ωχ το πονεμενο θεμα ξαναρθε στην επιφανεια !
Τα δικα μου νεα ?? Απο 3 πακετα την ημερα , εδω και κανα χρονο εχω περιοριστει στο πανω κατω 1 !! Ααα , μην βιαστειτε να μου δωσετε συγχαρητηρια , συμβαινει αναγκαστικα , στο νεο εργασιακο περιβαλλον στο οποιο ειμαι εδω και σχεδον ενα χρονο απαγορευεται. Έτσι απ τα δυο που θα εκανα απ τις 9 το πρωι ως τις 6-7 το απογευμα περιοριζομαι στα 7-8 τσιγαρα . Τα υπόλοιπα μόλις φυγω απ τη δουλεια και βρεθω στο δρόμο ως κατα τις 11 που θα ρημαδοκοιμηθω . Και φυσικα ουδεμια σκέψη περναει αυτη τη στιγμη απ το μυαλο μου για να το κοψω . Το σκωτσεζικο ψυχολογικο ντουζ που βιώνω ένα χρόνο τώρα , δεν μου αφηνει κανενα περιθωριο για τέτοιες σκέψεις . Ξέρω , ξέρω δεν μου λύνει κανένα πρόβλημα το τσιγάρο , ούτε την ανασφάλεια της δουλειάς , ούτε τα οικονομικά μου προβλήματα , ούτε την κούραση μου αφαιρεί , ούτε το τι θα κάνω αύριο που δεν ξέρω θα μου πεί . Θα μουδιασει το μυαλό μου όμως , θα το κάνει να μην σκέφτεται , θα απσχολήσει τα ΄χερια μου και μαζί τις σκέψεις μου για να μην αυτές φεύγουν σε δύσκολα μονοπάτια . Και ναι αυτή την περίοδο διαλέγω να το συνεχίζω και να μην κάνω ουδεμία προσπάθεια να το κόψω εντελώς συνειδητά . Και πολύ φοβάμαι ότι θ αργήσει η μέρα που θα αισθανθώ ξανά δυνατή για μια τέτοια προσπάθεια ξανά .