Originally Posted by
Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα
Και που ξέρεις τι χαστούκια έχω φάει εγώ στην ζωή μου, εκτός σχολείου; Το ξέρεις αυτό; Όχι. Παρ'όλες τις δυσκολίες μου, που άλλος στην θέση μου, ούτε τις πανελλήνιες δεν θα είχε περάσει, εγώ έχω την ηθική από κάνω λάθος να ζητάω συγνώμη από τον άλλον. Και έχω ζητήσει πολλά συγνώμη από τους άλλους για τα λάθη μου. Στα δικά τους λάθη όμως δεν έχω ακούσει ούτε ένα συγνώμη, το ξέρεις αυτό; Δεν λέω μόνο τώρα στην σχολή, αλλά και στο σχολείο επίσης. Ευτυχώς και δοξάζω τον Θεό γι'αυτό, που δεν έφαγα ποτέ σωματικό μπούλινγκ, αλλά βλέπεις θα είσαι μια φορά μαλάκας, άντε δύο φορές μαλάκας, την τρίτη θα τους βάλεις εσύ στην θέση τους και αυτό έκανα εγώ, αφού δεν καταλαβαίνουν από μόνοι τους. Δεν μου ήρθε τίποτα απ'ότι περίμμενα και δεν βλέπω αυτά που μου γράφεις ως κατηγόριες. Αν αυτό κατάλαβες από το τελευταίο μήνυμά μου σε εσένα, πραγματικά δεν έχει νόημα να συνεχίζεις. Μήπως εσύ ήθελες να τα βλέπεις ως κατηγόριες και τα βλέπεις όντως ως κατηγόριες; Τέλος, αν ζούσες έστω και λίγο την κατάστασή μου, θα άλλαζες γνώμη και δεν θα έλεγες τα ίδια. Γι'αυτό και δεν σε παρεξηγώ...