ελα ρε συ μην υπερβαλεις... ειμαι σιγουρη οτι εισαι μια χαρα!
Printable View
ελα ρε συ μην υπερβαλεις... ειμαι σιγουρη οτι εισαι μια χαρα!
Καλημερα!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...kim/weight.png
66.9 -100 γρ
allooooooo 82.5μετα απο βραδυνο γευμα εξω...
66.7 -200gr
χρονια πολλα! χριστος ανεστη!
Χριστός Ανέστη!! Χρόνια πολλά σε όλες!
-1.500 (74 κιλά) επιτέλους !
Μπραβο ρε συ!
66,5 -200γρ
Τελεια! Περιμενα μετα το χτεσινο οργιο θερμιδων να ειναι παλι στα 67.
Γεια σας και Χρόνια Πολλά και Καλά σε όλους!
56,5 Φτηνά τη γλιτώσαμε με την Πασχαλιάτικη κρεπάλη...
Τι κανετε παιδακια μου.Πωπω ειχα ενα τριμηνο να μπω και να γραψω.Η αληθεια ειναι οτι περασα μια δυσκολη φαση και δεν τηρησα τη διαιτα μου.Την εσπασα την ξαναρχησα, μετα ηρθε το πασχα, τωρα ομως τερμα τα ψεματα, τα χω παρει με τον εαυτο μου.Το καλο ειναι οτι αυτο το τριμηνο δεν πηρα παραπανω κιλα, παρεμεινα στα 82(ζυγίστικα σημερα μετα απο μια μερα αποτοξίνωσης), οποτε συνεχίζω απο κει που εμεινα.Ελπιζω να ειστε ολοι καλα.
καλη επιστροφη στη διαιτα constance! μια απο τα ιδια, παρολαυτα εγραφα και τις κρεπαλες μου καθημερινα!
Τωρα εχω ενα στοιχηματακι μεχρι Κυριακη, πρεπει αλλο ενα κιλο να χασω!
Μετα ελπιζω ναχει κλεισει κ το στομαχι κ να τρωω λιγοτερο γιατι απο διαιτα αποκλειεται να ξανακανω...
82.3!
εμεινε 1 κιλο!
Badgirl μου σε θυμαμαι.Ελπιζω να ειναι ολα καλα.Το στοιχημα το εχουμε βαλει λιγο πολυ ολοι, τωρα που ανοιξε ο καιρος.Μολις αρχισαν οι ζεστες και αλλαξε και η ωρα αρχισα να γκρινιαζω.Λεω ωχ παλι ερχεται καλοκαιρι κι εγω ακομα δεν εχω χασει τα κιλα που θελω.Κλασικη Constance.:p Τερμα θα το κερδισουμε το στοιχημα, θα εμψυχώνει η μια την αλλη.:)
απο θεμα κιλων ολα καλα καλο μου...εφτασα τον κυριο στοχο μου!
οσο για τα υπολοιπα μπα δεν ειμαι σε μαχητικη φαση...ουτε καν ασχολουμαι πια...οσο βλεπω τη ζυγαρια να πεφτει εστω κ 100 γρ. δε θα ξανασχοληθω μεε το τι τρωω...
απλα θα τα γραφω να εχω επιγνωση του τι γινεται...
πονταρω στο οτι εχω μαθει πια τι πρεπει να κανω κ θα το κανω αβιαστα ή καθολου,,,
Καλη καθοδο Constance μου, κ γω σε θυμαμαι, χαιρομαι που γυρισες να μεγαλωνει η παρεα ξανα,
Πλεον εχω κ ιντερνετ στο νεο σπιτι κ απτη μερα που θα παντρευτω κ μετα θα ξερω οτι θα μπορω τα βραδακια να σας εμπιστευομαι τον πονο μου...
ετσι δε με φοβαμαι, θα χασω κ τα αλλα 10 κιλα χωρις κοπο...
Καλη σκεψη εκανες.Δε χρειαζεται διαιτα.Κανεις απλα καλη διατροφη και θα το σωμα θα χανει κιλα χωρις κοπο οπως ειπες.Μπραβο που συνεχίζεις να προσπαθεις.Κι εγω κατι θεματα που ειχα εχουν λυθει και θα μπαινω στο φορουμ συχνα απο δω και περα.Θα τα λεμε.Quote:
Originally posted by badgirl11
απο θεμα κιλων ολα καλα καλο μου...εφτασα τον κυριο στοχο μου!
οσο για τα υπολοιπα μπα δεν ειμαι σε μαχητικη φαση...ουτε καν ασχολουμαι πια...οσο βλεπω τη ζυγαρια να πεφτει εστω κ 100 γρ. δε θα ξανασχοληθω μεε το τι τρωω...
απλα θα τα γραφω να εχω επιγνωση του τι γινεται...
πονταρω στο οτι εχω μαθει πια τι πρεπει να κανω κ θα το κανω αβιαστα ή καθολου,,,
Καλη καθοδο Constance μου, κ γω σε θυμαμαι, χαιρομαι που γυρισες να μεγαλωνει η παρεα ξανα,
Πλεον εχω κ ιντερνετ στο νεο σπιτι κ απτη μερα που θα παντρευτω κ μετα θα ξερω οτι θα μπορω τα βραδακια να σας εμπιστευομαι τον πονο μου...
ετσι δε με φοβαμαι, θα χασω κ τα αλλα 10 κιλα χωρις κοπο...
Τωρα προσεξα την αποχη των περισσότερων αυτες τις μερες.Και ειναι λογικο.Mετα το Κυριακατικο τσιμπουσι γυρισα σπιτι και ηθελα να ανοιξει η γη να με καταπιει.:p
χαχαχαχ εμενα με βοηθησε πολυ που εγραφα τις γουρουνιες μου επι 2 μηνες...
σιγουρα καποιοι θα ειπαν μα τι γραφει αυτη αφου δε κανει προσπαθεια...
ομως ετσι το συνειδητοποιησα κ επανηλθα καπως πιο υγιεινα...
αποτελεσμα: στο γαμο μου θαμαι πιο αδυνατη απο,τι πριν 4 χρονια που με γνωρισε :D