Quote:
Originally posted by lbp
Λοιπόν βλέπω ότι διαφωνούμε εδώ και ακούω και πολλές χοντράδες. Δεν ξέρω τι να σας πω, ειλικρινά. Νομίζετε ότι εσείς είστε καλύτεροι από μένα επειδή έχετε άλλες απόψεις; Δεν υποβιβάζω τον εαυτό μου αν πιστεύω ότι οι περισσότεροι άντρες δεν έχουν γούστο, γιατί στους περισσότερους άντρες δεν αρέσω, ενώ δεν βλέπω να έχω κάτι αρνητικό πάνω μου. ʼσχημα χαρακτηριστικά, κτλ. Επίσης βλέπω να τα φτιάχνουν με άσχημες, αρκεί να είναι αδύνατες! Γενικώς είναι γειά σου. Έχω το δικαίωμα νομίζω να διατηρώ τη γνώμη μου, όπως κι εσείς τη δική σας. Όσο για το θέμα του σεξ, ναι εμένα δεν θα με πείραζε να μην με ικανοποιούσε εκεί τόσο πολύ όσο άλλα πχ, να ήταν άσχημος ή χαζός ή βλαμμένος ή οτιδήποτε. Κώστα, άντε μάνα μου να προσβάλλεις καναν άλλον, όχι εμένα, γκε γκε;;
αληθεια ποσο χρονων εισαι?η ηλικια παιζει τεραστιο ρολο... στις αποψεις αλλα κ στην οπτικη που βλεπεις τα πραγματα...κ απλα απαντησε μου θα μπορουσες να εισαι με καποιον που ηταν κουκλος αλλα εντελως ανικανος?δλδ δεν θα ειχες προβλημα αν απο μιλητο τα πηγαινε καλα αλλα απο.. φυστικι τπτ..?προσπαθω να καταλαβω... γτ αν σε μια σχεση δεν παει αυτο καλα.. κ ολα τα αλλα να ειναι τελεια....η σχεση δεν κραταει....επεισης πως μπορεις να εισαι αντικειμενικος κριτης του εαυτου σου?κ εγω μεχρι προτινος... μεχρι πριν 3 εβδομαδες δεν θεωρουσα τον εαυτο μου χοντρο(παχουλοκομψο) θεωρουσα οτι απλα ειχα παραπανω κιλα.. με το που ανεβηκα στη ζυγαρια ομως αλλαξε η οπτικη μου ολη...τρια χρονια λες οτι εισαι μονη σου... γτ?προσπαθησες να βρεις σχεση?εισαι συντηρητικη?πολυ αυθορμητη?προσπαθω να σε βοηθησω μην πειραχτεις απο τις κουβεντες μου... σε αυτο το χρονικο διαστημα εχεις κανει κατι?ειναι κ ο τροπος που δειχνεις αυτο που θες...ο τροπος που το εκφραζεις..