Να και το δικό μου τραγουδάκι:
https://www.youtube.com/watch?v=GzSBCZkS0z0
Printable View
Να και το δικό μου τραγουδάκι:
https://www.youtube.com/watch?v=GzSBCZkS0z0
ααχχ μακεδονας!!!!..τραγουδαει πουθενα τωρα αυτος αραγε?
ρε συ δικια μου παντωσ να ξερεισ οτι με βαζεισ να κανω αγγαρεια γιατι αυτα τα κομματια τα χιλιοπαιγμενα τα χω κουσει απο ενα εκατομυριο φορεσ το καθενα και με βαζεισ να τα ξανακουσω και να διαλεξω κι ολασ αυτοι που δεν ακουγονται εχουν ενδιαφερον για μενα αυτη την περιοδο οι αλλοι με τισ ωραιεσ παραγωγεσ και τουσ καλουσ ηχουσ μου φαινονται αδιαφοροι πλεον γι αυτη τη περιοδο
με εναν που να βγαλεις ακρη βρε κυκνακι??? ποια τα καταφερε με εναν??...εχει δικιο ο ελις ...πλυθηντικος σου χρειαζεται εσενα!!!!
Κοίτα δεν το παίρνω για δυο λόγους: 1ον γιατί φοβάμαι ότι αν κοιμηθώ τώρα που είμαι μόνη δεν θα είμαι σε ετοιμότητα αν συμβεί κάτι, θα με πιάσουν κυριολεκτικά στον ύπνο και 2ον η φίλη μου με το μωρό μπορεί να έρθουν μετά και θέλω να τους δω, αν πάρω το χάπι ούτε το κουδούνι δεν θα ακούσω...
Έλις, μπράβο, οι τελευταίες επιλογές είναι ωραίες και χαλαρωτικές... :)
καλα ρε δικε μου μην ψαχνεσαι αλλο...την δουλεια την εκανες και πολυ καλα μαλιστα... το ηρεμησες καπως το κυκνακι μας με την τεχνη σου!!... τωρα μπορεις να ξεκουραστεις ...σε ευχαριστω για την αγγαρεια που εκανες για μας ;)... για πες σοφε μου αντρα τι αλλο χρειαζομαστε?
να σημειωσω...
Άστα να πάνε, μπλέξαμε τα μπούτια μας...κι όλα αυτά από μια τυχαία αναφορά στο γκρι σαν χρώμα της μελαγχολίας από τον Πολεμίδη... :p Πάντως θα την δω την ταινία που μου πρότεινες μήπως αρχίσω και ξεπερνάω τους φόβους μου για το σεξ σιγά σιγά...θέλω κι εγώ ένα μωρό κάποια στιγμή, όχι να θαυμάζω μόνο των άλλων...
Βρες καποιον να εμπιστευεσαι εκει κοντα σου να κανετε και μωρο που θες.
καλα μεχρι να τα κανεις οοοολα αυτα, βαλε και μια ακομα παραμετρο... στατιστικα ο 2ος δεν γινεται να ειναι ο πατερας του παιδιου σου, εκτος αν εισαι τοοοσο τυχερη ή τοοοοσο ηλίθια... ακομα και για αυτην την δουλεια χρειαζεται ο πλυθηντικος ;)... μα που πήγε πάλι ο ελις? εγω θα στηριζω τις θεωρειες του? φφφφφφ....