ειναι χαρακτηριστικα ολων των ανθρωπων. Ακομα και δικα σου ναι. Εχεις καταλαβει οτι μιλας σαν να σε εχει προσηλυτισει καποια αιρεση; Σε μια σχεση (οποιαδηποτε σχεση) δεν φταιει ποτε μονο ο ενας. Βεβαια τα λογια μου χανω αλλα τεςπα. Οταν θα εχει ξεθυμανει ολη αυτη η οργη σου ξαναδιαβασε αυτο εδω το θρεντ με πιο καθαρο μυαλο.
Ειναι ομως χαζο....και ανουσιο. Γιατι να πρεπει να πληρωνω την επιτυχια; Βλεπετε λοιπον οτι υπαρχουν μεγαλες διαφορες; Δεν εχω ακουσει γυναικα να κομπλεξαριζετε λογω χρηματων σε μια σχεση. Εναι γενικα τοσα πολλα που μου εμαθαν οι προηγουμενες εμπειριες. Και ναι, συμφωνω με την unlucky σε παρα πολλα.
Σε ευχαριστω για την ευχη αλλα ευχη θα μεινει. Οσο μεγαλωνεις καταλαβαινεις και συνειδητοποιεις την ωμη πραγματικοτητα γιατι την ειδες καταματα ( οπως μου ειπε καποιος καποτε), οτι στα δυσκολα εισαι και θα εισαι μονος.
Ξερεις πια οτι θα σε προδωσουν και αυτο δεν ξεχνιεται ποτε. Και γω το αληθινο δεν το αντιλαμβανομαι με βαση τη χρονικη διαρκεια αλλα με βαση το πως συμπεριφερονται καποιοι στην κρισιμη στιγμη. Εχω τρομαξει πραγματικα με την αγριοτητα, τα λογια και την οψη των "ανθρωπων" οταν ειναι αντιμετωποι με μια δυσκολη κατασταση. πραγματικα αγριμια και ειλικρινα δεν ειμαι υπερβολικη απο τη μια στιγμη στην αλλη πεφτουν οι μασκες και παθαινεις το σοκ.
Για αυτο συμβουλευω τοσο εντονα τις κοπελες να προσεχουν και να μη γινονται θυματα του καθενος ειδικα οταν ο αλλος αδιαφορει απο την αρχη φαντασου πως θα συμπεριφερθει στη συνεχεια. Θελει μεγαλη προσοχη και να μην πιστευετε ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ ΠΡΑΞΕΙΣ
Εδω σε επιπεδο συζητησης και εχουμε βγαλει εξανθηματα με το απολυτο σου ανλακι..Ολοι σαπιοι λοιπον,σε λιγο θα το γυρισεις κιολας.
Ενταξει Θεοφανια μου οταν δε μας συμφερει να παραδεχτουμε μια ασχημη αληθεια κατευθυνουμε αλλου το θεμα, γνωστη τακτικη...οκ! εγω οτι ειχα να πω το ειπα και δεν βασιζεται μονο σε προσωπικες εμπειριες αλλα και σε τριτων, απο πραγματα και συμπεριφορες που εχω ζησει σε παρεες απο φιλες γνωστες κτλ.
Επισης δε μιλησα μονο για δυσκολιες κλπ ειπα οτι οι περισσοτεροι ειναι συμφεροντολογοι και επιφανειακοι και ξερουν μονο απο λογια για την ακριβεια ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.
Απο οτι φαινεται εχουμε αντιθετες αποψεις και στασεις ζωης. Απλα κλεισε τα ματια και αναρωτησου αν αυριο το πρωι σου συνεβαινε κατι πολυ τρομερο ο φιλος σου ο αντρας θα σε αντιμετωπιζε το ιδιο? μπορεις να απαντησει ςμε σιγουρια ΝΑΙ αν η απαντηση ειναι θετικη τοτε εκανες καλη επιλογη. Ολοψυχα σου ευχομαι να μη βρεθεις σε τετοια θεση και πολυ περισσοτερη να μη διαψευστεις και προδοθεις.
Είναι και χαζό και ανούσιο,αλλα κάποιοι άντρες μιας και δεν αισθάνονται ότι δεν έχουν κάτι άλλο να προσφέρουν το ρίχνουν στο οικονομικό.Δηλαδή "εγώ είμαι ο κυνηγός,εγώ φέρνω τα agatha".Οποτε,όταν βρεθούν αντιμέτωποι με μια ανεξάρτητη γυναικα η οποια μάλιστα παράγει περισσότερο από εκείνους,χάνουν την γη κάτω από τα πόδια τους.Μου φαίνεται οι περισσότερες δεν το έχετε καταλάβει ακόμα ότι έχετε κατακτήσει το τελευταίο οχυρό.Go girls!!!
...ανλακι, μηπως μπορεις να μου υποδειξεις τον τρόπο ή τις λέξεις με τις οποίες κατευθυνα αλλου το θέμα?
Η συζητηση είναι ξεκάθαρη και μάλλον δεν έχεις απάντηση για να μου λες τετοιες αερολογιες.
Υποστηρίζεις πως οι άλλοι φευγουν από δίπλα μας όταν έρχονται δυσκολίες και προβλήματα.
θα συμφωνήσω όταν πρόκειται για θέμα υγείας τύπου, έπαθα κάτι και αντί ο σύντρφος μου να μου συμπαρασταθεί εξαφανίστηκε. Ακόμη όμως και σε αυτή την περίπτωση εγώ θα ήμουν η κερδισμένη αφού η ζωή μου υπέδειξε, ακομη και με αυτο τον τροπο, ότι είμαι με έναν κάφρο. Δεν τον θέλω δίπλα μου, γλίτωσα.
Το σύνηθες στις σχέσεις είναι στην αρχή να ωραιοποιούμε τον εαυτό μας και να φερόμαστε με τον καλύτερο τρόπο στον άλλο. Λίγο παρακάτω και σε πολύ μεγάλο ποσοστό, ο χαρακτήρας που ξεδιπλώνεται δεν αρέσει στον άλλο ή σε μας και αποχωρει/αποχωρούμε.
Ανθρώπινο δεν είναι αυτό?
Εσύ υποστηρίζεις πως οι άντρες κάνουν σχέσεις για να μας εκμεταλευτουν. Τι άραγε?
Αν ταιριάζεις με κάποιον και περνά καλά και αυτός και συ μαζί του, γιατί να διαλυθεί?
Μήπως να έκανες λίγο την αυτοκριτική σου?