ερώτηση..όταν βήχω έχω αναγούλα..το είχατε και σεις? και poses μέρες έκαναν οι πληγές να στεγνώσουν εντελώς και μην έχετε ούτε σταγόνα αιματάκι?
Printable View
ερώτηση..όταν βήχω έχω αναγούλα..το είχατε και σεις? και poses μέρες έκαναν οι πληγές να στεγνώσουν εντελώς και μην έχετε ούτε σταγόνα αιματάκι?
μαναρακιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιι μου γλυκο καλως μας ηρθες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αχ μωρο μου περαστικουλια σου ολα πηγαν τελειααααααααααααααα!!!!!!!!!! !! μπραβο μπραβο μπραβο!!!!!!!!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup ::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thu mbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: καλη αρχη κοριτσακι μου πηγαν ολα μια χαρα ειχα παρα πολυ αγωνια και τα κιλα σου τελεια ολα καλα μπραβο σα να την ξανα εκανα εγω αλλα με αρκετες διαφορες του νοσοκομειου τελος παντων!!!!!!!!!!!! μου κανει τρελη εντυπωση η διατροφη σου αλλα αν εσυ αισθανεσαι καλα εμενα μου περυσευει :spin::spin::spin::spin::spin::spin::spin::spin::s pin: ειμαι τοσο χαρουμενη ε ρε και του χρονου τετοια εποχη θα μιλαμε για νεα ξεκινηματα!!!!!!!!! παναγια μου ολα να πανε καλα και θα εχουμε μωρουδιακα χαμογελακια!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by Ninap
καλες κατηφορες κοριτσακι μου και οσο για τους πονους υπομονη μωρο μου ολα θα περασουν αλλα εσυ εισαι δυνατη δεν σε φοβαμαι καθολου!!!!!!!!!! γιουπι γιουπι γιουπι αντε περιμενω φωτογραφιες να τραβας μια καθε μηνα εγω δεν το εκανα και το εχω μετανιωσει δεν ηθελα με τιποτα να ξεχασω πως ημουν στα 135 αλλα δυστηχως δεν ειχα διαθεση και τωρα το μετανιωνω αλλα θα ξεκινησω απο τωρα ετσι κι αλλιως και τωρα πολλα κιλα ειμαι χα χα χα χα :smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smile grin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:: smilegrin::smilegrin:
πολυ χαρηκα γραφε καθημερινα νεακια σου μακια μακια μακια:starhit::starhit::starhit::starhit::sta rhit::starhit::starhit::starhit::starhit::starhit: :starhit::starhit::starhit::starhit::starhit:
Ο πόνος που νιώθω είναι ένας φυσιλογικός πόνος "ενχιρισις" δεν είναι κάτι που με απασχολεί πολύ. απλά άμα τεντωθώ πονάω έτσι μένω λίγο καμπουριαστή ahhaaha ελπίζω να μην κάνω καμπούρα :D:D:D ποιο πολύ η πλάτη με πονάει. έμαθα και γιατί με πονάει η πλάτη (περισσότερο από άλλες φορες). όταν μας κάνουν την enxirisi μας βάζουν "οξουνονο" στο στομάχι για να διογκωθεί και να φαίνεται καλύτερα. αυτό το ρημάδι το οξυγόνο από κάπου πρέπει να φύγει...εγώ που έχω πρόβλημα στην πλάτη το σκασμένο θέλει να φύγει από κει και προκαλεί πόνο..μια άλλη κοπέλα είχε τον πόνο στον ωμο τις ο καθένας μάλλον εκεί που έχει ένα κάποιο προβληματάκι...πίνω 8 ντεπόν την ημερα και λίγο την παλεύω :D
έβγαλα φωτογραφίες την μέρα που έφυγα για το νοσοκομείο και θα βγάζω κάθε μηνα στις 29 :D θέλω να μην ξεχάσω ποτε. θα ανεβάσω μερικές όταν θα σπάσω το φράγμα τον 90 κιλών ;) να φαίνεται και μια διαφορα :D :D :D
aaa ναι :D:D:D ξέχασα να σας πω πως έχω δυο ζυγαριές. η μια είναι καινούρια αυτή που ζυγίζομε. αυτή με δείχνει 115 κιλά . η παλιά με δείχνει 113 κιλά xaxaxaxa όμως παο με την καινούρια από την αρχή και έτσι με αυτήν θα συνεχίσω ;)
εσύ μανάρι μου πως τα πας? πως είσαι τώρα? πονάς ακόμα?
Quote:
Originally posted by Ninap
Ο πόνος που νιώθω είναι ένας φυσιλογικός πόνος "ενχιρισις" δεν είναι κάτι που με απασχολεί πολύ. απλά άμα τεντωθώ πονάω έτσι μένω λίγο καμπουριαστή ahhaaha ελπίζω να μην κάνω καμπούρα :D:D:D ποιο πολύ η πλάτη με πονάει. έμαθα και γιατί με πονάει η πλάτη (περισσότερο από άλλες φορες). όταν μας κάνουν την enxirisi μας βάζουν "οξουνονο" στο στομάχι για να διογκωθεί και να φαίνεται καλύτερα. αυτό το ρημάδι το οξυγόνο από κάπου πρέπει να φύγει...εγώ που έχω πρόβλημα στην πλάτη το σκασμένο θέλει να φύγει από κει και προκαλεί πόνο..μια άλλη κοπέλα είχε τον πόνο στον ωμο τις ο καθένας μάλλον εκεί που έχει ένα κάποιο προβληματάκι...πίνω 8 ντεπόν την ημερα και λίγο την παλεύω :D
έβγαλα φωτογραφίες την μέρα που έφυγα για το νοσοκομείο και θα βγάζω κάθε μηνα στις 29 :D θέλω να μην ξεχάσω ποτε. θα ανεβάσω μερικές όταν θα σπάσω το φράγμα τον 90 κιλών ;) να φαίνεται και μια διαφορα :D :D :D
aaa ναι :D:D:D ξέχασα να σας πω πως έχω δυο ζυγαριές. η μια είναι καινούρια αυτή που ζυγίζομε. αυτή με δείχνει 115 κιλά . η παλιά με δείχνει 113 κιλά xaxaxaxa όμως παο με την καινούρια από την αρχή και έτσι με αυτήν θα συνεχίσω ;)
εσύ μανάρι μου πως τα πας? πως είσαι τώρα? πονάς ακόμα?
τα ειπαμε εμεις ε? ε? σε λιγο εκπληξη!!!!!!!!!!1 χαχαχα
:love::love::love::love::love::love::love::love::l ove::love::love::love::love::love::love::love::lov e::love::love::love::love::love::love::love:
Nινα καλως μας ηρθες παλι!καλη αναρρωση να εχεις κ καλες κατηφορες!Αργοπορημενα αλλα δεν ειχα μπει η δεν μπορουσα να γραψω τοσες μερες.Να σου απαντησω για το μεγεθος του στομαχιου που ρωτουσες (ρωτουσες στη σληβ αλλα εμεις εχουμε κανει μπαι πας)οτι ειναι ισο με ενα αυγο η μισο ποτηρι περιπου απο οτι μου ειπε η διατροφολογος γι'αυτο πρεπει να χωριζουμε τα 150 γρ πρωτεινης σε 2 η 3 γευματα.Σε αυτη τη φαση συμφωνα με τη διατροφη του Ριο απαγορευονται τα λαχανικα,κολοκυθακια κ πατατουλες.Ειναι πολυ νωρις.Μονο πρωτεινη.Το στομαχι μας δεν εχει γαστρικα υγρα κ θα το δεις αν κανεις εμετο οτι ειναι αοσμος κ χωρις οξυτητα,μονο σαλια.καλη συνεχεια!
Νινα λαθος απαντηση!Η Τζινα ρωτουσε για το μεγεθος κ μπερδεψα οτι ρωτουσες εσυ.
καλησπερα σε ολους...ελπιζω να περασατε ενα τελειο καλοκαιρι και σε ολους μας να περασουμε ενα ακομα καλυτερο χειμωνα....εγ προσωπικα κοντευω να τρελαθω....μετραω ακομα και τις μερες και περιμενω να συνεδριασει η επιτροπη του σεπτεμβρη για να παρω επιτελους αυτη την εγκριση που τοσους μηνες ακουω αλλα δεν βλεπω...και δεν μου εφτανε αυτο αυριο δινω και το πρωτο μαθημα στη σχολη μου που ειναι πολυ σημαντικο και δεν μπορω καν να συγκεντρωθω για να διαβασω μια σελιδα...δραμα η κατασταση....θελω να μου ερθει η εγκρισηηηηη!!!!!!!!!:no:
Γλαυκή δεν ξέρω τι συμβαίνει με μένα και την διατροφή που ακόλουθο. ναι και σε μένα εδώ μου είπανε πως το στομάχι μας είναι σαν ένα μεγάλο αυγό σε μέγεθος και έχει χωρητικότητα 50cc
αλλα ακόμα και στο νοσοκομείο μου έφεραν φασολάκια και "πατατουλα" μαζί με το κρεατάκι μου.
αφού είδα πως τα πήγα καλά (και το είδαν και αυτοί ότι δεν είχα πρόβλημα και δεν έκανα εμετό αλλιώς θα με κρατούσαν στο νοσοκομείο μέχρι να φάω και να μην κάνω εμετό) τρώω λαχανικά κανονικά ..τώρα μην φανταστείς ότι τρώω κουνουπίδι :D:D:D είπαμε..
σήμερα πχ έβρασα πατάτες, καρότα, κολοκυθάκι (ένα μεγάλο) και φυσικά κοτόπουλο στήθος. έκανα αρκετά να μην μαγειρεύω όλη την βδομάδα
μετά πήρα μια "πατατουλα" (στο μέγεθος καρυδιού) δυο baby καρότα και ένα κομμάτι κολοκυθάκι (όπως το έκοψα σε ροδέλες περίπου δυο δάχτυλα η ροδέλα) και 3 κομματάκια κοτόπουλο 127 gr (έχω ζυγαριά ακριβειας για αυτό και σκέρο ποσο ήτανε). έλιωσα τα λαχανικά με το πιρούνι έβαλα και μισό κουταλάκι του γλυκού λαδάκι (αυτά τα πολύ μικρά κουταλάκια που έχουμε στις καφετεριες) και λίγο αλατάκι για πρώτη φορα και έφαγα μια χαρά πρόβλημα δεν με έκανε :D
το κυριότερο σας το είπα? δεν σας το είπα!!!!!!
τώρα στο βραδινό μέτρησα το ζάχαρο μου και ετοίμασα την ινσουλίνη μου..am δε!!!!!! το ζάχαρο μου ήταν 95 οποτε δεν έβαλα ινσουλίνη :D:D:D:D χοροπηδούσα σαν το χαζό στο σπίτι..θα το μετρήσω τώρα και μια ώρα που είναι το μετά φαγητού και αν δεν έχει ανεβεί νομίζω πως θα φτάσω τα αστερια από τι χαρά μου (αν ανεβεί θα βάλω 10 μονάδες) αλλα νομίζω πως δεν θα ανεβεί..περιττό να σας πω πως χάνω περίπου 500 gr την ημερα :D αυτό μέχρι στιγμής..άμα παο και τουαλέτα ...θα ανάψω κερί ισα με το μπόι μου :D:D:D
Μαράκι μου υπομονή κοριτσάκι μου ..ξέρω ακριβώς πως νιώθεις γιατί και εγώ εκεί ακριβώς ήμουν πριν λίγο καιρό...όλα θα γίνουν να το ξέρεις ;)
και κανε κανένα σκονάκι :D:D:D
δυστηχως η γκαντεμια μου παει κοντρα στα σκονακια...καθε φορα που εχω επιχειρησει να κανω σκονακι η καρφωνομαι μονη μου η δεν πεφτει τιποτα απο αυτα που εχω γραψει...:oχαχα!
και εγώ δεν έκανα πολλά δυο τρία είχα μαζί μου :D:D:D το κόλπο είναι να μπεις στην ψυχολογία του καθηγητή.."δλδ" αν εσύ ήσουν καθηγήτρια τι θα έβαζες? αυτό να αναρωτηθείς..;) :puzzled::puzzled::puzzled::puzzled::puzzled::eure ka::eureka::eureka::eureka:
Καλησπερα σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειμαι παρα παρα παρα παρα πολυ απιστευτα χαρουμενη!!!! Σημερα μετα απο πολλες ωρες προσπαθειας να πιασω γραμμη στο κεσυ ,και μετα απο παρα πολλες απαντησεις απλα και μονο για να με ξεπεταξουν , εμεθα οτι ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! Απο 28-08!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυριο θα στειλουν τα χαρτια μου πισω στο ταμειο μου και μετα θα τα στειλουν αυτοι σε εμενα...Οποτε δεν θα αργησω και εγω να μπω στην παρεα σας και να λεγομαι πλεον σλιβατη.χιχι.!!!!! Ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου και ισως η τελευταια που αντι να φοβαμαι να μπω στο χειρουργιο το περιμενω σαν τρελη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D
Mariakriti μπράβο, χαίρομαι που πήρες την έγκριση τελικά και μπορείς να προχωρήσεις στην επέμβαση, καταλαβαίνω τι εννοείς γιατί κι εγώ είχα μεγάλη χαρά πριν το χειρουργείο, βασικά το σλιβ είναι το ωραιότερο χειρουργείο που έχω κάνει χιχιχι. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου στη σχολή.
ΤΖΙΝΑ μου σε ευχαριστω παρα μα παρα πολυ!!!!!! δινω το τελευταιο μαθημα στις 21 -09. ευχομαι και ελπιζω οτι μεχρι τοτε θα μου εχουν ερθει η εγκριση και επισημα γιατι σημερα το εμαθα τηλεφωνικα και αμεσως μετα την εξεταστικη θα μπω για την επεμβαση!!!!
Mariakriti ευτυχώς παρ'όλη την ταλαιπωρία σου και την αναμονή, τελικά όλα πήγαν καλά, πρόλαβες και την εξεταστική σου και θα κάνεις και την επέμβαση μετά. Κράτα μας ενήμερους.