ναι καλός είναι ο καιρός ότι πρέπει για περπάτημα! φυσάει λίγο αλλά 1χαρά!! :)Quote:
Originally posted by click
μπραβο πηγαινε για λιγο περπατημα! εχετε καλο καιρο?
σε ευχαριστώ!!! :starhit:
Printable View
ναι καλός είναι ο καιρός ότι πρέπει για περπάτημα! φυσάει λίγο αλλά 1χαρά!! :)Quote:
Originally posted by click
μπραβο πηγαινε για λιγο περπατημα! εχετε καλο καιρο?
σε ευχαριστώ!!! :starhit:
αυριο θα ειναι σιγουρα καλυτερη.Quote:
Originally posted by granita
νομιζω οτι σημερα ηταν μια χαλια μέρα.ελπιζω η αυριανη να ναι καλύτερη.σημερα νοιωθω κουρασμενη.δεν θελω να κανω τπτ και ποναει το κεφαλι μου.ολη μερα κλαιω και δε ξερω τι θελω.γενικα νοιωθω χαλια.
ποτε εχεις ξανα χορο?
τη δευτερα
έλα να πάμε περπάτημα μήπως νοιώσεις και εσύ καλύτερα!! :)Quote:
Originally posted by granita
νομιζω οτι σημερα ηταν μια χαλια μέρα.ελπιζω η αυριανη να ναι καλύτερη.σημερα νοιωθω κουρασμενη.δεν θελω να κανω τπτ και ποναει το κεφαλι μου.ολη μερα κλαιω και δε ξερω τι θελω.γενικα νοιωθω χαλια.
δεν κάνει κακό κλαίμε, ξεσπάς και σου φεύγει!! ξάπλωσε και αύριο θα νοιώθεις πολύ καλύτερα!!!! :) αν θες να μιλήσεις εμείς είμαστε εδώ!!...ε click?? :wink2:
πλακα πλακα καλο θα μου κανε να παω για περπατημα αλλα μονη μου βαριεμαι
εννοειται, εμεις ειμαστε εδω!
δευτερα να μας πεις πως τα πηγες εεε? :wink2:
ναι αμε.παντως ειναι τελεια.πραγματικα απορω γιατι δεν ειχα παει νωριτερα.
θα πάω και εγώ βρε ντύσου και φύγαμε!! :) θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να σκεφτείς πιο καθαρά!!
χορό δεν έχω κάνει ποτέ... είναι τέλεια ε? μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε όμως?
ναι καλε!εκει που παω εγω εχω δει κ αδυνατες και παχουλες (αρκετα) και μεγαλες κυρίες.ειναι για όλους.
οχι μονο τωρα.... αλλα ολη την μερα... την υπεροχη βραδια που περασα χθες.. και τον ανθρωπο που ημουν μαζι..
:thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by zwhtsa
οχι μονο τωρα.... αλλα ολη την μερα... την υπεροχη βραδια που περασα χθες.. και τον ανθρωπο που ημουν μαζι..
ασε .. πικρα η κατασταση.. δυστυχως εχει σχεση.. αλλα υπαρχει αμοιβαια συμπαθεια...
ειμασταν μαζι απο τις 9,30 το βραδυ ( υποτιθετε βγηκαμε για ενα ποτακι ) μεχρι τις 7 το πρωι...
χμμμ... εχει πολύ καιρό σχέση?
ναι ... κοντα δυο χρονια.. και δεν ειμαι ατομο που μπαινει αναμεσα σε σχεσεις.. γι αυτο και δεν του εχω δειξει το παραμικρο πονηρο..
αλλα οταν ειμαι μονη μου το μυαλο μου κολαει ασχημα μαζι του...
προβλημα!! μιλάτε ακρετό καιρό?? ειναι η πρωτη φορά που βγήκατε μονοι σας?