εχουμε ιδια υπογραφη ή ειναι ιδεα μου? χαχαχαχχααχ
διαφερει το ψηφιο!
Printable View
εχουμε ιδια υπογραφη ή ειναι ιδεα μου? χαχαχαχχααχ
διαφερει το ψηφιο!
Σήμερα αγόρασα τα πλαστικά ταπεράκια για παγωτό ξυλάκι.. 4,5 ευρώ στο cook shop για τα 4. Είναι πολύ μικρούλια όμως.
Θα δοκιμάσω να βάλω linea μέσα, μιας και μου αρέσει πολύ η γεύση!! Βασικά ήταν ιδέα του φίλου μου και με ενθουσίασε πολύ! Θα σας πω αύριο πως ήταν :D
dew μου γινεται οντως αυτο που λες το εχω δει πολλες φορες σε συνταγες, γρανιτα με τσαι.:) Θα παω κι εγω για ψωνια αυριο, αμα περασω απο κανα cook shop θα μπω να παρω ειναι καλη φαση.
αχ μπαντ μου τι να κανω???προσπα8ω με υπογραφες με τικερ και με οτι μου κατεβει να το παρω αποφαση!!!
badgirl το μαριναρισμα γινεται ως εξης:σε ενα μπωλ βαζεις το κοτοπουλακι αδειαζεις ενα κεσεδακι γιαουρτι,παπρικα και σκορδο τριμμενο και τα ανακατευεις!σκεπαζεις με μεμβρανη και αφηνεις οσο θες στο ψυγειο!!:-) τη γευση του γιαουρτιου δνε την καταλαβαινεις αλλα παιρνει γευση αλλο πραγμα!!!
Σήμερα δοκίμασα σαλατούλα με ζυμαρικά(με συνταγή του διαιτολόγου) και μπορώ να πω πως ήταν ιδιαίτερα νόστιμη.
Τι έβαλα μέσα λοιπόν:
!/2 φλυτζάνι ζυμαρικά άβραστα(πέννες έβαλα εγώ)
50γρ τυράκι κίτρινο σε κυβάκια
1/2 φλυτζάνι καλαμπόκι
1 μικρή ντοματούλα
1/2 πιπεριά
1 καροτάκι τριμμένο
Και για τη σως:
1 κουταλάκι μουστάρδα
1 κουταλιά ξύδι
1 κουταλιά ελαιόλαδο
Πολύ ωραία η σαλατούλα σου Βάσω! Κάτι παρόμοιο κάνω και εγώ κάποιες φορές χωρίς το καλαμπόκι αλλά με τόνο σε νερό.
Αηδία ήταν! Σαν να έγλυφα παγάκι με λίγη πικρή γεύση :P Την επόμενη φορά γιαουρτάκι!Quote:
Σήμερα αγόρασα τα πλαστικά ταπεράκια για παγωτό ξυλάκι.. 4,5 ευρώ στο cook shop για τα 4. Είναι πολύ μικρούλια όμως.
Θα δοκιμάσω να βάλω linea μέσα, μιας και μου αρέσει πολύ η γεύση!! Βασικά ήταν ιδέα του φίλου μου και με ενθουσίασε πολύ! Θα σας πω αύριο πως ήταν
To linea δε μαρεσει ουτως η αλλως οποτε δικιο εχεις dew.Δοκιμασε με χυμο φρουτων.:)
akoy dew. εγω βαζω 1 ποτηρι χυμο πορτοκαλι μηλιο βερικοκο σε ενα ταπερακι και το αφηνω στην καταψυξη κααι μολις παγωσει το βγαζω και ειναι πιο νοστιμο απο τις ετοιμες γρανιτες..ασε που τρωωω για μιση ωρα και φουσκωνω ενω στην ουσια ειναι μισο ποτηρι ο χυμος που πινω αφου δεν μπορω να το καταφερω ολο0.το τρωω αντι για βραδυνο
το έκανα και είναι φανταστικό......δοκιμάστε το κοριτσάκια....Quote:
Originally posted by sanelaki
λοιπον κοριτσια τελειο γλυκο ροφημνα με 70 8ερμιδες...στο μπλεντερ 4 παγακια και 1 φλιτζανι γαλα και 100 γραμμαρια μπανανα (μιση η ενα τριτο αν ειναι μεγαλη)και 1 κ σουπας κακαο.. γινεται τελειο σαν freddoccino και μιλκσεικ σοκολατα!!
πάντως σε θερμίδες και εμένα περισσότερες μου βγαίνουν...
sto shape ελεγε ακριβως 71! τωρα τι να πω?? ελπιζω τοσες να ειναι!!:) :) :ρ
αν το γάλα είναι 0% μάλλον έτσι θα είναι..... πάντως ήταν πολύ ωραίο
γειά σας κορίτσια!καιρό έχω να σας γράψω όμως σας διαβάζω!
ήθελα να ρωτήσω,από άπαχο κίτρινο τυρί,ποιό προτιμάτε και με πόσα λιπαρά;έχει ίδιες θερμίδες με την κανονική φέτα;ρωτάω γιατί θέλω να αντικαθιστώ καμιά φορά έτσι για αλλαγή!
σημερα μαγειρεψαμε μαζι με τον καλο μου μελιτζανες πα******κια και αυτοσχεδιασαμε! το αποτελεσμα μας αρεσε πολυ, για αυτο αποφασισα να μοιραστω μαζι σας τη συνταγη.
αν σας αρεσουν οι μελιτζανες, δοκιμαστε το!
υλικα για 2-3 ατομα
4 μελιτανες φλασκες κομμενες στη μεση κατα μηκος
μιση ντοματουλα
μισο κολοκυθακι
ενα μικρο κρεμμυδακι
λιγη πατατουλα ψιλοκομμενη
λιγη μελιτζανα απο αυτη που αδειασαμε
3-4 φρεσκα μανιταρια
λιγο φρεσκο μαιντανο
1 σκελιδα σκορδο λιωμενο
2 φετες μιλνερ εν λευκω η αλλο λευκο τυρι με χαμηλα λιπαρα
2 κ.σ. ελαιολαδο
αδειαζουμε τις μελιτζανες και τις τοποθετουμε σε νερο για μιση ωρα περιπου να ξεπικρισουν
σε ενα μπωλ ψιλοκοβουμε τα λαχανικα μας και προσθετουμε το λαδι και τη φετα
αλατι-πιπερι αν θελουμε
γεμιζουμε τα πα******κια και τα τοποθετουμε σε ταψι που το εχουμε αλειψει με 1-2 κουτ. λαδι
βαζουμε ενα φλιτζανακι νερο, σκεπαζουμε με αλουμινοχαρτο και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο για μια ωρα περιπου στους 180-200 βαθμους
βεβαιως, μπορουμε να προσθεσουμε και οποιοδηποτε αλλο λαχανικο της αρεσκειας μας.
καλη επιτυχια!
ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΑΠΟ ΨΑΡΙ
Βραζουμε φιλετα στρογγυλα μπακαλιαρου (εγω παιρνω του Καλλιμανη
στη σακουλιτσα)
Στη συνεχεια, μολις βρασουν και κρυωσουν τα θρυμματιζουμε
και τα στυβουμε πολυ καλα με τα χερια μας να φυγουν ολα τα υγρα.
Σε ενα μπολ τριβουμε κρεμμυδι ξερο, καροτο, κολοκυθι, ντοματα (την σουρωνουμε
ωστε να μην εχει υγρα), κουακερ που το περναμε απο το μουλτι (αντικαθιστα την τριμμενη
φρυγανια).
Προσθετουμε τα τριμματα ψαριου στο παραπανω μειγμα και τελειωνουμε με αλατι, πιπερι, ριγανη,
μαιντανο φρεσκο προεραιτικα,μειγμα μπαχαρικων για ψαρι, πολυ λιγο λαδακι
και τελος 1-2 κουταλιες μουσταρδα.
Πλαθουμε σε μπιφτεκακια, μετα πανω σε λαδοκολλα στο ταψακι
και κατευθειαν στο φουρνο μεχρι να ροδισουν.
Καλοφαγωτα!