Originally Posted by
boo
@nick190813
ναι η γιατρος μου ειχε πει πως αν δυσκολευομαι πολυ με τους ανθρωπους και συνεχισω να πιστευω οτι πιστευα..παρακολουθηση, παραληρημα κλπ,να αυξησω ενα φαρμακο.σημερα ξεκινησα και το αυξησα.για να δουμε..
@kavkaz
κι εγω τα ειχα αυτα που εχεις κι εσυ απλα δε γινομουν βιαιη, περισσοτερο επιθετικη ημουν οταν καποιος ειδικα μου εφερνε αντιρηση σ αυτα που πιστευα.θελει φαρμακα η ολη φαση απο οτι εχω αρχισει να καταλαβαινω..χωρις αυτα δε παιζει καλυτερευση πιστευω..
εσυ παιρνεις καποια αγωγη?
@Constantly curious
προσπαθω ααυτο το 3ημερο να πειστω οτι δεν ειναι νορμαλ οι σκεψεις μου.αλλα δεν τα πολυκαταφερνω.καποιες στιγμες λεω..τι ειναι αυτα που σκεφτομαι..προσπαθω να πω το παραμυθακι μου οτι ειναι απο την παθηση αλλα δε μπορω να ηρεμησω.με ταραζουν πολυ αυτες οι σκεψεις.
ετσι οπως τα βλεπω τα πραγματα νομιζω οτι ολο και καποιο επεισοδιακι θα κανω που και που..μια υποτροπη κατι τετοιο.δε νομιζω να γινω ποτε 100% νορμαλ.ουτως η αλλως ετσι πανω κατω ειμαι απο την εφηβεια μου, απλα με λιγοτερα συμπτωματα τοτε..
με απογοητευει η ολη φαση, χανω το κουραγιο μου.δε ξερω πως μπορω να εξοικειωθω με ολα αυτα.δε μ αρεσει
φοβαμαι πως αυτη τη φορα τα συμπτωματα θα κρατησουν αρκετο καιρο μιας και ηταν χειροτερο το επεισοδιο απο τις προηγουμενες φορες.ελπιζω να διαψευστω