Εσύ τι ζητάς ακριβώς από έναν αντρα?τι είναι αυτό που τον κάνει ιδανικό?τι είδους αναπηρία έχεις? Κάπως αδιακριτος ειδικά στο τελευταίο .αν θες απαντάς
Printable View
................
Sou esteila pm, apanthse mou se pm 'h edw an se voleuei.
Από την δική μου εμπειρία με τους άντρες είσαι λάθος, είστε πολύ σκληροί με τα ελαττώματα μας...
Όσον αφορά τις υποχωρήσεις και την ανιδιοτέλεια εκεί υπάρχουν κάποιες τέτοιες περιπτώσεις αλλά και οι γυναίκες κάνουν υποχωρήσεις για να είναι ευτυχισμένοι οι σύντροφοι τους κάποιες φορές μάλιστα εις βάρος του εαυτού τους...
Ειτε αντρες , ειτε γυναικες , το ιδιο ειναι , μην καταφευγουμε σε πολεμο τον φύλων , ειναι στον ανθρωπο ...........
οχι βεβαια, κανεις λαθος!!
οι αντρες θελουν μονο μια γυναικα να εναι διπλα τους ενω αυτες θελουν ενα αντρα που να ειναι διπλα τους να εργαζεται σταθερα, να ειναι ψηλος να εχει αυτοπεπιθηση μηχανακι η αυτοκινητο αναλογα με την ηλικια.....να εχει αυτο που λεμε μελλον...
ακομα να ειναι καλος στο σεχ, να εχει μεγαλο πουλι για να τον αισθανεται καλα,κακα τα ψεμματα οι γυναικες εχουν μεγαλυτερες απαιτησεις απο τους αντρες στο κρεβατι, ακομα να ειναι καλος συζητητης, και επιλεον οταν τον παντρευτουν να κανει και καμμια δουλεια στο σπιτι, σκουπισμα μαγειρεμα, τετοια πραγματα. η λιστα με τις απαιτησεις των γυναικων ειναι ατελειωτη, αμα θελουν ας συμπληρωσουν αλλοι
Το ίδιο θα μπορούσα να απαντήσω κι εγώ, ότι κάνεις λάθος αλλά δεν θα οδηγούσε κάπου αυτό...
Από τη δική μου εμπειρία έχω δει ότι επίσης έχετε πολλές απαιτήσεις, για παράδειγμα παλιά σχέση μου μου έλεγε ότι θέλει η γυναίκα να κάνει θυσίες γι' αυτόν, προφανώς οι δικές μου δεν ήταν αρκετές κι ας μου έχουν αφήσει σημάδια στην ψυχή...με τα οποία ακόμα παλεύω κι εν μέρει εξαιτίας τους δεν είμαι καλά...
Πάντως προσωπικά πολλά απ' αυτά που λες δεν με νοιάζουν καθόλου εκτός από το ξέρει ν' ακούει και να βοηθάει λίγο και στο σπίτι ειδικά αν υπάρχουν παιδιά...αυτά...και την εργασία γιατί μόνο με ένα μισθό ειδικά στις μέρες μας δεν μπορείς να ζήσεις οικογένεια...
Παιδιά,θα μπορούσε κανείς να γράψεις ένα σύντομο ή εκτενές παράδειγμα προσέγγισης?
Βασανίζομαι!(και μην πει κανείς για το στυλ που δεν θέλω).
η πιο αποτελεσματικη προσεγγιση, ειναι η γνωστη "προσεγγιση κεμπαπ"...
αδυνατον να σου αντισταθει, οπως κι αν εισαι, οτι κι αν εχει στο μυαλο της...
Γουαι , δεν υπαρχουν συνταγες προσεγγισης , δεν μπορει κανεις να σε βοηθησει σε αυτο το σημειο .......ξεκινα λεγοντας κατι απλο , δεν χρειαζονται εξυπναδες ......χρησιμοποιησε ηπιες εκφρασεις οπως , εαν , ισως , αν ηθελες , χρησιμοποιησε πολυ ευγενεια , δλδ οχι αποτομα κι επιτακτικα , αλλωστε δεν εισαι τετοιο στυλ , αλλα οτι πεις , πεστο με θαρρος , η προσποιησου το , παλι πιανει ..........
Έχω διαβάσει ποσα άρθρα για αυτοπεποίθηση αλλά δεν βλέπω φως στον ορίζοντα.....
Βοήθεια.........
Εχεις πολύ δικιο Νικο, δυστυχώς. Η Γυναίκα βασίζεται σε μεγάλο ποσοστό στην ομορφιά, και οσο μεγαλώνει τοσο πιο δύσκολο ειναι να βρει Άνδρα. Οποτε τείνει να εχει υψηλές απαιτήσεις για να βρει απο την αρχή τον σωστό και να αγκυλωθεί πάνω του. ΑΥΤΗ η Γυναίκα ομως σβήνει με τα χρόνια, επειδή σβηνει και η ομορφιά της. Η ομορφιά ποτέ δεν κρατάει, για αυτό και ολα αυτα τα πανεμορφα μοντέλα που βλεπουμε στην τηλεοραση, ή οι ομορφες χορεύτριες κλπ συνηθως η θα κοιτάξουν να παντρευτουν εναν πλουσιο επιχειρηματια για να της συντηρεί, ή θα κοιτάξουν να παρουν κανα πτυχιο στα 30 τους κανοντας καποια ανυπαρκτη δουλειά για να πληρωσουν τα διδακτρα.
Ο τελικός νικητής στο τέλος ειναι ο Ανδρας, καθως, ο Ανδρας ειναι συνηθως ακαδημαϊκα και κοινωνικα περισσότερο πετυχημένος, πιο περιζήτητος στον εργασιακό στίβο και περισσότερο ανεξάρτητος,αυτο τροφοδοτούμενος και αυτοδύναμος.
Οπότε, αυτο που μενει σε μια Γυναικα ειναι να γραπωθεί πανω στο αρμα ενος Αρσενικού και οχι το αντίθετο.
Δεν υπάρχει ενας, παγκοσμια αποδεκτός και καθολικός τρόπος προσέγγισης μιας Γυναικας, και αυτό γιατι η κάθε Γυναικα εχει ξεχωριστή προσωπικοτητα.
Επίσης, δεν υπαρχει ικανοποιητικη βιβλιογραφία στην Ελληνικη γλώσσα για ψυχολογικα θεματα αυτο πεποιηθησης κλπ. Ειναι καλύτερο να κανεις έρευνα στην Αγγλικη γλωσσα
δεν εχα ποτε σχεση, για να ειμαι σιγουρος,αλλα δεν ειναι ακριβως θεμα αυτοπεποιθησης. εχω προσεξει οτι αυτοι που πλησιαζουν κοπελες αυτοι που λεμε μπηχτες....ειναι οι αντρες που δεν αισθανονται και πολλα για αυτη που εχουν απεναντι τους.
ακριβως το οτι δεν τους καιγεται καρφι για το αποτελεσμα τους δινει την δυμαμη για να ασχοληθουν.
αυτο συνηθως οι γυναικες το εκλαμβανουν ως αυτοπεποιθηση οταν τον βλεπουν πολυ χυμα και στα αρχιδια του για αυτο τετοιοι αρεσουν, ομως για τον λογο που αναφερα πιο πανω,αλλα βεβαια μετα παραπονιουνται οτι δεν ειναι καταληλοι για σχεση κτλ
αυτοι οι ανθρωποι μπορουν να ασχολουνται με το θεμα, πολλες φορες με διαφορετικες γυναικες γιατι δεν τους απασχολει το αποτελεσμα.τετοιοι ανθρωποι ειναι σαν τους κυνηγους που θα προσπαθησουν να φερουν ελαφι στο σπιτι αλλα αμα δεν τους κατσει θα ριξουν στον λαγο παρολο που δεν τους ενδιαφερει.οταν ενας αντρας την πεφτει σε μια γυναικα που του αρεσει, ξεκινα ηδη με αγχος την διαδικασια γιατι φοβαται την στεναχωρια που θα του φερει η απορριψη ειδικα αμα ειναι καποια γνωστη κτλ. η γυναικα δεν εχει ποτε τετοιο προβλημα. μπορει απο αυτους που θα της την πεσουν να διαλεξει αυτον που της αρεσει και να μην εχει αγχος κατα την διαδικασια αφου σιγουρα θα εχει επιτυχια με την εννοια θα εχει ευκολα σεξ πολυ δυσκολα ομως σχεση απο εναν τετοιο.
η λυση νομιζω ειναι να μην τρεφεις αισθηματα για αυτες. εχεις δει ποτε καποιον που εχει επυτυχιες με τις γυναικες να τις υπολογιζει και να τις εκτιμα;;