Originally Posted by
admforall
εγώ πάντως αυτά ψάχνω και δεν ξέρω πως να τα βρω.και αν τελικά υπάρχει πουθενά αυτός ο συνδυασμός και το κυριότερο να συναντηθούν οι δρόμοι μας..
κατά τα άλλα να πω Phalaenopsis που απο περιέργεια googlara να δω αν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο αυτό το πρωτότυπο nick δεν είναι ότι δεν έχεις "πέραση" ως γυναίκα αλλά ότι δεν σε θέλουν αυτοί που θέλεις εσύ.Δε θα σου πω να χαμηλώσεις ή να αλλάξεις τα στάνταρ σου γιατί τότε δε θα είσαι ευτυχισμένη πραγματικά αλλά ότι είναι γενικά δύσκολο να βρει κάποιος άνθρωπος το ταίρι του όπως ακριβώς το ονειρεύεται.
Δε ξέρω πραγματικά τι χρειάζεται για να το πετύχει κάποιος αυτό.Το ψάχνω και εγώ,πολλά χρόνια τώρα.Και τελικά δεν μετράει μόνο το να κυκλοφορεί κάποιος έξω και να κάνει διάφορες δραστηριότητες.Το σημαντικότερο είναι να ξέρεις να επικοινωνείς και να αλληλεπιδράς σωστά με τον κοινωνικό σου περίγυρο.Εγώ αυτές τις μέρες έχω άδεια και κυκλοφόρησα αρκετά έξω.Πήγα σε μέρη όπου υπάρχει κόσμος και έλληνες και ξένοι και σε πληθυσμό 100πλασιο απο την επαρχιακή πόλη που μένω.αλλά επειδή δεν ξέρω να επικοινωνώ σωστά με τους γύρω μου (πέραν των απλών συναλλαγών πχ για αγορά προιοντων,καφε,φαι,ερωτήσε� �ς για το που βρίσκεται πχ ένα μέρος) δεν κατάφερα να γνωρίσω κόσμο.Παρόλα αυτά με πλησίαζαν μερικοί τουρίστες ή και έλληνες που ζητούσαν λίγα χρήματα,ένας άλλος είδε ότι φόρτιζα το κινητό μου σε ένα παγκάκι που καθόμουν με power bank και μου το ζήτησε για λίγο για να φορτίσει το δικό του.Και το αποκορύφωμα χθες το βράδυ που έπεσα παρολίγον θύμα ληστείας ευτυχώς χωρίς επιτυχία από τον επίδοξο ληστή.
Το θέμα είναι ότι αρνούμαι να το πάρω απόφαση ότι για την υπόλοιπη ζωή μου θα πρέπει να είμαι χωρίς σχέση και φίλους κατά το μεγαλύτερο διάστημα (καθώς απο φίλους έχω 2 που τους βλέπω μια φορά το χρόνο και μένουν πολύ μακριά και όλο τον υπόλοιπο χρόνο είμαι μόνος μου) και έτσι δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος