το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Printable View
εγω why always me αναρωτιεμαι μηπως καταβαθως κρυβεις εναν κωλοχαρακτηρα που ζηταει ευκαιρια να βγει στην επιφανεια αλλα επειδη δεν διαθετεις μια ωραια εμφανιση φοβασαι να τον φανερωσεις?μηπως εισαι καταναγκαστικα ''καλος'' απο τα κοπλεξ που νιωθεις,αφου δεν μπορεις να κανεις και αλλιως?....ωπα αστο ακυρο μαλλον εισαι πολυ ανωριμος,τα προτυπα σου ειναι ηλικιας το πολυ 15 χρονων.....μα να λες οτι ας πεθανει η μανα σου αρκει να πηδηξεις?τοσο πολυ με το κατω κεφαλι σκεφτεσαι?τελικα τι απο ολα εισαι?
εσυ ξερεις
χα! πηγε share και φβ κατευθειαν!!!...
elis kai ρεα
Πρέπει να με έχετε σιχαθεί απίστευτα.....
λεσ να εχω εγω καμια ορεξη να χαλασω τα ωραια μου δαχτυλακια πατωντασ τα ωραια μου κουμπακια
στην πληκτρολογιαρα μου για να σε χλευασω κανεισ πολυ μεγαλο λαθοσ νεαρε εγω ειμαι ειδημων
και τωρα που πα ειδημων θυμηθηκα στην κατοχη που τρωγαμε το ψωμι κατευθειαν ζυμωμενο
με το σταρι να φανταστεισ κοβαμε το σταρι και το αλεθαμε και βγαινε ψωμι αοπ γευση δε μπορεισ να φανταστεισ
αλλο πραγμα διερευνητικα να σου πω η δημιουργια εξ αντανακλασεωσ τησ εικονασ του εγω
δημιουργει ενα αντικατοπτρισμο στο εμεισ που σκοπο εχει το λεγειν
τελοσ παντων επειδη βαριεμαι να γραφω απο εξυπναδεσ εχω κι εγω μερικεσ να σου πω
με το μπαστουνι πληκτρολογω μη νομιζεισ εχω ειδικο συστημα με μπαστουνι
τοτε στην κατοχη δεν ειχαμε λεφτα και βοσκαμε γιδια και προβατα ξερεισ να σαλαγασ γιδια και προβατα
αμα δεν ξερεισ μην περιμενεισ να πηδηξεισ οι τσοπανηδεσ πηδανε αλλα εσυ αποκλειεται
να ξερεισ εγγυημενα στο λεω