Κοριτσια μου αρεσαν ολες σας οι φωτο!!!
οσο για οσες δε τους αρεσαν οταν ηταν παχουλες αυτο ειναι δικο σας κολλημα, δειχνετε κ εκει ομορφες κ ευτυχισμενες!
Printable View
Κοριτσια μου αρεσαν ολες σας οι φωτο!!!
οσο για οσες δε τους αρεσαν οταν ηταν παχουλες αυτο ειναι δικο σας κολλημα, δειχνετε κ εκει ομορφες κ ευτυχισμενες!
LOL
Οχι δικιο εχεις οντως.Δε σημαινει οτι αμα εισαι ψηλος χανεις πιο ευκολα.Απλα μπορεις να εισαι πιο πολλα κιλα και να τρως περισσοτερο (εφοσον οι θερμιδες πανε αναλογα με τα κιλα που ειναι καποιος).Το ποσο ευκολα χανει κανεις εχει να κανει με μεταβολισμο.:)Quote:
Originally posted by Ciciliana
γιατι βρε κοριτσια όσο πιο ψηλη εισαι τοσο πιο ευκολα χανεις??Quote:
Originally posted by pennou
εισαι τυχερη που εχεις τετοιο υψος γιατι θα τα χασεις και πιο ευκολα...
εγω ειμαι 1.58 με 1.57 , αναλογα πως στεκομαι..
χαχαχα μπράβο βρε κορίτσια, γέλασα με τη ψυχή μου..
Ισχύει πάντως αυτό που είπε η constance! Μπορεί να μου επιτρέπεται να φάω κάποια γραμμάρια παραπάνω, λόγω του όγκου μου και τις θερμίδες που χρειάζομαι για να κινήσω όοοοοοοολο αυτό το σώμα..
Δυστυχώς για καμιά μας δεν είναι εύκολο να τα χάσει.. ευτυχώς που έχουμε όμως τη δύναμη και την όρεξη και το κουράγιο και αυτό το υπέροχο φόρουμ να αλληλουποστηριζόμαστε.. Και μακάρι να τα χάσουμε όλες μας πολλά ή λίγα όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα.
Αμήν :D
edw 1.63 mono...με τακουνι δε καιω περισσοτερες ετσι? :D
To τακούνι κάτι κάνει γιατί γυμνάζει τη γάμπα...
οντως παιδια μαλακια ειπα....
θα σας βάλω φωτογραφία.
στα κιλά μου είμαι τώρα,αλλά μαυρισμένη, και στα κιλά που ήμουν πέρσι.δε νομίζω να ξαναφτάσω στα 58 κιλα,αλλα λέμε. πώς βάζουμε όμως φωτό?
θα σας βάλω φωτογραφία.
στα κιλά μου είμαι τώρα,αλλά μαυρισμένη, και στα κιλά που ήμουν πέρσι.δε νομίζω να ξαναφτάσω στα 58 κιλα,αλλα λέμε. επίσης δεν έχω όσο στήθος φαινεται στην πρώτη φωτό,να ναι καλά τα ενισχυμένα σουτιέν!
παντως όπως σε ειδα κ τωρα μια χαρα εισαι!κουκλα!
Συμφωνω.:)Quote:
Originally posted by semie
παντως όπως σε ειδα κ τωρα μια χαρα εισαι!κουκλα!
ευχαριστω κοριτσια! κι εμενα μου φανήκατε πολύ καλες στο σωμα, και πολυ όμορφες :)
μια χαρα εισαι! ελαχιστη διαφορα, θα τα καταφερεις σιγουρα, κρατα γερα!
και η dew φοβερη!
η dew έχει πραγματικά αξιοζήλευτο σώμα, και μαλιστα πολύ δεμένο για να είναι τοσο lean στα 90 κιλά. Μπραβο!
Παλι καλα που εχω εσας λεω εγω και μου φτιαχνετε την ψυχολογια γιατι αν περιμενω απο τους υπολοιπους σωωωθηκα.:PQuote:
Originally posted by cat82
ευχαριστω κοριτσια! κι εμενα μου φανήκατε πολύ καλες στο σωμα, και πολυ όμορφες :)