καλημερα τι εχουμε - τι εχουμε?
Printable View
καλημερα τι εχουμε - τι εχουμε?
εχουμε καταροή και σκατοδιαθεση...εσεις;
προσπάθησα να κοιμηθω χωρις χαπι για τον υπνο και κοιμήθηκα στις 5 το πρωι.. πλακωσου στα ζεστα ... με τις βιταμινουλες τι καναμε ?
πήρα εχινατσια. τι λες να παρω; καμμια πολυβιταμινη;... σημερα εχω και δουλεια και αυριο γαμο γαμωτη μου
Εγώ δεν είχα ωραίο ύπνο σήμερα. Κάθε μια ώρα ξυπνούσα. Μετά έβαλα στον ανηψιό μου να δει βίντεο στο youtube και μου κόλλησε στο μυαλό πως μπορεί να μου έσβησε τίποτα και έφαγα κόλλημα με τον "κάδο απορριμάτων". :( Ακόμα δεν μου έχει φύγει.
εγω σήμερα ειμαι με ανησυχια...
Καλησπέρα!!Εγώ το είχα πει,πως θα κρυώσει η Fleur,μπορεί και να σηκώσει πυρετό και θα έχουμε υποτροπή υποχονδρίασης!!!
Μην ανησυχείς Fleur!Πες μου τα συμπτώματα σου αναλυτικά!
τιποτα μυξουλες :Ρ το πρωι. βασικα. αλλα πυρετο οχι φτου δεν εχω.
Και να κάνεις και λίγο πυρετό μη σε απασχολεί!
Δεν σημαίνει τίποτα!Μυξούλες μόνο???
Φτου μη σε ματιάσω!Μια χαρά είσαι!
Τσέκαρε το σημείο της γρατζουνιάς,έχει τίποτα??
Ρέα αν νομίζεις πως χωρίς τα φάρμακα θα νιώσεις καλύτερα,κάνεις λάθος!
ισα που φαινεται μωρε....το σημειο της γρατζουνιας
Χάρηκα εγώ πολύ σήμερα που κρύωσες!!Γιατί???Θα καταλάβεις!
Πρόσεξε:Στην περίοδο της επώασης ΔΕΝ υπάρχουν συμπτώματα!Άπαξ και εκδηλωθούν συμπτώματα σημαίνει πως αρχίζει η κλινική εικόνα της Λύσσας να εκτιλίσσεται!
Αν θεωρήσουμε πως οι .... μυξούλες είναι το αρχικό σύμπτωμα της Λύσσας τότε μέσα σε ελάχιστες μέρες θα πρέπει να εξελιχθεί!Μη σου πω και ώρες!
Επειδή όμως φυσικά ΔΕΝ είναι Λύσσα,εσύ σε λίγες μέρες θα αρχίσεις να καλυτερεύεις και να υποχωρεί και το συνάχι!Αλλά και να παραμείνει και για 7 μέρες,δεν λέει κάτι!
Με το που το συνάχι υποχωρήσει,αυτομάτως παύει οριστικά να υφίσταται ο Λυσσικός σου Φόβος!Καθώς το μικρό κρυωματάκι αυτό,αυτομάτως (εγκεφαλικά) αποσυνδέεται από τον ιό της Λύσσας!
Άσε που θα έχουμε φθάσει και τον 1.5 μήνα από τον αρχική γρατζουνιά τότε!
Όλα πάνε βάση σχεδίου Fleur!!!H Oριστική λύτρωση σου (Λυσσική) πλησιάζει!
γατουλη μου κ εγω τσεκαρα το pc μου μετα απο καποια επισκεψη του ανηψιού μου... παιδάκια ειναι, μπορει καταλάθως να κάνουν καμια διαγραφουλα...είναι φυσιολογικο να τσεκαρεις..:)
Λουλου μου, ο χειμωνας απαιτεί μια ενίσχυση παραπάνω στο ανοσοποιητικο μας συστημα, εσυ στρεσσαρεσαι ολη μερα, δεν τρως καλα, κουραζεσαι...εισαι το ιδανικο εδαφος για τους υιούς της γρίπης. σωστη διατροφη και μια βιταμίνη ή υπερτροφη για να νιωθεις προστατευμενη...συζητησε το με τον φαρμακοποιό σου υπάρχουν διαφορα ειδη και ο καθενας εχει τα γουστα του στο ειδος;)
σταυρακι μου, δεν μπορω να σου εξηγησω πόσο "ξυπνια" αισθανομαι σημερα! ακομα και χτες που βασανιζόμουν στο μαξιλάρι μου αισθανόμουν τόσο καλα που με ξανασυναντησα..μου ελειψαν οι σκεψεις μου!... τα τυπου ζολοφτ δεν τα εχω κόψει ακομα αλλα σκοπεύω να κάνω ότι χρειαζεται για να κόψω την κουετιαπίνη για τον υπνο.....δοκιμες κανω βεβαια ...αν δω οτι με χαλάει θα μαζευτω...σημερα όμως αισθανομαι υπέροχα! :)
Το Seroquel είναι όντως κωλοφάρμακο..Από αυτά που έχω ακούσει,σε καταστέλλει αρκετά...
Οπότε είναι λογικό που αισθάνεσαι έτσι..Απλά πρέπει να βρεθεί τρόπος για να κοιμάσαι...
μολις γυρισα απο δουλεια και ειμαι κομματια...λεξο και υπνο αααα σταυρο δεν εχω πυρετό. ακομα τουλαχιστον