για την ορεξη μετα το εξαμηνο
εχω να πω οτι δεν βλεπω καμια διαφορα
αλλα με το να χορταινω με λιγοτερο φαγητο αισθανομαι οτι δεν βασανιζομαι για να μην φαω
σκεφτομαι το φαγητο και δεν αγχωνομαι
αυτο δεν ειναι το σημαντικο?
Printable View
αλλα με το να χορταινω με λιγοτερο φαγητο αισθανομαι οτι δεν βασανιζομαι για να μην φαω
Για μένα σημαντικό είναι να κόψεις την όρεξη. Αυτό είναι το ακατόρθωτο με τις δίαιτες, με τη γυμναστική, με όλα. Αν το έκανα αυτό, θα μ'έσωζε αλλά απ'ότι φαίνεται δεν γίνεται με την εγχείρηση :(:(
lbp μου δυχτυχως δεν υπαρχει κατι εκτος απο τα χαπια να σου κοβουν την ορεξη. τα χαπια ομως δεν μπορεις τα παιρνεις για παντα γιατι σου προκαλουν αλλα προβληματα.. και μονο το γεγονος οτι χορταινεις με λιγο φαγητο νομιζω τα λεει ολα.. εγω απο το πρωι ειμαι με ενα ποτηρι χυμο και 3 κριτσινια και τωτα εφαγα λιγοτερο σχεδον απο κουπα τσαγιου απο πολτοποιημενο κοτοπουλο και λαχανικα και εχω σκασει.... δεν σου αρκει αυτο? οταν χορταινεις με τοσο λιγη ποσοτητα.. τι αλλο θελεις?
Μα εγώ πεινάω συνέχεια. Δηλαδή τώρα που τρώω κανονικές ποσότητες, φαντάσου άμα τρώω και μικρές.
ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΑ ΧΑΛΙΑ..... ΤΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ... ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ... ΘΕΛΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΤΡΩΩ... ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ ΓΙʼΥΤΟ ΕΠΕΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 4. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΤΥΧΩΣΗ ΣΤΟΜΑΧΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ???? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
Υ.Γ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΓΙ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΣΕΣ ΠΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
Πάρα πολύ σημαντικό Τζενάκι μου!Μακάρι να κρατήσει για πάντα!Quote:
Originally posted by τζενη
Κι όσο πλησιάζεις στο τέλος του δρόμου της απώλειας των βαριδίων σου
εύχομαι ν'απογειώνεσαι,ελεύθερη πια,σε ταξίδια που μέχρι πρόσφατα μόνο ονειρευόσουν!
ʼμα ανατρέξεις λιγάκι στα ποστς αυτού του τόπικ θα διαπιστώσεις πως όλοι Σκρεκοχειρουργημένοι είναιQuote:
Originally posted by takaros7
kalhspera....
vre paidia gnwrizoume kati gia ton skreka?????
exei xeirourghsei kapoion apo edw?????
και δόξα τω Θεω δείχνουν να πηγαίνουν κάτι παραπάνω από μια χαρά!Έχουμε θεαματικά αποτελέσματα απώλειας!
Σκέφτεσαι ν'αφεθείς κι εσύ στα χέρια του;Ποιά επέμβαση έχεις κατά νου;Αν θέλεις,μας λες δυό λόγια για ό,τι σε ταλαιπωρεί...
Katrania στο Σκρέκα μπορείς να κάνεις, κοστίζει νομίζω 6500 και αν έχεις ταμείο 4000. Είναι ιδιωτικό νοσοκομείο, πάρε να ρίξεις μια ματιά:
http://www.skrekas.net/surg_hem.htm
και
http://paxysarkia.net/
Και τα δύο του Σκρέκα είναι. Μπορείς να δεις και το τηλέφωνό του στο πρώτο.
NEA ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ:
21/03/09: ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ ΟΛΙΚΗ ΠΤΥΧΩΣΗ
24/08/09: ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ....... 51 ΚΙΛΑ !!!!!!
ΚΑΛΟ ΕΕΕΕ ? ? ? ? ?
μητσαραααα καλησπερα!!!!
και εγω περασα στο δευτερο μηνα! και εχω χασει 9 κιλα!!!
πρωτη φορα εχω νοιωσει τοση χαρα.. 9 κιλα χωρις να καταλαβω καν πως εφυγαν!!!
καλη συνεχεια να εχουμε!!!
Καλησπέρα και σε σένα.
Η αλήθεια είναι ότι αυτό που συμβαίνει δεν μπορώ να το πιστέψω και το πιο είναι ότι συνεχίζεται. Αντε να δούμε τη κατάληξη θα έχουμε.
Εύχομαι και για σένα ότι το καλύτερο.
γεια σας παιδακια
συγνωμη για την απουσια μου αλλα τρεχω με διαφορα
δουλεια παιδι παει για 3η λυκειου.........
συζηγος μετακομιζει
τρελη κατασταση
βαφτισα και το ανεψακι μου το σαββατο
και ειμουνα μινιον
μια κουκλα η νονα
να ναι καλα ο σκρεκας
αλλα γενικα εχω πολυ αγχος με το παιδι με τις μεταθεσεις
αχχχχ
Μητσάρα,εσύ το πας μήνα και δεκάκιλο!Αυτό δεν είναι απώλεια...είναι συμβόλαιο!
Φαντάζομαι πόσο καλά νιώθεις πλέον οργανικά,πόσο έχει ανέβει κι η διάθεση σου από χάλια που ήτανε!
Έχεις ξεκινήσει και άσκηση παράλληλα;Λίγο περπατηματάκι;Κάτι άλλο;Καλή συνέχεια σ'ό,τι κάνεις!
Τζενάκι-κούκλα νονά,δυστυχώς η ζωή και οι προκλήσεις της συνεχίζονται...Η εικόνα σου άλλαξε
κι αυτό είναι θαυμάσιο,αλλά για τα υπόλοιπα δεν υπάρχει δυστυχώς η μαγική συνταγή ν'ακολουθήσουμε....
Εύχομαι όλα να πάνε κατ'ευχήν...Να είμαστε καλά στην υγεία μας κι όλα τ'άλλα παλεύονται...Καλή δύναμη!
σ ευχαριστω για τις ευχες
σας ευχαριστω ολους
και ευχομαι μ οοοοολη μου την ψυχη να πανε ολα καλα για ολους τους συναγωνιστες πτυχωμενους και μη
σας αγαπω ολους
και δεν θα ξεχασω ποτε οτι αυτο το φορουμ με βοηθησε σε πολυ δυσκολες καταστασεις και μου δωσε ωθηση να παρω αποφαση να εγχειρηστω
πωπω σαν πολιτικος ακουγομαι
εγω παλι δεν θα ξεχασω εσενα... :P
χαρις σε εσενα αποφασισα να κανω και εγω επεμβαση!!!!!
να σαι παντα καλα!