Quote:
Originally posted by vivian20
σκεφτηκα και γω να ξεκινησω τις τριαδες γιατι πιστευω οτι θα με βοηθησει να αποφυγω την κακη συνηθεια να τρωω πολυ το πρωι και μετα να μην μπορω να φαω για ολη την υπολοιπη μερα. (ναι. εγω και τα φιδια που τρωνε μια φορα στο τοσο και τους παιρνεις μερες να χωνεψουν). οποτε για να μην επιβαρυνω το στομαχι μου με μεγαλα γευματα λεω να δοκιμασω τα μικρα τακτικα γευματα σε τριαδες και διαδες.
σημερα εφαγα:
πρωι:
100 γρ απο μια κρεμα βανιλια (ηταν φτιαγμενη απο γαλα και αμυλο καλαμποκιου. οποτε να οι πρωτεινες και το αμυλο)
1 αχλαδι και 2 knor vie (που υποτιθεται οτι σου δινουν αρκετες φυτικες ινες αφου προκειται για συμπυκνωμενα φρουτα και λαχανικα).
(το ξερω οτι δεν ηταν και η καλυτερη επιλογη αυτα που εφαγα αλλα παντοτε στο πρωινο ξεφευγω οποτε και μονο που καταφερα να περιοριστω σε αυτες τις ποσοτητες, για μενα ειναι αθλος :)).
ενδιαμεσα:
ενα ακτινιδιο (δεν εχω κατι σε αμυλο :( μεσα στο σπιτι εκτος απο βρωμη)
το μεσημερι θα φαω:
40 γραμμαρια βρωμη με 300 ml γαλα και 1 αχλαδι και 1 ακτινιδιο
το απογευμα:
1 ακτινιδιο
και το βραδυ:
1 ακτινιδιο (δεν μπορω να κανω τριαδα το βραδυ γιατι εχω μαθει να μην τρωω).
σημειωση: το ξερω οτι δεν ακουγεται και πολυ σαν τριαδες - διαδες το προγραμμα που ετοιμασα για σημερα. αλλα 1) αυτα εχω στο σπιτι 2) μεχρι τωρα συνηθιζα να τρωω τεραστιες ποσοτητες το πρωι και μετα τιποτα οποτε ας μαθω αρχικα να χωριζω το φαγητο μου σε πολλα μικρα γευματα. 3) σταδιακα θα προσπαθησω να μπω στις τριαδες - διαδες. (σε βαθος χρονου).
Κανονικο φαγητο δεν τρως? Γτ αυτο περισσοτερο σε snacking μοιαζει