Πιστή στην παρενόχληση, λάσπη και πρόγκα. Όλο σε ενοχλούν οι αναρτήσεις μου και όλο εδώ είσαι. Τι συμφέρον να έχεις να είσαι εδώ μέσα άραγε, αφού όλο σε ενοχλούν οι απόψεις και θέσεις μου rea;
Printable View
οσο δικαιωμα εχεις εσυ να γραφεις ...εδω μεσα ..αλλο τοσο δικαιωμα εχω να μπαινω και να σχολιαζω και να εκφραζω την ΑΠΟΨΗ μου τοσο στα θεματα που αναρτεις όσο και στην συπεριφορά σου... αν δεν σου αρεσει πήγαινε σε αλλο φορουμ..
υγ. πάρε και το ξυδι μαζι σου, θα σου χρειαστει!
καμια υπόθεση και καμια εικασία!!.. οι πραξεις σου μιλουν απο μονες τους!!... δεν εισαι το πρωτο "ω ποσο εξυπνος ειμαι θαυμαστε με γαμωτο μπας και νιωσω οτι αξιζω λίγο" θυμα εδω μεσα.
μπήκες σε φορουμ ψυχ. κης υποστ. και εθεσες την αποψη οτι η ψυχολογοι ειναι γτπ..
παρολα αυτα δεν ειπες ποιο ειναι το προβλημα σου, το ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ και οταν ρωτηθηκες πάνω σε αυτο αντεδρασες σαν ευθικτη μυξοπαρθενα.
αρα δεν εισαι εδω γιατι χρειαζεσαι καποιου ειδους βοηθεια- στηριξη...(κατεσενα..γιατι εκ των γεγονοτων σαφως και χρειαζεσαι)
ειπες αυτο που ειπες, αλλοι συμφωνησαμε εν μερη, αλλοι διαφωνησαν... μαλιστα λόγω κακων χειρισμων σε μια επιθεση μελων σε στηριξα για να σου δωσουμε μια ακομα ευκαιρια να δεις πως λειτουργουμε θεωρωντας το σπαμ σου ως δειγμα αγνοιας.
μια ευκαιρια που αντι να εκμεταλευτεις την κατεστρεψες συνεχιζοντας να εισαι εριστικος.
τι ακριβως τελικα θες? ...σε φτειαχνει το βρισιδι? τρολλαρεις? θες βοηθεια σε κατι? γιατι αν δεν θες ..τραβα σε κανενα τσατ μπας και με την "εξυπναδα" σου τσιμπήσεις καμια χαζογκομενα ή χαζογκομενο ...αναλογα με το τι χρειαζεσαι ...
rea... ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΙΤΕ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΥΦΟΣ ΜΟΥ, ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ. Μεταβαίνεις σε άλλο νήμα και τελειώνουν όλα.
Ενδιαφέρον πάντως βρίσκω το ότι μιλάς "για το πως λειτουργείτε". Να υποθέσω ότι είσαι η εκπρόσωπος σας; Μιλάς εκ μέρους τους; Τι σκοπούς, στόχους έχει η ομάδα σας - εκτός από το να ενοχλείστε από την συμπεριφορά, το ύφος και το περιεχόμενο των αναρτήσεων μου και να επιμένετε να είστε εδώ μέσα;
Μ87 αν και ο διαλογος ειναι εσου και Ρεας, στα προηγουμενα ποστ θα πω την γνωμη μου οσο πιο απλα γινεται.
Ειμαστε καποια μελη που μιλαμε πολυ καιρο στο φορουμ, μιλαμε με καποια γεγονοτα προσωπικων εμπειριων και κοινωνουμε την εσωτερικη μαχη και την αναβαση της ψυχης απο τον πατο προς τα ανω.
Πολλες φορες και η ιδια αυθορμητα γραφω α' πληνθυντικο, ειναι μαλλον μια λογικη συνεπεια του "δεσμου" που εχουμε αναπτυξει.
Εαν εχω καταλαβει σωστα, καποιος Ψυχολογος λειτουργησε κακοποιητικα και νιωθεις θυμο λογω της ελλειπους ενημερωσης των θεραπευομενων.
Ειναι μια τραυματικη και σοβαρη εμπειρια, καποια μελη εχουν γραψει για παρομοια προσωπικη τους εμπειρια στις αναρτησεις σου.
Δεν εχω καταλαβει τι εννοεις "Λασπη, προγκα" ? Ειναι πολιτικη ορολογια ?
Λογω ανωνυμιας διαδικτυακης ειναι φυσιολογικο να σκεφτεσαι πως εκπροσωπουμε ειδικους, ειδικοτητες, απο την αλλη ομως παιζει το απλο σεναριο να ειμαστε στο φορουμ επειδη ειμαστε ανεργοι, μονοι, σε θεραπεια και θελουμε να επικοινωνουμε στο φορουμ.
Σεβομαι το γεγονος οτι θελεις να ενημερωσεις ανθρωπους για τα δικαιωματα τους οταν απευθυνονται σε εναν ειδικο ψυχικης υγειας. Δεν εχω καταλαβει ομως ποιον εξυπηρετει να μπαινει σε διαμαχη για κατι που τελικα δεν προκειται να λυθει λεκτικα.
Μ87, αν την ενέργεια που ξοδεύεις εδώ, να αποδείξεις κάτι αναπόδεικτο, και μέσες-άκρες κοινώς αποδεκτό, την ξόδευες στο κολύμπι, θα είχες διασχίσει τα στενά της Μάγχης. Τί ψυχοθεραπείες μετά και πράσινα άλογα; Θα πήγαινες κατευθείαν για πρωταθλητισμό και δεν θα'χες ανάγκη από κανέναν γιατρό... Ίσως μόνο για κανα check up...
Στον αντίποδα όμως, θα μπορούσες και πολύ απλά να το δεις σαν ευκαιρία να αναπτύξεις κάπως τους τομείς στους οποίους ίσως πάσχεις... πχ της συνεννόησης με άλλους ανθρώπους.
Δεν ξέρω αν πάσχεις... ένα παράδειγμα έφερα... Αλλά να ξέρεις οτι δεν είναι όλοι εχθροί σου... κι ας τους βλέπεις όλους έτσι.
Μην συνεχίσεις τα "You damn kids, get off my lawn!!!!" και τα "καλές συνέχειες" γιατί οι απαντήσεις σου από υποθετικά σοβαρές καταλήγουν αστείες...
ω δεν το κανω απο υποχρεωση ... το κανω επειδη πρεπει να το κανω απο την στιγμη που απευθυνεσαι με τοση ασεβεια ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ στα μελη που φορτιζεις εδω μεσα..αν δεν σου αρεσει να παρεμβαινουμε, γραψτα στο ημερολιγιο σου!!..
ναι σαφως και δηλωνω μελος μιας ομαδας... και χρησιμοποιω το 1ο πλυθηντικο. μια ομαδα με μελη που με εχουν στηριξει και εχω γνωση των σοβαρων προβληματων τους... σε αντιθεση με εσενα ..και ως μελος αυτης της ομαδας σε ξαναρωταω μια πολυ απλη και ευλογη ερωτηση που ο καθενας εχει δικαιωμα να την κανει...
- τι θες απο εμας? τι κανεις εδω?...τελικα...
Πολυ φασαρια για το τιποτα , αν δεν συμφωνω με τις αποψεις καποιου , απλα δεν του απαντω , η διαβαζω λιγο , και σταματαω , δεν ξεκιναω τον Γ παγκοσμιο .....................ουτε θα σας πεισει για κατι , ουτε θα τον πεισετε για το αντιθετο , ποιο το οφελος ? ..................διαλογισμος ......ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ...... ..ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ.....
.................ενταξει τωρα ..
Η μ ειναι λιγο απολυτη στον τροπο που εκφραζεται κατα τα αλλα λεει την αποψη τησ\ του γτ δεν την\ τον αφηνεται νσ πει αυτα που θελει;
Constantly Curious καλά κάνετε και "κοινωνείτε την εσωτερικη μαχη και την αναβαση της ψυχης απο τον πατο προς τα ανω". Το ότι το κάνετε εσείς όμως αυτό, όπως και την επιλογή ένταξης σε οποιαδήποτε ομάδα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνω και εγώ το ίδιο.
Συμπληρώνω ότι δεν είναι ΜΟΝΟ η "ελλειπής ενημέρωση των θεραπευομένων" το αίτιο της - όπως την χαρακτηρίζεις - "κακοποιητικής λειτουργίας" του ψυχολόγου / ψυχοθεραπευτή του οποίου έτυχα. Είναι όλα εκείνα τα σημεία (και ενδεχομένως και άλλα τα οποία διαφεύγουν της αντίληψης μου) τα οποία αναφέρω στην παρούσα ανάρτηση καθώς και στην ανάρτηση ΚΑΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ / ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ και ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΩΝ.
Ως "λάσπη" εννοώ την οποιαδήποτε απόπειρα "αμαύρωσης" κάποιου για οποινδήποτε λόγο (βλ. λασπολογία ή λασπολόγος).
Ως "πρόγκα" εννοώ την ενόχληση / παρενόχληση.
Μπορείτε να είστε ότι θέλετε (ειδικοί, άνεργοι, θεραπευόμενοι κλπ). Καθότι καταφεύγετε - ή προσπαθείτε να καταφύγετε - εναντίων των αναρτήσεων μου, των απόψεων και θέσεων μου ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΕΣΤΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ Ή ΚΑΤΑ Ή ΕΝ ΜΕΡΗ ΥΠΕΡ με εξαναγκάζει να σας τοποθετήσω "κάπου" όπου ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ηθελημένα αγνοείτε τα όσα επιτελούνται εις βάρος των θεραπευομένων και παράλληλα ευνοείτε ή εγκρίνετε τις πρακτικές των κακών-ανήθικων ψυχολόγων / ψυχοθεραπευτών στις οποίες αναφέρομαι. Φαντάζομαι ότι αυτό είναι αντιληπτό στον καθένα.
Δεν εξυπηρετεί κανέναν η διαμάχη. Όμως όπως εσείς έχετε δικαίωμα των αντιρήσεων σας επί των δικών μου θέσεων, έτσι έχω και εγώ δικαίωμα των δικών μου αντιρήσεων επί των δικών σας θέσεων. Είναι προφανές ότι διαφωνούμε. Όμως δεν επιβάλω σε κανέναν να διαβάσει τις αναρτήσεις μου και δεν επιβάλω σε κανέναν να του αρέσουν τα όσα γράφω. Προφανώς θα υπάρξουν άνθρωποι, επαγγελματίες και συμφέροντα τα οποία θα θιγούν από τις αναρτήσεις μου. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ σεβαστείτε τον χαμένο κόπο/χρόνο/χρήματα τα οποία υπέστησα τόσο εγώ, όσο και πλήθος άλλων στα χέρια αυτών των "ψυχολόγων / ψυχοθεραπευτών". Με άλλα λόγια, ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΤΕ ΕΝΑΝΤΊΩΝ ΤΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ / ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΟΛΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΑΥΤΩΝ.
Σε ευχαριστω Μ87 για την απαντηση σου.
Προσωπικα καλυφθηκα.
*Να σημειωσω - επισημανω, οτι δεν ξερω ολα τα υπολοιπα μελη ακριβως το καθενα εαν εργαζονται.
Να με συγχωρησουν εαν στο ποστ μου κατι τα εφερε σε δυσκολη θεση.
Να αρκεστείς σε ένα θέμα αν θέλεις να πεις την άποψη σου...δεν σου έφτασε που μοιράστηκες τη σοφία σου στο πρώτο έπρεπε ν' ανοίξεις και τη συνέχεια του μην τυχόν και δεν μας διαφωτίσεις και χάσει η βενετιά βελόνι...τρομάρα σου...
Α και που είσαι; Όχι, δεν είμαι από χθες μέσα στο θέμα σου όπως νόμιζες τις προάλλες, σαν πολύ μεγάλη αξία δίνεις στον εαυτό σου...κι αφού είσαι τόσο έξυπνος και πιστεύεις ότι οι ψυχολόγοι/ψυχίατροι είναι για πέταμα μάθε ότι εγώ χωρίς τη βοήθεια τους θα είχα πεθάνει τώρα...εδώ και χρόνια...γιατί είμαι ασθενής, όχι ψυχολόγος όπως φαντάζεται το κολλημένο μυαλό σου...άντε, τρέχα κλάψε στη διαχείριση πάλι...
Ετσι ειναι με αυτους τους δηθεν ντοκτορες..ψάχνουν θύματα για εκμετάλευση.
Έχεις ξεκινήσει 45 νήματα Κύκνος. Νομίζω ότι δικαιούμαι και εγώ να ξεκινήσω άλλα τόσα και όχι μόνο τρία. Ακόμα, δεν αναφέρθηκα στους ψυχίατρους καθότι δεν έχω εμπειρία από εκείνους ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. Χαίρομαι που έτυχες σε καλούς επαγγελματίες. Εγώ δεν ήμουν τόσο τυχερός και έτυχα ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ.