ρε παιδια θα μου εξηγησει καποιος τι σημαινει σπαμ???εννοω σπαμαρει τα μνμτα?κατι τετοιο?πειτε μου γιατι ειμαι ασχετη...ή να ψαχνv τωρα google..?
Printable View
ρε παιδια θα μου εξηγησει καποιος τι σημαινει σπαμ???εννοω σπαμαρει τα μνμτα?κατι τετοιο?πειτε μου γιατι ειμαι ασχετη...ή να ψαχνv τωρα google..?
καλε τρωω φουλ φυτικες πρωτεινες..κ εχω μυικη μαζα μια χαρα! εγω ζωακια δεν τρωω! καλυτερα να πεθανω!
Δεν πειραζει..αλλωστε δικο μου δεν ειναι το θεμα? εγω δεν ειπα πριν οτι εθωλ να γραψουμε τα νεα μας?
οκ...μιλαμε κ γι αυτο το θεμα κ για αλλα..δεν νομιζω οτι πειραζει..
τρω αυγα κ τυρακια..δεν ειμαι vegan..δεν τρωω απλα κρεας..εχω ενα αυτοανοσο που δεν μου επιτρεπει ο γιατρος να κοψω τελειως τυρια κ αυγα.
λογω του οτι αυτο το αυτοανοσο που εχω τρωει την μυικη μου μαζα..οταν του ειπα οτι εκοψα το κρεας δνε χαρηκε κ πολυ.
εχω γιατι την διατηρω με οσες φυτικες πρωτεινες μπορω κ αυγα κ μανιταρι..κ λιναρι
οποτε εχω..κ την γυμναζω κιολας.
καταρχην παιρνω φαρμακα για το αυτοανοσο κ εχει ρυθμιστει κ δεν μου τρωει τους μυες.
αν το αφησω χωρις φαρμακα θα κανω υποτροπη κ θα το παθω.τρωω κ πολυ οσπριο..
πρωτη φορα ακουω για τετοιο αυτοανοσο...πραγματικα δεν το εχω ξανακουσει ..αλλα αφου περνεις αγωγη παλι καλα..
ε λογο αυτου δεν θα επρεπε να τρως και λιγο κρεατακι..?εχεις χρονια να φας κρεας? εμενα αμα μου στερησουν το κρεαςκαι τα πιτογυρα θα πεθανω :p
αχαχαχ οχι το κρεας να ξερεις δεν προσφερει κ τοσα οσα νομιζουμε..
αν κατσεις κ την ψαξεις κ διαβασεις..τα καταλαβεις..αλλα εινια πραγματικα τεραστια συζητηση..