ασε γιατι ειδα και τους ποντους σου και ειμαστε στα ιδια... αν ειμαι εγω κορμαρα εισαι και εσυ!
Printable View
ασε γιατι ειδα και τους ποντους σου και ειμαστε στα ιδια... αν ειμαι εγω κορμαρα εισαι και εσυ!
Ρε το φόρουμ μας βγάζει κορμάρες!! τι νομίσατε? Μπράβο κορίτσια! :P
penelope1985
μπράβο! Σούπερ κορμάρα!
Βρε κορίτσι επειδή δεν μπαίνω συχνά τελευταία, λόγω διαβάσματος, εσύ τι διατροφή ακολούθησες; Κάπου θα το έχεις πει αλλά που να το βρω :)
Δαναη καλημερα! Μετραγα θερμιδες. Αρχισα με 1100 και τωρα τρωω περιπου 900. Γυμναστικη καθημερινα... και Αγιος ο Θεος!
Μπράβο σας κορίτσια,κάθε προσπάθεια απώλειας κιλών,χρειάζεται συγχαρητήρια. Ακόμα περισσότερο σε σας,που φτάσατε ή φτάνετε στο στόχο σας. Καλημέρα!
Η μέρα δεν ήταν και τόσο καλή τελικά,αφού πήγα στο μαγαζί που λέγαμε,να δοκιμάσω μαγιουδάαακιιιι....Τι ωραία που φαίνονται στη φωτογραφία!Θεσπέσια! Φόρεσα 44 αν και δε χαίρομαι, είμαι σίγουρη ότι είναι των χοντρών το 44,μην τρελλαθούμε κιόλας. Πλήρης απογοήτευση! Θέλω και θάλασσα η μουλάρα! Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί το έκανα αυτό στον εαυτό μου. Γιατί με άφησα να καταντήσω έτσι. Είμαι 34 και δε θυμάμαι ποτέ σχεδόν, τον εαυτό μου φυσιολογικό. Το αποτέλεσμα είναι τραγικό, η ψυχολογία μου έχει πιάσει τάρταρα και πολύ πιθανό,να κάνω μπάνιο στη θάλασσα του χρόνου τέτοιο καιρό...ειλικρινά θύμωσα τόσο με τον εαυτό μου σήμερα,θέλω να μπω κάπου και να μην ξαναβγώ αν δεν είμαι 70 κιλά
Nera μου τι έγινε? Να υποθέσω ότι δεν σου έκανε το τανκίνι? Ή δεν σου άρεσες μέσα σε αυτό?
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Μα απόλυτα! Όπως νιώθεις τώρα αισθάνθηκα πέρισυ, που αναγκάστηκα να πάρω το πρώτο μου ολόσωμο. Αισθάνθηκα άθλια και ότι μου αξίζει, αφού ένιωθα πως είναι πρόκληση να περιφέρω την κοιλάρα μου. Δεν μου φταίει ο κόσμος, σκεφτόμουν, να του χαλάω την αισθητική του. Διάλεξα ένα σέξυ τολμώ να πω μαγιώ, αλλά και πάλι ένιωθα τα βλέμματα πάνω μου, ιδίως των φίλων. Μπορώ να σου πω και τι σκεφτόταν και ας μην είπαν κουβέντα: Μα πως άφησε έτσι τον εαυτό της αυτή, τι έκανε όλο το χειμώνα? Μαραθώνιο πολυφαγίας?
Ηρέμησε σε παρακαλώ και διαχειρίσου το νέο δεδομένο με ψυχαραιμία. Μπορείς να κάνεις μία διατροφή και να χάνεις δύο κιλά το μήνα. Μπορεί τώρα να σου ακούγονται λίγα, αλλά σκέψου ότι του χρόνου είκοσι τέσσερα κιλά κάτω. Όσο για φέτος (δεν ξέρω αν πήγες στην ullla popken), αν όχι πήγαινε. Ή σε κάποιο κατάστημα για παχουλές, αποκλείεται να μη βρεις μαγιώ. Ή βολέψου με το περσινό. Σιγά μη στερηθείς τη θάλασσα για λίγα κιλά παραπάνω. Εγώ δεν τη στερήθηκα, ούτε και θα το κάνω ποτέ. Η ζωή μας είναι όμορφη και δεν κάνει να στερούμαστε χαρές για ένα μάτσο κακόβουλους.
Σε ευχαριστώ Ava, εκεί πήγα.Το θέαμα ήταν αποκρουστικό.Τώρα θα μου πεις,τόσα χρόνια τι κάνω.Κλείνω τα μάτια προφανώς.Και την πέφτω στο φαί για να ξεχάσω το χάλι μου.Διατροφή κάνω ήδη,θα ήμουν πολύ χειρότερα αν έτρωγα όπως πριν.Η διάθεση δεν αλλάζει...δεν είναι θέμα κακόβουλων μόνο,μου φτάνει που ξέρω την εικόνα μου,που επιμελώς αγνοούσα τόσο καιρό.Δεν ξέρω τι θα κάνω,στην παραλία έτσι δεν πατάω.Μπορεί τη νύχτα μόνο...
Επίσης να πω πως το Σάββατο θα εκθέσω την κορμάρα μου, κάνοντας το πρώτο για φέτος μπάνιο. Θα φοράω το περσινό μαγιώ. Έχασα στο χειμώνα κάποια κιλά, αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.
Παρόλα αυτά θα βγω άνετη, θα απολαύσω τη λατρεμένη μου θάλασσα και αν με λοξοκοιτάξει κανείς δεν τρέχει τίποτα. Ξέρω πως κάνω διατροφή, πως είμαι στην κατηφόρα και έτσι δεν με ενδιαφέρει καθόλου μπορώ να σου πω. Επίσης, σχεδιάζω να φάω τα αγαπημένα μου θαλασσινά και να πιω και το ουζάκι μου, που τόσο το στερήθηκα. Με δυο λόγια έχω σχέδια τρελλά και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν, ούτε στους έξω, ούτε στον κομπλεξικό εαυτό μου να μου τα χαλάσει!
Καλά θα κάνεις,να του δώσεις να καταλάβει...
Όλες κάπως έτσι δεν την πατήσαμε? Όλες μας δεν έχουμε άγχος και κόμπλεξ για κάτι?
Πχ. μεθαύριο έχω ραντεβού για αποτρίχωση μηρών. Ντρέπομαι όσο δε φαντάζεσαι την αισθητικό. Παλιότερα έκανα και μπικίνι, και μπραζίλιαν και χόλλυγουντ και δεν ντρεπόμουν καθόλου. Τώρα τρέμω τη σκέψη της αισθητικού, τι θέλει η χοντρή, η αποτρίχωση τη μάρανε. Παρόλα αυτά θα πάω. Σου είπα, κανένας δεν θα μου το χαλάσει!
Όλες μας τρώγαμε και τρώγαμε και τρώγαμε, λες και δεν υπήρχε αύριο. Δε χαίρεσαι όμως που κάποια στιγμή ταρακουνιόμαστε, έστω με την αφορμή του μαγιώ?
Να βγεις στη θάλασσα, μέρα, νύχτα, ότι ώρα να' ναι. Να βγεις, να σκέφτεσαι πως είσαι ήδη στο πρόγραμμα και να την απολαύσεις!
Να 'σαι καλά,σα να διάβαζα τις σκέψεις μου ήταν...το θέμα είναι να ταρακουνιέμαι για πολύ καιρό Ava. Να μην τα παρατήσω ή μάλλον,να μη με παρατήσω πάλι.Αυτό είδα σήμερα.Μια παρατημένη γυναίκα
Πρόσφατα αυτό μου είπε ένας φίλος. Τον ξέρω λίγους μήνες, αλλά υπάρχει αλληλοεκτίμηση. Είναι αρκετά μεγάλος σε ηλικία, πάρα πολύ σοβαρός και δε μασάει τα λόγια του. Εκεί που καθόμασταν μου λέει στα καλά καθούμενα, γ...ώ το φελέκι μου, πανάθεμά σε, πώς παράτησες έτσι τον εαυτό σου? Τι έπαθες του λέω, μύγα σε τσίμπησε? Ναι, ρε, μύγα, βλέπω μπροστά μου μία γυναίκα, που έχει τα πάντα, αλλά ο Θεός ξέρει τι της συνέβη και παράτησε τον εαυτό της έτσι και δεν αντέχω να μη σου τα πω. Και μου τα είπε. Με νεύρα, αλλά χωρίς κακία. Και μου έκανε καλό. Και τον ευχαριστώ.
Η συνέχεια αφού περάσει το αγχογόνο σημείο, πχ καλοκαίρι, είναι η πρόκληση για μας. Το μυαλό μας τώρα εστιάζει στο σώμα μας. Ρίξε μια ματιά στα γυμναστήρια και θα καταλάβεις. Εδώ σε θέλω κάβουρα....
οι γνωμη των μεγαλυτερων που δεν μασανε λογια ειναι σημαντικη...
χθες πηγαμε κ πηραμε διαφορα ρουχα σε κινεζικο, για "μια χρηση" με πιανετε ;)?
ενιωσα πολυ περιεργα που επιτελους δεν ειχα το αγχος αν θα μου μπαινει το one size.
μαλιστα πολλα ειχαν κ νουμερα πανω κ το λαρτζ μια χαρα μου εκανε, μη πω μεγαλο!
δοκιμαστε να πατε σε μαγαζια που ουτε κατα διανοια πριν δενβρισκατε ρουχα, θα σας ανεβασει το ηθικο.
θυμαμαι χαρακτηριστικα στην κρητη που θελαμε παλι μιας χρησεως ρουχα
κ πηραμε 2-3 που...δεν μου εμπαιναν.
ημουν 20 κιλα πανω τοτε κ σκεφτειτε δεν ειχα καν συνειδητοποιησει πως ημουν ακομη...νομιζα θα μου εκαναν!
τελικα σου φτιαχνει το ηθικο οταν δεις οτι χωρας στα ρουχα που χωρουν οι "νορμαλ" ανθρωποι.
αλλα ποιος καθοριζει το "νορμαλ" τελικα?
μηπως τα ξερακιανα μοντελα ή οι ανορεκτικες με τους θερμιδομετρητες στο χερι>?
nera σε καταλαβαινω απολυτα γιατι ακριβως ετσι ενιωθα κι εγω. Ντρεπομουν τοσο πολυ να βγω στην παραλια με μαγιω που για πολλα χρονια δεν πηγαινα καθολου θαλασσα το καλοκαιρι. Ομως ολα αυτα μεχρι το προηγουμενο σαββατο που πηγα για μπανιο. Για κακη μου τυχη στην παραλια ξεκινουσαν εκεινη τη στιγμη καλλιστεια για μις μπικινι με τις κοπελες του μις τουρισμου απ'ολο τον κοσμο. Η πασαρελα ηταν στο εναμιση μετρο απο την ξαπλωστρα μου. Ολες οι κοπελες ηταν με πολυ ωραια κορμια και πολυ ομορφα μαγιω ομως καμια δεν ειχε τελειο σωμα.
Ολες με απιστευτη κυτταριτιδα στα ποδια και στους γλουτους και τιγκα στις ραγαδες. Μετα που τις ειδα πεταξα το παρεο που δεν ελεγα να βγαλω με τιποτα στη αρχη και περασα υπεροχα. Σκεφτηκα αφου αυτες που υποτιθεται οτι ειναι καλλονες εχουν τοσες ατελειες εγω και με τοσα κιλα παραπανω ειμαι μια χαρα και στο κατω κατω χοντρη ειμαι δεν ειμαι λεπρη. Προσπαθησε να το δεις χαλαρα και να μην αφησεις αλλο καλοκαιρι να περασει στη μιζερια και στη θλιψη εξαιτιας των κιλων σου.
Οσο για το μαγιω ειμαι σιγουρη οτι θα βρεις καποιο να σε κολακευει οτι σωματοτυπο και να εχεις αρκει να μην σε παιρνει απο κατω και απογοητευεσαι.