κουκουτσακι μαρεσει ΠΑΡΑ πολυ η υπογραφη σου! ;)
Printable View
Ευχαριστώωωω!!Είναι το τατού μου :)Quote:
Originally posted by mitsokolo
ε εισαι θεα! :bouncy:
:spin::tumble::spin::tumble::spin:Quote:
Originally posted by mitsokolo
ε εισαι θεα! :bouncy:
Nα κανω την επεμβαση μου τον σεπτεμβριο.. :(
αχ το πιο δυνατό μου θέλω αυτή την στιγμή είναι να πάω ΔΙΑΚΟΠΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Θα'θελα..................................... .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...............................................http://www.youtube.com/watch?v=RfB10...eature=related
........στον αρχιτεκτονα ονειρων κ ωραιων φαντασιωσεων........χρονια πολλα.....
http://www.youtube.com/watch?v=hWbs1...eature=related
Αρνηση σε ολα τα θελω μου....ακμη κ στον υπερσυνδεσμο η οπως αλλιως τον λενε.....βαζω αυτο λοιπον....
θελω 2 πιτες σουβλακι με πολυ τζατζικι
αλλα... ας μη μπαινουμε στο πειρασμο βραδιατικα
Θελω να υποχωρηση το πρηξιμο που εχω λογο απονευρωσης!! Να τελειωνω πια με αυτο το δοντι! Ετσι μου ερχετε να βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο!!! :flaming::flaming:
Αν και έχω κάνει ήδη πρόοδο θέλω επιτέλους να μη με κρατάω άλλο πίσω με διάφορες προφάσεις και δικαιολογίες. Time to fly baby...
Λοιπον θελω να προλαβω τις επιτροπες και να μου ενγκρινουν την επεμβαση πριν το 2012 που μετα παπαλα δεν εχει επιτροπες!!
Θελω να κανω την μεταγραφη που σκεφτομαι και απο οκτωβρη να ροκαρουμε στην σχολη που ΤΟΟΟΣΟ θελω!!
Να εχουμε υγεια και χρηματαααα!! χοχοχοχο
Ένα ταξίδι στο εξωτερικό! Οπουδήποτε!
εγώ για κάποιο λόγο μετά από σχεδόν δύο μήνες διατροφή σωστή και σκληρή, θέλω να τα φάω όλα! Σήμερα δεν άντεξα και έφαγα μια γρανίτα... Το χειρότερο είναι ότι η λύσσα καλά κρατεί. Φοβάμαι μη ξεφύγω από τον έλεγχο. . . Βοήθεια!
Ε μετά από 2 μήνες δε βλέπω κανένα λόγο για να μη δικαιούσαι μια γρανίτα, ίσως και κάτι ακόμα. Μη γινόμαστε τόσο υπερβολικοί...