γουρουνίτσα χαίρομαι που ξανάρχισες την προσπάθεια, είμαι σίγουρη ότι τώρα που ακολουθείς και σωστό διαιτολόγιο θα αποτελέσματα θα φανούν γρήγορα......
Printable View
γουρουνίτσα χαίρομαι που ξανάρχισες την προσπάθεια, είμαι σίγουρη ότι τώρα που ακολουθείς και σωστό διαιτολόγιο θα αποτελέσματα θα φανούν γρήγορα......
εσυ πως τα πας πιρες τα 15 ?ειμαι πολυ ευτιχισμενη που τα ξεκινησα κ παλυ.αλλα 10-12 κιλακια ατημουλικα εεμειναν
ναι παίρνω των 15 αλλά νομίζω ότι δεν μου κάνουν τίποτα πια, έχω αρχίσει να πεινάω και να έχω και λαιμαργίες που δεν είχα πριν.... περιμένω λίγο ακόμα όμως και θα δω... εσένα με τον 10 σου έχει κοπεί η όρεξη?
γουρουνιτσα σου ευχομαι για ακομη μια φορα να τα πας κ να συνεχισεις καλα...κ πιτελουσ να πετυχεις τον στοχο σου..εγω ακομη δεν εχω κανει καμμια ενεργεια..εχω ραντεβου με ενδοκρινολογο την τριτη κ μετα οτι μου πει..ζωιτσα καλη επιτυχια κ σε σενα...να μας γραφεις πως πηγαινεις...ευχαριστω ρε παιδια παιρνω κουραγιο απ τα μυνηματα σας ...οταν αρχισω κ γω να μετραω τα μειον ελπιζω να ανεβει λιγο η ψυχολογια μου
σευχαρηστω πουκα μου.αλαλουμακι μετα απο 15 μερες διαλημα με πιανουν πολυ τα 10.μ χει κπει ολοφανερα η ορεξη.με τα 15 8α επρεπε να σου κοπει και σενα πως κ δεν σε πιασαν?
απορω!η γνωμη μου ειναι να κανεις υπομονη κανενα 2 μηνες κ εστς και 2 κιλα τον μηνα μονο να χανεισ η ενα καλα ειναι αρκει να χανεις.πυστευω αν κανεις μια παυση 10 μερες κ παλεψεις σκληρα να μην παρεισ κιλα και συνεχισες παλι τα φαρμακα να σε πιανουν
Καλημέρα σας. Καιρό έχω να σας γράψω.Μετά από 20 μέρες χρήση των reductil 15mg, έχω χάσει 5 κιλά και η ψυχολογία μου έχει ανέβει πάρα πολύ, ενώ δεν έχω καμμία παρενέργεια.
Καλή συνέχεια σε όλους μας.
καλημερα και απο εμενα :)
χθες ηταν η πρωτη μου μερα με διατροφη και ταχαπια.
δεν ξερω αν ηταν στο μυαλο μου αλλα οντος ειχα μειωμενη ορεξη αλλα αντιθετος πολυ διαθεση και ενεργεια
ασεπ ου το βραδυ ενω παντα με επιανε λυγουρα χθες αφου εφαγα το βραδυνο μεχρι τις 2 που κοιμηθηκα δεν ξαναπεινασα!
pearl που είσαι χάθηκες!!!!!!!!!! μπράβο για τα κιλά που έχασες..... gourounaki απλώς χορταίνω πιο εύκολα αλλά πεινάω κιόλας και έχω αρχίσει να έχω και λαιμαργίες.... πάντως ούτε και εγώ έχω καμία παρενέργεια ευτυχώς...
και γω παιδια εχω ιπερβολικη ενεργεια .γυμναζομει ακομα περισσοτερο κ κανω δουλειες συνεχια σαν τρελη.τελικα φτιαχνουν κ την δια8εση.την ενεργεια π χαραμιζαμε στο φαγητο την στρεφη σε δραστηριοτιτες καλες.μπραβο μας.αλαλουμακι ποσες μερες τα περνεις κ ποσα κιλα εχασες?εγω ειδη εχασα μισο κιλο σε 4 μερες/
χαίρομαι που πας καλά.. έχω χάσει 6 κιλά σε σχεδόν 4 εβδομάδες. Τις δύο πρώτες έπαιρνα των 10 και μετά των 15. Αλλά εδώ και καμιά 10αριά μέρες δεν κάνω σωστό πρόγραμμα διατροφής είχα και τα γενέθλια του γιού μου που μαγείρευα 2 μέρες και δεν έχω χάσει τίποτα. Τώρα που τελείωσαν και τα φαγητά από το πάρτυ ξεκίνησα πάλι δυνατά..... για να δούμε θα γίνω το καλοκαίρι όπως την κοπέλα στο tickeraki μου, χε, χε, χε...... Μου αρέσει η γατούλα σου....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΡΕ ANTIGONAKI ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ 10 ΚΙΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΒΑΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ?ΛΙΓΟ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΘΕΣ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ Χ S ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΕΧΑΣΕ 15 ΚΙΛΑ ΠΕΡΙΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΚΟΜΑ . ΡΩΤΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑ.
τι ειναι τα χ σ?αλαλουμακι πυστευω πως βιαστικες να παρεις τα 15μγ γιατι δεν περιμενες εναν μηνα να δεις τι εχασες?
Γειά σας. Χθές ξεκίνησα και εγώ REDUCTIL δεν παει άλλο...
http://ticker.7910.org/wg__88__02as0...3VyIHRleHQ.gif
Το περιεργο ειναι οτι όλο το βράδυ εμεινα ξυπνια..τι ώρα περνετε το χάπι?
gourounitsa ίσως και να βιάστηκα αλλά δεν με πιάναν πια των 10 και με έπιασε πανικός. Porki το χάπι πρέπει να το παίρνεις το πρωί με ένα ποτήρι νερό