Quote:
Originally posted by bouliana
κεμένα έχει κολλήσει η ζυγαριά παρόλο που συνεχίζω τις προσπάθειές μου ,κανένας δεν έχει αντιληφθεί που έχω χάσει 4 κιλά ενώ όλοι το πρόσεξαν οταν τα είχα πάρει.αλλά κ η απογοήτευση είναι μες το πρόγραμμα.η απογοήτευση κ η κούραση δείχνει οτι αυτό που κάνουμε αποδίδει.πάντως ρε συ ,πως έχεις παχίνει αφού βλέπω οτι ο δείκτης σου έχει πέσει αρκετά.?ξεκίνα μποτέ.εμένα η αποτρίχωση μου διώχνει την υπερένταση το άγχος κ την νευρικότητα όσο και μια πίτσα σπεσιαλ.επίσης κάνω κάθε τρεις κ λίγο μάσκες τις apivita.κ μάσκες μαλλιών.
Bouliana για το beaute έχεις απόλυτο δίκιο. Έχω κι εγώ κάποιες τέτοιες αναλαμπές που αρχίζω τα μαντζούνια και τις κρέμες και αμέσως νιώθω όμορφη, ανανεωμένη. Καλά η apivita ζει από εμένα. Δεν το συζητώ... Στα κιλά κι εγώ κολλημένη είμαι και το πρόβλημα είναι ότι τα χειμωνιάτικα ρούχα έχουν στενέψει επικίνδυνα. Κυκλοφορώ και με ποδήλατο στην πόλη και μόνο φόρμες μπορώ να βάλω για να κινούμαι άνετα. Τα υπόλοιπα φοβάμαι ότι θα γίνει το μεγάλο μπαμ και θα τρέχω να αγοράσω παντελόνι να βάλω. Το χειρότερο είναι όμως ότι έχω στο μυαλό μου συνέχεια λιχουδιές, μπαίνω στον πειρασμό και επειδή μετά έχω υπερσυμπληρώσει τις θερμίδες τις ημέρας ( 3000+) δεν τρώω το κανονικό φαγητό μου με τα συστατικά του και όλα τα σχετικά. Εκεί που τα πήγαινα καλά, τώρα πάλι τα έχω ψιλοσκατώσει. Το πρόβλημα είναι ότι συνειδητοποιώ ότι δεν έχω απαλλαγεί από την εμμονή όπως είχα φτάσει να πιστεύω ένα μήνα πριν.