χιχιχιχιχ κακο κοριτσι ελα ντε! το ατιμουτσικο!!!! αχχχ... αλλα εγω αλλο ρωτησα.
λεω..... αν κανεις σεξ και πιαστεις μια εβδομαδα πριν την περιοδο. θα το δειξει? θα εχεις καθηστερηση αμεσως? η θα παει στον αλλο μηνα? :puzzled::blush::blush::blush:
Printable View
χιχιχιχιχ κακο κοριτσι ελα ντε! το ατιμουτσικο!!!! αχχχ... αλλα εγω αλλο ρωτησα.
λεω..... αν κανεις σεξ και πιαστεις μια εβδομαδα πριν την περιοδο. θα το δειξει? θα εχεις καθηστερηση αμεσως? η θα παει στον αλλο μηνα? :puzzled::blush::blush::blush:
mitsokolo κανονικα θα φανει αμεσως η καθηστερηση ομως μπορει κ να δεις λιγο αιμα αλλα ισως λιγοτερες μερες. μπορει ομως κ κανονικα ποτε δε ξερεις...
Ευχαριστω νινακιιιιι! Αληθεια εσυ πως τα πηγες με το βαρος στην εγκυμοσυνη; Και γενικα αν θες να μας πεις;;;
λοιπον θα σας γραψω την εμπειρια μου απο την εγκυμοσυνη. παντα ημουν χοντρουλα! 84 με 92 επαιζα τη τελευταια δεκαετια πριν μεινω εγκυος. οταν παντρευτηκα σταματησα να δουλευω κ η κλεισουρα με εκανε να φτασω τα 114! σκεφτηκα ααφου ειμαι σπιτι δε κανω κανενα παιδακι? αλλα 6 μηνες προσπαθεια κ τιποτα,πηγαν λοιπον στο γιατρο μου λεει ολα μια χαρα αλλα χασε κιλα!!! μου βρηκε το ζαχαρο οριακο.χανω 14 κιλα σε 3 μηνες κ πιανω κ δουλεια! το θεμα μωρακι το ειχα ξεχασει. στους 2 μηνες δουλειας μενω εγκυος κ δε το πιστευα!!!!! αλλα να που ημουν. λοιπον ευτυχως ειχα χασει τα κιλα κ το ζαχαρο ηταν οκ! αλλα μου ειπαν να προσεχω πολυ κ να το κοιταω 5 φορες την ημερα.ευτυχως ολα πηγαν καλα μεχρι που γεννησα δεν ανεβηκε πανω απο τα ορια που μου ειχε πει η διαβητολογος.το θεμα μου ομως ηταν αλλο.εκανα εμετους μεχρι κ 14 την ημερα κ δε μπορουσα να κρατησω ουτε μια κουταλια νερο! φαγακι κραταγα στα υγρα ειχα το θεμα. καθε μηνα μου ελεγαν ενα μηνα υπομονη ακομα κ θα περασει... αλλα μπα μεχρι που βγηκε ο μικρουλης μου εγω τα εβγαζα.προσεχα πολυ τη διατροφη μου κ δε πηρα ουτε ενα κιλο! μετα που γεννησα εχασα κ αλλα κ πηγα στα 89! ομως σταματησα παλι να δουλευω κ το σπιτι με εκανε κ εφτασα παλι τα 114! ο αριθμος που οργανισμος μου δεν αντεχει. παλι οριακο ζαχαρο κ παλι απελπισια.. ευχομαι με τη σληβ να καταφερω να χασω κ να κανω καποια στιγμη κ ενα δευτερο παιδακι! αυτααα σορυ αν σας ζαλησα....
ενω σχετικα ειχα καλη εγκυμοσυνη αν εξερεσεις τους εμετους με ειχε πιασει μανια κ με το παραμικρο φοβομουν για το μωρο,με καθε πονακι ετρεχα στο γιατρο,μια φορα τη βδομαδα τουλαχιστον υπερηχο να το δω! χιχι στο τελος ο γιατρος μου ειπε να παρω εναν υπερηχο σπιτι να το βλεπω καθε μερα αν θελω! χαχα να ειναι καλα ο ανθρωπος που με ανεχτηκε κ με στηρηξε ολους αυτους του μηνες.ο φοβος για το ζαχαρο κ ειχα κ λιγο οριακη πιεση κ οι εμετοι με ειχαν τρομαξει κ τωρα που τα σκεφτομαι ειχα γινει υπερβολικη! αλλα με τοσα που ακουμε! απλα ημουν τυχερη κ πηγαν ολα καλα!!!!!
νινα μου εχεις λιγα κιλα, σκεφτεσαι το σλιβ ή δεν καταλαβα καλα?
ομορφη η ιστορια σου κ δεν ησουν υπερβολικη, οπως του βγει του καθενα.
Ποσες ανησυχιες αλλα να το μωρακι σας!
Μιτσοκολο λογικα αφου εχουμε περιοδο οταν δεν εχει γινει η συλληψη δεν θα ερθει περιοδος, αλλα εχω ακουσει κκι αυτο με το λιγο αιμα καποιες φορες.
Οι μανουλες ξερουν καλυτερα :crazy:
Ελπιζεις σε κατι τετοιο κ σε προβληματιζει?
badgirl11 ειμαι 114κιλα κ 1,60 υψος ειμαι πολλα κιλααααααααααααααααααα,να� � για σληβ σκεφτομαι περιμενω να περασω απο την επιτροπη του ικα κ μετα ελπιζω μεσα στο τριμηνο να γινει η επεμβαση
ημουν 8 λιγοτερα απο σενα με υψος 1.63
σε καταλαβαινω απολυτα...κ γω παχουλη μια ζωη αλλα επαιζα στα 80, τα τελευταια χρονια 90.
Νομιζω οτι το προβλημα μας ειναι το τι τρωμε στο σπιτι (μετα το γαμο μεγιστοποιηθηκε το δικο μου)
αλλα αυτο πολεμω να φτιαξω ξανα.
Μηπως ειναι στο μυαλο μας ολα κ το σλιβ στο στομαχι δε βοηθησει κ τοσο? ας το παλεψουμε λιγο...εγω δε βλεπω καθολου τραγικα τα κιλα σου ειλικρινα...
εγω τα νιωθω τραγικα! δε μπορω να κουνησω,να παιξω με το παιδι μου οπως θα ηθελα,οταν ημουν πιο μικρη κ ειχα ξαναφτασει σε αυτα τα κιλα δεν ενιωθα τοσο χαλια αλλα οσο μεγαλωνουμε... εχω κουραστει να κανω διαιτες μια ζωη κ να φτανω με μεγαλο κοπο τα 80 κ μετα απο 3 η 5 χρονια να τα ξαναπερνω πισω.τωρα νιωθω αδυναμη να τα χασω κ πραγματικα μου ηταν δυσκολη η αποφαση να δεχτω οτι η μονη λυση ειναι το χειρουργειο.
αντι για διαιτα πως θα σου φαινοταν απλα να αυξησεις το περπατημα σου και να ελαττωσεις καποια τροφη που θεωρεις οτι δεν υπαρχει λογος ναναι σαυτη τη ποσοτητα?
πχ τωρα αυτο που κανω ειναι να παλευω με τις ποσσοτητες κ να αυξησω σταδιακα αεροβια που δεν εκανα...εκανα μονο βαρη που μου αρεσαν κ ετρωγα.
Καλημερα
Μιτσοκολο επιστημονικα μιε εβδομαδα πριν την περιοδο δεν μπορεις να μεινεις εγκυος γιατι δεν εχεις γονιμες μερες οι οποιες ειναι μια απο 12-15 μετρωντας απο την ημερα της περιοδου.Μια μερα εχουμε ωορηξια σε ολο τομηνα.Εκτος βεβαια αν εχεις περιοδο καθε 15-17 μερες πραγμα που συμβαινει αλλα ειναι σπανιο.Αν δεν καταλαβες ετσι οπως το ειπα πες μου να το ξαναπω.
Νινα και ολα τα κοριτσια οσα και περιττα να εχουμε ειναι δυσκολο ειμαστε βραδικινητες και φυσκικα πρεπει να φτασουμε σε ενα νορμαλ βαρος για μια πιο φυσιολογικη ζωη!!Επιπλεον θελει και κινηση η ζωη μας αρα περπατημα ποδαλατο οτιδηποτε οσες μενουμε επαρχια πρεπει να το κανουμε κοριτσαρες...
κοριτσια καλημερουλες.....νινα μου και εγω δεν εχω μεγαλη διαφορα απο εσενα μην νομιζεις ειμαι στα 110 κιλα με υψοσ 1,65...μην απελπιζεσαι παλεψε το μονη σου με εμας εδω παρεουλα....το σλιβ δεν ειναι η λυση....εγω εχω παιδευτει πολλα χροννια με διαιτες και τιποτα και ακομα το παλυεω και παλι σταθερη στα 110...αλλα τωρα προσθεσα και κατι ακομη τη γυμναστικη....εννοωντας λιγο περπατημα λιγες αεροβιες ασκησεις...πιστευω να τα καταφερω δεν απελπιζομαι....που θα παει....
σας ευχαριστω αλλα το εχω αποφασησει πια.βεβαια μεχρι να γινει η επεμβαση πρεπει να προσπαθησω να χασω κατι η τουλαχιστον να μην παρω αλλα!.παλια περπαταγα παρα πολυυυυυυυ,γυμναστικη ποτε δε συμπαθησα να κανω αλα τωρα με το παιδι εχω κοψει κ το περπατημα.πριν μερικα χρονια ειχα κανει λιπομετρηση κ οι κοπελες παραξενευτηκαν! ειχα πολυ μυηκη μαζα κ ελαχιστο λιπος για τα κιλα μου μου ειχαν πει να μη χασω πολυ.. κ τωρα που εκανα ξανα ειμαι μεσα στο λιπος! η καθιστικη ζωη αλλαξε τα παλια δεδομενα
παλια μηπως ησουν λιγοτερα κιλα? εννοειται πως οταν βαζουμε βαρος το λιπος πεφτει (αυτο ειναι κ το ζητουμενο)
πεφτωντας το λιπος αυξανεται το ποσοστο μυικης μαζας.
δηλαδη κ χωρις γυμναστικη μοιραια οταν χασεις λιγα κιλα το ποσοστο λιπους πεφτει αρα μεγαλωνει της μυικης μαζας.
Αν θες να κανεις συγκριση να κανεις σε καθαρο αριθμο πχ ταδε κιλα μυικης μαζας τοτε και ταδε τωρα οχι σε ποσοστο...
κ ειμαι σιγουρη οτι αποκλειεται να εχεις τραγικες διαφορες!
(οταν βγαζουμε βαρος εννοουσα, σοορρυ εβαλα κ να μαγειρεψω ταυτχρονα :love: