Quote:
Originally Posted by
Mara.Z
το να αλλαζεις συχνα συντροφους παιζει σε ολες τις ηλικιες. Απλα στα 20 και τα 30 φαινεται γιατι εισαι ελευθερος και το δειχνεις, ενω μετα το γαμο το κρατας κρυφο λογω των κοινωνικων συνθηκων.
Ουτε πιστευω οτι μια γυναικα στα 35 και στα 40 της εχει λιγοτερες επιλογες... ισα ισα αμα προσεξεις την εμφανιση σου, και εχεις κοινωνικη ζωη, καλυτερες και περισσοτερες επιλογες εχεις, λεφτα έχεις, ταξιδια κανεις, προσβαση σε καλυτερα μερη έχεις. Γιατι στα 20 πχ εγω και οι παρεες μου ημασταν φυτα που μας ενοιαζε το διαβασμα και οι βαθμοι ενω τωρα στα 35 και τη δουλεια μας θα κανουμε και για ενα ποτο θα βγουμε, και ανοιχτοι σε εκδρομες και γνωριμιες ειμαστε...
Το θεμα ειναι οτι στα 35 οι περισσοτεροι αντρες και οι γυναικες ειναι ηδη παντρεμενοι ή θελουν να παντρευτουν,ενω στα 20 ειναι σε εφημερες σχεσεις και ουτε σκεφτονται το γαμο.
Quote:
Μονο για τεκνοποιηση περιοριζεται η γυναικα ηλικιακα. Μονο αυτο πιστευω. Και παλι οχι ολες, εξαρταται απο τον οργανισμο και την υγεια καθεμιας. Μια γνωστη μου, παντρεμενη με παιδια στο γυμνασιο, εκανε παιδι στα 51, εν μεσω εμμηνοπαυσης, απο τυχη, δεν το ειχε βαλει στοχο ουτε το περιμενε. Απλα προσεχε παντα παρα πολυ την υγεια της, εκανε χρονια ομοιοπαθητικη, βιταμινες, διατροφη κλπ. και ουτε συνδρομα down που λενε, ουτε αυτιστικο το μωρακι, μια χαρα κοριτσαρος!
E καλα μην πιανουμε τωρα τις εξαιρεσεις των εξαιρεσεων και βγαλουμε για ιδανικη ηλικια τεκνοποιησης τα 50.Περα απο το θεμα της γομιμοτητας και των ασθενειων,ειναι και θεμα αντοχων των γονιων.Αλλες αντοχες και υπομονη εχεις στα 35 να μεγαλωσεις το πιτσιρικι και αλλες στα 50.
Quote:
Αλλα και παλι αμα θες τοσο πολυ να γινεις μανα, βρισκεις εναν προθυμο για σπιτι και παιδια και παντρευεσαι, δεν ειναι κατι ακατορθωτο. Αλλα το σπιτι και τα παιδια δεν σου εξασφαλιζει συντροφικοτητα ουτε ο συζυγος σου εγγυαται οτι δεν θα καταληξεις ο βολικος χαμαλης που θα τρεχει για ολους και για ολα...
Οχι δε σου εξασφαλιζει συντροφικοτητα,αλλα αν μεινεις μονος σου τοτε σιγουρα δε θα χεις συντροφικοτητα.Και εννοειται δε χρειαζεται να σαι με καποιον που θα σε εκμεταλλευεται.