εμ ευτυχως που το καταλαβες , τι περιμενεις, γραψου στο πλησιεστερο γυμναστηριο
μπραβο που δεν τρως ποτε βραδυ,
αν το αφησει κανεις να γινεται συχνα κ να χρονισει οδηγει σε αλλες συμπεριφορες...
Printable View
εμ ευτυχως που το καταλαβες , τι περιμενεις, γραψου στο πλησιεστερο γυμναστηριο
μπραβο που δεν τρως ποτε βραδυ,
αν το αφησει κανεις να γινεται συχνα κ να χρονισει οδηγει σε αλλες συμπεριφορες...
Koralaki αυτο το προβλημα το εχω κι εγω. Κανω γενικα πολυ αστατο υπνο, υποφερω κι απο αυπνοιες και τις περισσοτερες φορες οταν ξυπναω του δινω και καταλαβαινει. Σα ρομποτακι, δε με ελεγχω καθολου εκεινη την ωρα, σαν υπνωτισμενη. Και συνηθως τρωω απιστευτα μεγαλες ποσοτητες. Και δε μου συμβαινει λογω στερησης, τρωω κανονικα το βραδυ. Δεν ξερω τι σκ@τοπροβλημα ειναι αυτο.
Και με θυμωνει γιατι γενικα δεν ειμαι λαιμαργη και συνηθως μπορω να σταθω εγκρατης(αν εξαιρεσεις τις βουλιμικες κρισεις κατα καιρους) και τη νυχτα τα καταστρεφω ολα.
...αλλα δεν μπορω με τιποτα να το παρω αποφαση να ξεκινησω:(
lifedrops ψυχολογικο ειναι καθαρα,
ο διαιτολογος παλιοτερα που το ειχα αναφερει ειχε εστιασει στην συχνοτητα,
μου ειπε δεν ειναι κατι φοβερο λογικα απο αγχος ξυπνω κ τρωω καποιες περιοδους,
αλλα να προσεξω γιατι αν γινεται συχνα
δηλωνει αλλες καταστασεις.
βεβαια δεν το αναλυσαμε τοτε αλλα θα του το ξαναπω τωρα οταν παω για λιπομετρηση
τοτε με ειχε συμβουλεψει να προσπαθω να μη σηκωνομαι απο το κρεβατι
κ να εχω διπλα μου ενα καροτο ετοιμο καθαρισμενο
ωστε οταν ξυπνησω να φαω το καροτο που λογω "θορυβου" κ υφης σου δινει την αισθηση οτι τρως πολυ
μου ειπε να το κανω αυτο κ ΝΑ ΜΗΝ σηκωνομαι σε καμμια περιπτωση.
παντως δεν τον ειχα δει ανησυχο κ ειναι πολυ ψειρας, με ξερει κ καλα πια, ουτε ψυχολογος.
οσο για την ποσοτητα που λες παλιοτερα ετρωγα τον αγλεουρα σε λιγα λεπτα,
καθαρα βουλιμικα, γινοντουσαν πιο σπανια αλλα σε βαρυ βαθμο.
πλεον το κοντρολαρω,
ναι μεν σηκωνομαι συχνοτερα αλλα δεν τρωω ανεξελεγκτα.
δε θελω να πιεστω θα το νικησω κ αυτο.
σημερα +200!!!χωρις αμαρτιες την προηγουμενη,49,8 παλι!!δε γινεται δουλεια ετσι και δεν ξερω τι να κανω να ξεμπερδευω...
αλλα σκεφτομαι κιολας οτι αφου ειμαι κατω απο 50 παλι καλα και οτι μεν χανω:grind: δυσκολα αλλα δυσκολα θα τα παρω κιολας(λογικα)
τι εχω φαει:
~200γρ.σταφυλια
~1 τοστ(2 φετες μαυρο ψωμι,1 κγλ φιλαδελφεια λαιτ,1 φετα τυρι λαιτ,κοτοπουλο,μαρουλι)
~1 μηλο μεγαλο
~σαλατα(μαρουλι,αγγουρι,καρ οτο),1/2 κουτι καλαμποκι,κοκκινα φασολια και κοτοπουλο(1 μουτι+λιγο)
τελος για σημερα,αντε να δουμε πια...
σταθερη 49,8...
σημερα:
~2 βραστα αυγα
~1 νεκταρινι
~200 γρ σταφυλια
~1 αραβικη πιτα με κοτοπουλο,τυρι λαιτ,2 κσ σοσ,μαρουλι
~1 γιαουρτι 2% με γλυκο κουτ κυδωνι
~2 καλαμακια χοιρινα απ`εξω
σαν πολλα μου φαινονται και το παραδοξο ειναι οτι ακομη πειναω...
και νιωθω τοσο πρησμενη που βλεπω αυριο να με λεει πανω απο 50!
ρε συ αμπσολουτακι γραψου στο γυμναστηριο που λεγαμε κ χεσε τα πολλα κ τα λιγα,
αμα πας κ καις 500-600 θερμιδες με σκληρη προπονηση μετα θα'σαι πασας.
εισαι κ λιγα κιλα τρομαρα σου,
τι να πουμε κ μεις που κοιταμε ναχουμε θερμιδικο ελλειμα διαρκως μπας κ χανουμε κανενα γραμμαριο...
καλέ τι πολλά???ελάχιστα έφαγες,τι αγχώνεσαι??Quote:
Originally posted by absolute
σταθερη 49,8...
σημερα:
~2 βραστα αυγα
~1 νεκταρινι
~200 γρ σταφυλια
~1 αραβικη πιτα με κοτοπουλο,τυρι λαιτ,2 κσ σοσ,μαρουλι
~1 γιαουρτι 2% με γλυκο κουτ κυδωνι
~2 καλαμακια χοιρινα απ`εξω
σαν πολλα μου φαινονται και το παραδοξο ειναι οτι ακομη πειναω...
και νιωθω τοσο πρησμενη που βλεπω αυριο να με λεει πανω απο 50!
αποκλείεται να λέει πάνω από 50.
μπορεί να είσαι πρησμένη για άσχετο λόγο,πχ να μην εχεις πάει τουαλέτα.
είσαι τόσο κοντά στο στόχο σου,τίποτα δεν έμεινε!!!!
εριξα μια ματιά στα ποστ σου... τρώς λίγο,και βασικά είσαι μιά χαρά απο κιλά...
θεωρώ οτι δεν ειναι σωστο να σκεφτεσαι οτι πρεπει να πας στα 48 για να εχεις περιθωριο να φας... νομιζω οτι με τη γυμναστικη ολα θα απλουστευτουν... θα ξυπνησει ο μεταβολισμος σου.δεν μπορεις μια ζωη να τρεφεσαι με τοσο λιγες ποσοτητες...στο εχουν ξαναπει,παρτο αποφαση,ειναι πολυ δυσκολο στην αρχη το ξερω αλλα πρεπει να το κανεις...αν βαριεσαι το γυμναστηριο κανε κατι αλλο,χορο,τεννις,κολυμβητη� �ιο,σκι,στην τελικη περπατημα!!!
sex!
αλεξανδρίτα απορώ με τέτοια αντίληψη κ κριτική ικανότητα που έχεις γιατί καμιά φορά έχεις τόσο χαμηλή αυτοπεποίθηση.
:smirk:από πίσω θα σε ακολουθώ σα τη φωνή της συνείδησής σου.μέχρι να γίνεις αγενής μαζί μου.:smirk:
Quote:
Originally posted by bouliana
αλεξανδρίτα απορώ με τέτοια αντίληψη κ κριτική ικανότητα που έχεις γιατί καμιά φορά έχεις τόσο χαμηλή αυτοπεποίθηση.
:smirk:από πίσω θα σε ακολουθώ σα τη φωνή της συνείδησής σου.μέχρι να γίνεις αγενής μαζί μου.:smirk:
χαχαχαχα!!!!!!!! αγενης μαζι σου?ποτε!
αφου εισαι η θεα μου!!!!!!!
στους αλλους μια χαρα τα λεω,αστα,με μενα τα σκατωνω...
μια ζωη θυμα,γινομαι χαλι να με πατησουν...
αυτοπεποιθηση?τι ειναι αυτο??μονο αν τρωγοταν θα το ηξερα¨:starhit:
ναι αλλά τουλ πρέπει να καταλάβεις τι σε βοηθάει κ τι όχι .δεν μπορείς να μένεις νηστική κ να κάνεις γυμναστική.αυτό ΄δεν είναι φυσιολογικό.πρέπει σιγά σιγά τσούκου τσούκου να προσπαθήσεις να αλλάξεις νοοτροπία.σιγά σιγά.
εχεις δικιο αλλα κοιτα να δεις τι γινοταν...Quote:
Originally posted by bouliana
ναι αλλά τουλ πρέπει να καταλάβεις τι σε βοηθάει κ τι όχι .δεν μπορείς να μένεις νηστική κ να κάνεις γυμναστική.αυτό ΄δεν είναι φυσιολογικό.πρέπει σιγά σιγά τσούκου τσούκου να προσπαθήσεις να αλλάξεις νοοτροπία.σιγά σιγά.
μετα απο γυμναστικη πρεπει να τρωμε 2 μερη υδαταθρακων και 1 μερος πρωτεινης, για πολλους λογους.
για το χτισιμο των μυων,για αποκατασταση και οσο περιεργο και αν σου ακουγεται για αποθεραπεια,να μην ειμαστε πιασμενοι κτλ....
στην αρχη προσπαθουσα να το κανω αυτο αλλα δε μου βγηκε σε καλο.ξεκιναγα να φαω ενα μηλο και 3 φετες γαλοπουλα και κατεληγα σε υπερφαγικο 2000 θερμιδων τουλαχιστον...
οποτε ειπα καλυτερα τιποτα μεχρι να ξεπερασω τη βουλιμια εντελως,γιατι οσες φορες το προσπαθησα την ιδια καταληξη ειχα.
δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο.συμφωνώ απόλυτα.
ε τι να σου πω άμα θεωρείς οτι η μόνη λύση είναι να μη τρως καθόλου τότε δεν μπορώ να σου αλλάξω γνώμη. αλλά ζύγισε τι τελικά είναι πιο καλό για την υγεία σου ,το υπερφαγικό των 2000 θερμίδων ,που μετά από καιρό σιγά σιγά θα μπορέσεις να αρχίσεις να το κοντρολάρεις,να το ελαττώσεις κ να το εξαφανίσεις,ειδικά αν τρέφεσαι κα΄θε τρεις ώρες?ή το να μένεις νηστική πολλές ώρες μέχρι που να μην αντέξεις άλλο κ να γίνεις ανεξέλενκτη?πάντως έχεις τις γνώσεις ξες τι είναι καλό τι σημαίνει σωστή διατροφή κ άσκηση.σου μένει μόνο η θέληση