Originally posted by forty
Quote:
Originally posted by agepa
κορίτσια θέλω ψυχολογική υποστήριξη.
Ξεκίνησα 2 Μαίου έχασα 4 κιλά και αυτό το σαβατοκύριακο δεν άντεξα άλλο και έβαλα φρούτα(φράουλες-ακτινίδιο). Η δυσκοιλιότητα χτύπησε κόκκινο και στέγνωνε το στόμα μου υπερβολικά.
Δεν ξέρω τι να κάνω. Να συνεχίσω καθημερινά για μερικές μέρες με πρωτείνες λαχανικά και 2 φρούτα ή να αρχίσω από την αρχή για να μην τα ξαναπάρω;
εγω θα σου ελεγα να αλλαξεις διατροφη ;) προχθες εβλεπα μια γιατρο στην τηλεοραση και ελεγε για την ντουκαν,ειναι λεει η καινουργια μοδα,αντικατασταση της ατκινς και το ιδιο ανθυγιεινη.Αφου ο κοσμος καταλαβε ποσο κακο κανει
μακροπροθεσμα η ακτινς εβγαλαν αυτη με αλλο ονομα,και οι δυο διαιτες ειναι χημικες,αυτο ειναι που τις κανει αποτελεσματικες αλλα μακροχρονια μπορει να κανει πολυ κακο στον οργανισμο μας.
Τα φρουτα δεν ειναι εθιστικα οπως το ποτο και η ζαχαρη για να φτασει ο οργανισμος μας να τα ζηταει σημαινει οτι εχουμε ελλειψη σε κατι και επειδη ειχα κανει και εγω παλιοτερα πρωτεινικη διαιτα την σταματησα γιατι δεν αντεξα να μην τρωω φρουτα εγω που κανονικα τα βαζω πολυ λιγο στη διατροφη μου,σε ενα μηνα ειχα χασει 6 κιλα και με το που εφαγα τα πρωτα φρουτα,σαλατες και ρυζι εβαλα αμεσως 2 κιλα και αυτο ηταν γιατι ειχαν αδειασει οι αποθηκες γλυκογονου και φυσικο ηταν να ξαναγεμισουν γιατι αυτο ειναι το φυσιολογικο του οργανισμου μας