Καλη σου επιτυχια!
Printable View
Καλη σου επιτυχια!
Curves και σημερα...
Ελιωσα στο περπατημα σημερα!!
Κολύμπι 1,5 ώρα
curves σήμερα! μέτρηση -28 πόντους και -3,2% λίπος
Quote:
Originally posted by BettyG
curves σήμερα! μέτρηση -28 πόντους και -3,2% λίπος
Μπραβο σου! Και εγω Curves σημερα! Αυριο ειναι κλειστα...
Σ'ευχαριστώ πολύ Penelope!
μπράβο μπέτυ!!! σκέφτομαι ν αρχίσω κι εγώ curves και θα ήθελα να ακούσω εντυπώσεις. 1)είναι δύσκολο να τα βγάλει πέρα κάποια σαν την αφεντιά μου που έχει καιρό να γυμναστεί?αντέχεται τόσο έντονη άσκηση ή να ξεκινήσω με κάτι λιγότερο έντονο? 2)τα αποτελέσματα απο πότε είναι εμφανή? Βασικά με ενδιαφέρει κυρίως να χάσω το τοπικό πάχος απο την κοιλιά περισσότερο αλλά και απο περιφέρεια 3)όλο και κάποιο μείον θα υπάρχει(εκτός απο την τιμή που την ξέρω) και καλύτερα να το μάθω τώρα.. Εννοείται μπορεί να απαντήσει και όποια άλλη κάνει curves.
τα curves ειναι για ολους. στην ουσια οσο ποιο εντονη ασκηση κανεις εσυ τοσο καλυτερα. χανεις πολλουσ ποντους οπως μπορεις να δεις και απο τα ποστ μας πιο πανω. εγω μεχρι στιγμης μονο το κοστος θεωρω αρνητικο...Quote:
Originally posted by Iris-Maria-Nefeli
μπράβο μπέτυ!!! σκέφτομαι ν αρχίσω κι εγώ curves και θα ήθελα να ακούσω εντυπώσεις. 1)είναι δύσκολο να τα βγάλει πέρα κάποια σαν την αφεντιά μου που έχει καιρό να γυμναστεί?αντέχεται τόσο έντονη άσκηση ή να ξεκινήσω με κάτι λιγότερο έντονο? 2)τα αποτελέσματα απο πότε είναι εμφανή? Βασικά με ενδιαφέρει κυρίως να χάσω το τοπικό πάχος απο την κοιλιά περισσότερο αλλά και απο περιφέρεια 3)όλο και κάποιο μείον θα υπάρχει(εκτός απο την τιμή που την ξέρω) και καλύτερα να το μάθω τώρα.. Εννοείται μπορεί να απαντήσει και όποια άλλη κάνει curves.
Curves και σημερα...
Iris συμφωνώ απόλυτα με την Penelope, θα σε βολέψει πολύ το curves, είναι εύκολο από άποψη χρόνου, από σύστημα εφαρμογής του, και δεν έχει σημασία πόσο γυμνασμένη είσαι. Δοκίμασε το.Quote:
Originally posted by penelope1985
τα curves ειναι για ολους. στην ουσια οσο ποιο εντονη ασκηση κανεις εσυ τοσο καλυτερα. χανεις πολλουσ ποντους οπως μπορεις να δεις και απο τα ποστ μας πιο πανω. εγω μεχρι στιγμης μονο το κοστος θεωρω αρνητικο...Quote:
Originally posted by Iris-Maria-Nefeli
Η τιμή καλά είναι κάπως τσιμπημένη δε λέω.
Curves σήμερα .
Curves και σημερα...
Χτες εκανα μιση ωρα διαδρομο. Σημερα ακομα, θα στοχευσω σε ενα 45λεπτο, θα σας ενημερωσω!!!
Μου έχουν πει οτι γενικά στη γυμναστική ειδικα διάδρομο κλπ μετά τα πρώτα 20' αρχίζουμε κ καιμε λίπος!οποτε εγω ξεκινάω χαλαρά και δυναμώνω σιγά σιγά!Δε ξέρω αν ειναι κ βλακεια βεβαια απλα μου το πε μια bodybuilder.
Ναι Semie αυτο ειχα ακουσει κι εγω... Και επισης οτι ειναι καλυτερα να περπαταμε με αυξομοιωσεις στην ταχυτητα, τουλαχιστο οταν εκανα Personal training αυτο το προγραμμα ακολουθουσα, λιγα λεπτα στο 6, μετα λιγο τροχαδακι, μετα χαλαρα, ετσι ο γινονται περισσοτερες καυσεις. Χθες τελικα αντι 45 λεπτα που ελεγα, εκανα μια ωρα, με πολυ λιγο τρεξιμο ομως, περισσοτερο εντονο περπατημα. Σημερα ακομα... Θα σας πω later!