μιτσοκολακι μου οι κραμπούλες είναι καλό, μεγαλωνει το γιαβρι μου και ετσι αμαθη που είναι η μητρα διαμαρτήρετε. Να κοιμασε κανει πολυ καλο ( θελω και εγωωωωωωωωωωωωωωωω μπουχουχου). Το ματακι σου θα ανοιξει ειπαμε οταν μπεις στον 4ο μηνα. :love:
Printable View
μιτσοκολακι μου οι κραμπούλες είναι καλό, μεγαλωνει το γιαβρι μου και ετσι αμαθη που είναι η μητρα διαμαρτήρετε. Να κοιμασε κανει πολυ καλο ( θελω και εγωωωωωωωωωωωωωωωω μπουχουχου). Το ματακι σου θα ανοιξει ειπαμε οταν μπεις στον 4ο μηνα. :love:
αλλοι 2 μηνες δηλαδη. θα κοιμαμε σαν μοσχαρακι χαχαχαχα... αχ μακαρι να μπορουσα να σου δωσω λιγο υπνο?? :lol: :lol: :lol:
η καλη διατροφη συνεχιζεται και ο υπνος καλα κρατει! με εχουν ταραξει οι εφιαλτες.
ψιλοπεσμενη διαθεση, κατα τ'αλλα σφιζουμε απο υγεια, φτου μας!
Καλημέρα κορίτσια!!
Ελπίζω να είστε καλά! Εγώ καλά είμαι λίγο κουρασμένη (κλασικά!) αλλά μια χαρά κατά τα άλλα! Περιμένουμε να φτιάξει και λίγο ο καιρός, γιατί δεν είναι κατάσταση αυτή Μάιο μήνα! Χθες απογραφήκαμε κιόλας! Και ο μπέμπης (ναι, ναι!!) :yes::yes:
Καίτη πως πας? Η μικρούλα σου? Επανήλθε στο πρόγραμμα?
Μιτσόκολο μου, χαίρομαι που κοιμάσαι, αλλά....ελπίζω να σταματήσουν οι εφιάλτες και να ανέβει πάλι η διάθεση! Θα το πω και το κλασικό: "προσπάθησε να μην ανησυχείς και επικεντρώσου στην θετική εμπειρία της εγκυμοσύνης και να σκέφτεσαι τη ζωούλα που μεγαλώνει μέσα σου λίγο-λίγο!" και που θα πάει θα περάσει το δύσκολο 3μηνο και μετά θα πετάς!!!!
Φιλάκια σας!!
Οχι δεν έχουμε μπει σε πρόγραμμα διοτι η μανα μου κοιμοτανε μαζι τησ 2 βδομαδες και αυτη τωρα θελει το κρεβατι μας. αν την παρουμε στο κρεβατι μας κοιματε ολο το βραδυ αλλιως καθε 1-2 ωρες ξυπνα. Θα την βάλουμε ξανα σε προγραμμα οταν γυρισουμε απο τα Χανια που θα παμε για λιγες μερες. Δηλαδη την αφηνουμε να κλαιει ( ελεγχομενο κλαμα βεβαια βασει μεθοδου απο ενα βιβλιο που εχουμε διαβασει). Αυτο βεβαια για αν εχει επιτυχια θελει καμια 10αρια μερες και εμεις το Σαββατο φευγουμε.
μιτσοκολο σε τραβανε τα γλυκα 'η τα αλμυρα τωρα με την εγκυμοσυνη?
ακουω χανια??? χιχι με το καλο να μας ερθετε! εγω σημερα πηγα το μικρο παιδικο! γκριναζε λιγακι αλλα σε λογικα πλαισια απο οτι μου ειπαν! για να δουμε.. αυτο το κρεβατι! κ εμας ερχεται καθε βραδυ.ηταν αρωστουλι κ κακομαθε παλι. μιτσοκολο κοιμησου οσο μπορεις τωρα που μπορεις! κ το ζητας κιολας! μετα ξεχνα το...
Εμεις τον δικο μου τον έχουμε μαθει να ξαπλωνουμε μαζι του στο δικο του κρεβατι. Η εγώ ή ο μπαμπάς, και μολις κοιμηθεί φεύγουμε!!! Τώρα τελευταία κοιμάτε μεχρι το πρωί και έτσι είμαστε μια χαρά!
καλημερααα.. ευτηχως τρωω το ιδιο με πριν εκτος απο μια φορα που μου θυμηθηκε ''ραβανι'' τιποτα, ουτε λιγοτερο τρωω ουτε περισσοτερο, να'ναι καλα η σληβ! εχασα και 2 κιλα -για την ωρα-Quote:
Originally posted by *Katie
μιτσοκολο σε τραβανε τα γλυκα 'η τα αλμυρα τωρα με την εγκυμοσυνη?
καλως το Χριστινακι ! προσπαθω κοριτσακι μου! εσυ πως εισαι? χχQuote:
Originally posted by Christine1312
Καλημέρα κορίτσια!!
Ελπίζω να είστε καλά! Εγώ καλά είμαι λίγο κουρασμένη (κλασικά!) αλλά μια χαρά κατά τα άλλα! Περιμένουμε να φτιάξει και λίγο ο καιρός, γιατί δεν είναι κατάσταση αυτή Μάιο μήνα! Χθες απογραφήκαμε κιόλας! Και ο μπέμπης (ναι, ναι!!) :yes::yes:
Καίτη πως πας? Η μικρούλα σου? Επανήλθε στο πρόγραμμα?
Μιτσόκολο μου, χαίρομαι που κοιμάσαι, αλλά....ελπίζω να σταματήσουν οι εφιάλτες και να ανέβει πάλι η διάθεση! Θα το πω και το κλασικό: "προσπάθησε να μην ανησυχείς και επικεντρώσου στην θετική εμπειρία της εγκυμοσύνης και να σκέφτεσαι τη ζωούλα που μεγαλώνει μέσα σου λίγο-λίγο!" και που θα πάει θα περάσει το δύσκολο 3μηνο και μετά θα πετάς!!!!
Φιλάκια σας!!
Καλήμερα ζουζούνες μου με τα ζουζουνάκια σας!
Ελπίζω να είστε καλά!
Εγώ είμαι μια χαρά. Ο μικρός φαίνεται να ψιλομπαίνει σε πρόγραμμα σιγά σιγά, αλλά δε λέω άλλα γιατί έχει ξανακάνει παρόμοιες προσποιήσεις στο παρελθόν! Ίδωμεν!
Αχ αυτές οι γιαγιές, αχ αχ!!! Εγώ έχω 6 ανήψια από τα αδέρφια μου τα οποία είναι αρκετά μεγαλύτερα. Αρκετά συχνά τα έφερναν στο σπίτι να τα κρατήσει η μάνα μου οπότε εκτός από εμπειρία στο μπείμπι σίτινγκ, έβλεπα τη μάνα μου να καταστρατηγεί κάθε κανόνα των μαμάδων των παιδιών και να τους κάνει ότι να ναι! Τα παιδιά παιρνούσαν καταπληκτικά βέβαια, αλλά δεν ξέρω οι μαμάδες τους μετά! Και τώρα που θα με βοηθάει η μάνα μου έχω συνέχεια στο νου μου να την έχω από κοντά, να μην κάνει τα ίδια όταν θα κρατάει το μικρό! Παιδί θα της αφήνω, αγρίμι θα παίρνω πίσω!!! Καίτη μου καλά να περάσετε Χανιά εύχομαι! Ξέρεις τώρα, κάνε κανένα μακροβούτι για εμάς!! Έστω ένα πλατσούρισμα!
Μιτσόκολο μου καλημέρα και σε σένα. Μια χαρά τα πας!!! Εγώ με τη διατροφή τα πάω μέτρια. Βλέπω το δείκτη της ζυγαριάς να κινείται προς τα κάτω slowly slowly. Το πρόβλημα μου είναι το βράδυ, γιατί όλο το απόγευμα είμαι με ένα μωρό στο χέρι. (σαν τσάντα τον έχω ένα πράγμα) δεν τρώω τπτ και όταν κοιμάται στις 10,30 θυμάμαι να φάω και φυσικά από την κούραση πέφτω με τα μούτρα! Και στις 23,30 το πολύ κοιμάμαι! Θα το διορθώσουμε και αυτό με λίγη καλή θέληση!
φιλάκια!
Ax Χριστινα καταλαβαίνω για το βραδυνο ,πόσο σε καταλαβαίνω. Εγω όταν περνούσα αυτη τη φάση ( δεν ειχα κανει σληβ τοτε) έβαλα μετα την εγκυμοσύνη 10 κιλα!!!! Ενω κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνη έβαλα μονο 9 και τα έχασα στις πρώτες 15 ημέρες μετα την γέννα. ( παιδί 3,750 kg και λοιπα). Αυτα παιδάκια μου το πρωι πεταμε, τα λεμε σε καμια βδομαδα. φιλια
γεια σας κοριτσια τι κανετε?
εγω τις τελευταιες μερες ειμαι απο καναπε σε κρεβατι, νιωθω απιστευτη κουραση/νυστα το κεφαλι μου βαρυ, σεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεερνομαι κυριολεκτικα, παω τουαλετα και νομιζω οτι κανω αθλο!
η διατροφη μου καλα κρατει ακομα αλλα αυτη η κουρασει με εχει πεθανει :yawn:
η νυστα και η κουραση εξακολουθει να δινει και να περνει.
η ορεξη μου παραμενει η ιδια, δηλαδη δεν πειναω παραπανω ουτε λιγοτερο, τρωω τα γευματα μου κανονικα
απο κιλα ακομα δεν εχω παρει, απ τη μερα που εμαθα πως ειμαι εγκυος εχασα 2. -καλη αρχη εγινε- χιχιχ
τωρα θα δουμε δεν αγχωνομαι κιολλας, το μωρο να ειναι καλα ! :bouncing:
Καλημέρα μιτσόκολο.
Χαίρομαι που τα πας καλά! Πότε είναι να πας πάλι γιατρό?
Εγώ καλά. Το πρόγραμμα που σας έλεγα ότι μπήκε ο μπέμπης??....ʼκυρο!! Πάλι κουλουβάχατα είμαστε! ʼντε να δούμε!
Τουλάχιστον στρώνω τις ώρες της διατροφής μου σιγά-σιγά. :)