Ώστε έτσι,ε;Αλήθεια,πόσα κιλά είσαι τώρα και πώς νιώθεις;Ελπίζω καμία παρενέργεια!
Printable View
Ώστε έτσι,ε;Αλήθεια,πόσα κιλά είσαι τώρα και πώς νιώθεις;Ελπίζω καμία παρενέργεια!
xa χα βρε ας αρεσω εγω στον ευτο μου και τους γραφω (να το πω ευγενικα) τους αλλους!!!!!!! εδω που τα λεμε τα μαγουλακια εχουν αλλη γλυκα!!!!!!!!!!!!!!
Είμαι 96,μια χαρά χωρίς παρενέργειες.ʼμα κόψω και τα γλυκάκια θα πέσω κι άλλο.Quote:
Originally posted by NADINE
Telika posoi kanoume xeirourgeio ston skreka? O anthropos pantws varaei yperwries xe xe!! ean pane ola kala proteinw na valoume photo prin kai meta na pernoume kouragio o enas apo ton allon!!!
Ti lete?
Exthes eida sto syte tou skreka prin kai meta photos tis eide kaneis?
ελα κατερινακι
θα κανουμε τη διαφορα και θα βαλουμε και φωτογραφιες
ολα καλα?
πως αισθανεσαι?
Γεια σας παιδια, ειμαι καινουργια στο forum, αν και σας παρακολουθω εδω και καιρο.Ειμαι 95 κιλαμε 1.55 υψος.
Πριν απο 20 μερες επισκευτηκα εναν χειρουργο γνωστο εδω στην Αθηνα,για να ενημερωθω. Με τρμοκρατησε για τη μεθοδο sleeve,αν και ειχα 3 γνωστα μου ατομα που τους την εκανε με επιτυχια,και με τον ιδιο δεικτη βαρους σωματος και σε μεγαλυτερη ηλικια απο εμενα. Δεν μου εδωσε σχεδον καμμια απαντηση στις ερωτησεις μου,απλα μου ειπε οτι με την sleeve θεωρει οτι θα εχω επιπλοκες στα σιγουρα γιατι ως τωρα οι επεμβασεις του ηταν ολες επιτυχημενες και η στατιστικη θα επαναληθευτει σε μενα. Μου δηλωσε οτι θα μου κανει γαστρικη πτυχωση χωρις δευτερη κουβεντα.Αυτη την επεμβαση ομως την φοβαμαι πρωτον γιατι δεν ειναι δοκιμασμενη και δευτερον γιατι τι θα γινει μ'αυτα τα κρεατα τα πτυχωμενα.Πως μπορουν να ελεγχθουν για πολυποδακια και αλλα στο μελλον.Δεν μου αφησε καν το περιθωριο να παρω το ρισκο για την sleeve. Εχει κανει καποιος γαστρικη πτυχωση και τι γνωριζει? Επισης ξερετε τι διαδικασιες χρειαζονται για να παρεις εγκριση απο το Ι.Κ.Α η απο ιδιωτικη ασφαλεια και τι στοιχιζουν αν τα πληρωσει κανεις απο την τσεπη του?
Ευχαριστω εκ των προτερων,γιατι ειμαι βεβαιη πως θα μου απαντησετε.Ειμαι τελειως απελπισμενη.
ελα MARGARET
εγω εχω κανει πτυχωση στις 19
η εγχειρηση ευκολη για μενα
το ικα περνας επιτροπη
οσο για την ιδιωτικη ασφαλεια μαλλον κανουν πατεντα και καλα οτι ειναι κατι αλλο
ολα μαζι μεχρι τωρα ηταν 5500
αλλα ειδα στο σαιτ για 6500 φετος
αν θες sleeve κανε sleeve πρεπει να επιμηνεις
Θεέ μου σκεπτικό!Quote:
Originally posted by MARGARET
Δεν μου εδωσε σχεδον καμμια απαντηση στις ερωτησεις μου,απλα μου ειπε οτι με την sleeve θεωρει οτι θα εχω επιπλοκες στα σιγουρα γιατι ως τωρα οι επεμβασεις του ηταν ολες επιτυχημενες και η στατιστικη θα επαναληθευτει σε μενα. Μου δηλωσε οτι θα μου κανει γαστρικη πτυχωση χωρις δευτερη κουβεντα.
Αυτό σημαίνει άραγε πως ο γιατρός αυτός δε θα ξανακάνει τη μέθοδο sleeve σε κανέναν
ώστε να μείνει στα επιτυχημένα στατιστικά του αποτελέσματα;Έλεος!
'Ακουσ'εκεί,θα έχεις σίγουρα επιπλοκές και θα σου κάνει την άλλη μέθοδο χωρίς δεύτερη κουβέντα!
MARGARET μου,μην απελπίζεσαι...Τα προαναφερθέντα υποδηλώνουν απλά πως πρέπει να επισκευτείς κάποιον άλλον γιατρό!
Κανείς δε θα σε υποχρεώσει να προβείς σε επέμβαση,που δεν επιθυμείς!
Συνέχισε να ψάχνεις τον κατάλληλο γιατρό και την κατάλληλη για σένα μέθοδο!
Σου εύχομαι το καλύτερο!Καλή σου επιτυχία ό,τι κι αν επιλέξεις!
Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.
Απλα στην αρχη ειχα χαζεψει,μετα ομως καταλαβα οτι κατι ισως τρεχει με τα ασφαλιστικα ταμεια.Δηλαδη μαλλον κοιταζει πως θα βρει ευκολη πελατεια που να τα δικαιολογησει αλλοιως και οχι σαν επεμβασεις παχυσαρκιας.Δηλ δεν τον ενδιεφερε τι ηταν καλυτερο για μενα αλλα πως θα ταπαιρνε πιο γρηγορα απο το ταμειο. Τελος παντων ,αρχες Φεβρουαριου εχω ραντεβου με αλλον χειρουργο εδω στην Αθηνα,εξ ισου μεγαλο ονομα.Με τη γαστρεντερολογο της ομαδας του που μου πηρε το ιστορικο και ολα τα δεδομενα μου μιλησε για δακτυλιο η για SLEEVE.
Ομως ο αλλος ο αχαρακτηριστος μου εχει εμφυτεψει εναν φοβο,και σκεφτομαι πως οτι και ν'αποφασισω θα πρεπει να προβλεψω ακομη και την περιπτωση της εντατικης.
Παιρνω παντως μεγαλο κουραγιο απο αυτα που διαβαζω εδω και σκεφτομαι πως αργα η γρηγορα θα ξαναγινω πολυ δραστηρια.
Ευχαριστω πολυ παιδια!!
Tzenaki nomizw oti 8a pa8w kati apo thn agwnia!!!!!!!!!
alla xeromai kai toso poli mazi.
Eimai asta na pane!!!
Giouxou teleios!!
Den sou eipa oti to kalokairi metakomizw sth larissa!!!!
ελα ρε θαρος
<ποναν τα παλικαρια?>
οπα μετακομιση Λαρισα
αααααα
θα γινουμε πολλεεεεεεες
nai nai larissa sourrxomai!
elpizw na pioume kai exmm ena miso kafedaki
giati oloklhro den tha to kataferoume nomizw xe xe!
MARGARET egw phga apo thn arxh mono sto skreka kai enw perimene polis kosmos eksw apo to grafeio tou apantise se oles tis erwtiis pou tou ekana, mou eksigise ta panta kai mou ta edeixne kai se eikones sto laptop tou kai eimoun sto grafeio tou gia miamisi wra peripou.
Htan pragmathka poli euxaristos kai me meglh dia8esh na mou lisei ka8e aporia.
H grammates tou einai polh kalh kai eksipiretikh kai sou apanta se ka8e erwthsh!! Olo to ikositetrawro iparxei grammh ypostiikshs, egw otan eida to sleeve sto internet kalesa stis 1 to vrady kai enhmerwthika .
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΘΑ ΚΑΝΩ SLEEVE ME TON ΣΚΡΕΚΑ ΣΤΙΣ 7/2 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ?