Δεν ήξερα ότι γνώρισα τον Χουντίνι!
Τι έγινε; Σε παιδεύουν τα λουκέτα;
Printable View
Δεν ήξερα ότι γνώρισα τον Χουντίνι!
Τι έγινε; Σε παιδεύουν τα λουκέτα;
γνωρισες εμενα χειροτερα ειναι :P
χαχαχα
Ζουζούνι μου εσύ! :)
Μην αγχώνεσαι και μην νιώθεις ενοχική! 'Ολα καλά θα πάνε κι ο μπαμπακούλης σου θα είναι μια χαρά................ Είναι όντως ρουτίνας επεμβάσεις αυτές.............. αλλά σε τλετοιες στιγμέ ς είναι πολύ εύκολο να ρίχνουμε το φταίξιμο στον εαυτό μας............μην το κάνεις, σου κάνεις κακό......... η αγάπη των δικών μου με βοήθησε αλλά δε με έκανε να ξεκιμήσω την προσπάθεια μου.............. αποφάσισα οτι είναι καιρός να μ'αγαπήσω και να με φροντίσω η ίδια ως μια υπερπροστατευτική αγαπησιάρα μαμάκα που θέλει να φροντίσει το μωράκι τησ (σ' αυτή την περίπτωση ειναι το σώμα μου). Το κάνω για την δική μου ευτυχία και η δική μου ευτυχία καθρεφτίζεται στα πρόσωπα όσων μ'αγαπούν πραγματικά!!!!!!!!!!!! Κι εσένα η δική σου ευτυχία και νίκη επί τωω 'περιττών' θα είναι η ΕΥΤΥΧΙΑ και των ανθρώπων σου!!!!
Eιμαι παντου και πουθενα που θα ελεγε και ο Κλεανθης χε χε
Έτσι είναι,χαρά μου!
Και γι'αυτό ίσως θα τα καταφέρω τώρα...
Γιατί άρχισα να το βλέπω έτσι κι εγώ...
Πάντα ήθελα παιδί...ας υιοθετήσω εμένα! :P
Η Μαρινέλλα το λέει...Quote:
Originally posted by alex1970
Eιμαι παντου και πουθενα που θα ελεγε και ο Κλεανθης χε χε
Κάτι πρέπει να γίνει με τη μουσική σου παιδεία...
με πολλα που εχω πρεπει κατι να γινει ,αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα ,κεφαλι αγυριστο (ειμαι) .το διαπιστωσατε κιολας :)
128 . Για να δω εμένα στον καθρέφτη και όχι αυτό που με έκανε να είμαι το ψυχομπουρδούκλωμα
1) ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΤΟ: ''ΠΩΠΩ ΠΑΛΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑΣΑ''
2) ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΨΩΝΙΖΩ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΑΩ
2)ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ
4) ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ (ΠΧ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ)
5) ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΟΥ (ΟΛΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ)
6)ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΩΣ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΧΥΝΕ ΛΙΓΑΚΙ (ΟΣΟ ΠΑΤΑΕΙ Ο ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ) :)
7) ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΑΓΟΡΙΟΥ ΜΟΥ
8) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ Μ ΑΝΤΙΚΡΙΖΟΥΝ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ)
9)ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΡΩΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ (ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΦΑΩ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΠΑΘΩ ΕΜΒΟΛΗ ΕΠΙΤΟΠΟΥ!!!)
ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΕΠΕΙ, ΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΔΑΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...)
Και συμπληρώνω ένα χρόνο μετά.... ότι αυτός ο ίδιος άνθρωπος δεν είχε την υπομονή να περιμένει και στα 75 κιλά με άφησε γιατί δεν ήθελε πιά να είναι με μια χοντρή!Quote:
Originally posted by Μάρω
Αααααα μην ανησυχείς καθόλου γι' αυτό... τα κιλά δεν εμποδίζουν καθόλου στο να ερωτευτείς ή να σε ερωτευτούν.Quote:
Originally posted by voulasot
Εγώθέλω να χάσω τα κιλά μου τα πολλά κιλά μου γαι να αλλάξω τη ζωή μου για να φτιάξω τη ζωή μου από την αρχή να μπορέσω να ερωτευτώ και να με ερωτευτούν ξανά να ζήσω επιτέλους να ζήσω για πρώτη φορά στα 35 μου χρόνια αυτά και φιλιά πολλά
Τις μεγαλύτερες κατακτήσεις μου τις απέκτησα όταν ήμουν
α) Στα 98 κιλά και έγινε σχέση που κράτησε 2 ολόκληρα χρόνια.
β) Στα 88 κιλά και έγινε σχέση που κράτησε 1 χρόνο.
γ) Στα 80 κιλά κι έγινε η σχέση που έχω τώρα και ο οποίος καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι για κάθε κιλό που χάνω, γιατί λέει ότι του αρέσουν οι πολύ αδύνατες, αλλά σε μένα αγάπησε το μυαλό, το χιούμορ και το χαρακτήρα μου!!! lol
Τι θυμήθηκα τώρα....
Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου....
Πέρσυ είχα γράψει ότι ήθελα να χάσω βάρος για να μπορεί να με σηκώνει και να με στριφογυρίζει όπως του άρεσε να κάνει.
Φέτος που δεν υπάρχει πιά εκείνος στη ζωή μου, συνεχίζω να θέλω να χάσω βάρος για να φτάσω τον προσωπικό μου στόχο πλέον...
ΓΙΑ ΜΕΝΑ.... για κανέναν άλλο πιά!
ακομα πιστευεις οτι το προβλημα αυτου του ανθρωπου ηταν τα κιλα?Quote:
Και συμπληρώνω ένα χρόνο μετά.... ότι αυτός ο ίδιος άνθρωπος δεν είχε την υπομονή να περιμένει και στα 75 κιλά με άφησε γιατί δεν ήθελε πιά να είναι με μια χοντρή!
Τι θυμήθηκα τώρα....
Πέρσυ είχα γράψει ότι ήθελα να χάσω βάρος για να μπορεί να με σηκώνει και να με στριφογυρίζει όπως του άρεσε να κάνει.
Φέτος που δεν υπάρχει πιά εκείνος στη ζωή μου, συνεχίζω να θέλω να χάσω βάρος για να φτάσω τον προσωπικό μου στόχο πλέον...
μα θα ειχε γυρισει πισω τρεχοντας, τωρα που τα εχασες αν ηταν ετσι...
ασχετως που δεν θα αξιζε να ασχοληθεις μαζι του αν γυριζε γι αυτο...
Οι κακές παρέες παχαίνουν κι όχι τα παγωτά ( λέμε τώρα )
Τελείωσε !
Αχ καλή μου,Quote:
Originally posted by 2sweet2b4go10
ακομα πιστευεις οτι το προβλημα αυτου του ανθρωπου ηταν τα κιλα?Quote:
Και συμπληρώνω ένα χρόνο μετά.... ότι αυτός ο ίδιος άνθρωπος δεν είχε την υπομονή να περιμένει και στα 75 κιλά με άφησε γιατί δεν ήθελε πιά να είναι με μια χοντρή!
Τι θυμήθηκα τώρα....
μα θα ειχε γυρισει πισω τρεχοντας, τωρα που τα εχασες αν ηταν ετσι...
ασχετως που δεν θα αξιζε να ασχοληθεις μαζι του αν γυριζε γι αυτο...
Αφ' ενός δεν πιστεύω οτι το πρόβλημα αυτού του ανθρώπου ήταν τα κιλά. Το πρόβλημα ήταν στο μυαλό του. Αλλά -δυστυχώς- κι εγώ το ίδιο κόλημα έχω κι έτσι μπορώ να τον καταλάβω.....
Και αφ' ετέρου, τώρα πιά δεν θα γύριζε γιατί ετοιμάζεται να παντρευτεί με κάποια που βρήκε 3 χρόνια μικρότερη απο μένα, 1,60 ύψος και 58 κιλά... (ουσιαστικά αυτή, αν κοιτάξουμε BMI, είναι πιό χοντρή απο μενα όπως είμαι τώρα!!! χι χι χι χι)
Γι' αυτό λέω, τώρα πιά θέλω να χάσω κιλά ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
Για να αρέσω στον εαυτό μου, να μπορώ να αγοράζω ότι ρούχα μ' αρέσουν, να φοράω ένα μικροσκοπικό μπικίνι και να μην πετάνε σαμπρέλες γύρω απο τη μέση μου, να κάθομαι άνετα σταυροπόδι, να μην κοκκινίζω ανάμεσα στα μπούτια όταν φοράω φούστα το καλοκαίρι κλπ κλπ.
ακριβως! οπως λες και μονη σου,ειναι με μια κοπελα παχυτερη απο σενα. αρα δεν ηταν τα κιλα το κολλημα του μυαλου του..τα παραπανω (απο ταδικα σου) κιλα της, δεν φαινεται να τον χαλανε μιας και ετοιμαζεται ηδη(!) να την παντρευτειQuote:
Αχ καλή μου,
Αφ' ενός δεν πιστεύω οτι το πρόβλημα αυτού του ανθρώπου ήταν τα κιλά. Το πρόβλημα ήταν στο μυαλό του. Αλλά -δυστυχώς- κι εγώ το ίδιο κόλημα έχω κι έτσι μπορώ να τον καταλάβω.....
Και αφ' ετέρου, τώρα πιά δεν θα γύριζε γιατί ετοιμάζεται να παντρευτεί με κάποια που βρήκε 3 χρόνια μικρότερη απο μένα, 1,60 ύψος και 58 κιλά... (ουσιαστικά αυτή, αν κοιτάξουμε BMI, είναι πιό χοντρή απο μενα όπως είμαι τώρα!!! χι χι χι χι)
Γι' αυτό λέω, τώρα πιά θέλω να χάσω κιλά ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
Για να αρέσω στον εαυτό μου, να μπορώ να αγοράζω ότι ρούχα μ' αρέσουν, να φοράω ένα μικροσκοπικό μπικίνι και να μην πετάνε σαμπρέλες γύρω απο τη μέση μου, να κάθομαι άνετα σταυροπόδι, να μην κοκκινίζω ανάμεσα στα μπούτια όταν φοράω φούστα το καλοκαίρι κλπ κλπ.
εγω δεν θα σου ευχηθω να χασεις κι αλλα κιλα.
θα σου ευχηθω αν ΕΣΥ θες να χασεις κι αλλα, να ταχασεις με υγειινο τροπο και με σταθεροτητα.
αλλα κυριως σου ευχομαι να βρεις αυτο που θελεις για να νοιωθεις πληρης και ευτυχισμενη, ειτε αυτο ειναι ενας συντροφος που να σε αγαπαει γι αυτο που εισαι, ειτε οτι αλλο νομιζεις εσυ...