Μπράβο!!!! Εγω ζυγιστηκα απο περιεργεια, πριν το γυμναστηριο είχα πέσει λίγο από το πρωί ( 102.9 φαγωμένη)
Μετά το γυμναστήριο ήμουν ένα κιλό πάνω χαχαχαχα
Καλό ξημέρωμα να έχουμε, αύριο πάλι ζύγισμα.
Printable View
Μπράβο!!!! Εγω ζυγιστηκα απο περιεργεια, πριν το γυμναστηριο είχα πέσει λίγο από το πρωί ( 102.9 φαγωμένη)
Μετά το γυμναστήριο ήμουν ένα κιλό πάνω χαχαχαχα
Καλό ξημέρωμα να έχουμε, αύριο πάλι ζύγισμα.
θα ηθελαπολυ να με δειξει στα 69 αλλα αυριο εχω 2 παιδικα παρτυ,,,,
Καλά λες προς τα 69 και εγώ σου λέω να ανοίξεις τον δρόμο προς τα 70. ότι να ναι είμαι! Τώρα το διόρθωσα!Quote:
Originally posted by helena73
Τα παιδικά πάρτυ έχουν χάλια φαγητό , μπλιαχ σου λέω!!! το μόνο που αξίζει είναι ο καφές και η coca cola light, στο τσακίρ κέφι η οικοδέσποινα μπορεί να έχει πετύχει και ένα πιτάκι αλλά μη φανταστείς ότι μπορείς να πας σε πάρτυ και να βρεις παραπάνω από ένα καλό πιτάκι! Μην μπεις καν στο κόπο να δοκιμάσεις δεύτερο στο λέω εγγυημένα! :yes:
Να πας πολυ καλα φαγωμένη κι εκεί ζήτα κάποιο light αναψυκτικό ή ανθρακούχο! Εχουν τέλεια μεζεδάκια γμτ για τα μικρά. Μπορείς να φας αν έχουν κοτομπουκίτσες και σαλάτα.Quote:
πωσ να παω φαγωμενη???το ενα ειναι στις 12 κ το αλλο στις 5
Γιατί μου φαίνεται ότι κάποιος ψάχνει δικαιολογίες για να τσιμπήσει λιχουδιές αύριο :wink1:Quote:
Καλά να μη σου πω τα άπειρα πουμπορείς να πάρεις μαζί να φας στο ενδιάμεσο! Οταν θέλουμε τρώμε στα όρθια άνετα!Quote:
Προσωπικά στη θέση σου θα έτρωγα μια μεγάλη ομελέτα με ασπράδια για πρωινό, 1 τοστ και κανένα φρούτο. Αυτό ναι είναι καλά φαγωμένη. Πίνεις και το καφεδάκι σου και πας κυρία και στα 2 πάρτυ.
102.8 και αρχιζω την καθοδικη μου πορεια και παλι, συντομα ευχομαι.
πάμε να δούμε το διψήφιο!!!!Quote:
Originally posted by sweetOctober
6 μέρες τα δίνω όλα, μετά θα κάνω σπιτική πίτσα, μια δική μου μια του χασμπαντ, και θα τη φάω όλη :lol:
Εντάξει άμα βάλω στη δικη μου γαλοπουλα, μανιταρια, ντοματα και μιλνερ σιγά πόσες θερμιδες να βγει! Πωπω εχω φαγητοστοχο, ποιος με πιανει!!!:bouncy:
(ζήτησε πίτσα,τόσο καιρό δεν του μαγειρεύω οπότε θέλω να του κάνω το χατήρι!):bouncing: 9 σου ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιι αερααααααααααααααααααααα και σήμερα επειδή είναι κλειστά το γυμναστήριο θα κανω μπολικο σιδερο :starhit:
Ρε παιδάκι μου μήπως να το ξανασκεφτείς; Αυτό με την πίτσα δεν μου φαίνεται πολύ ασφαλές. Άσε που αν τη μια συγκρατείσαι και την άλλη αφήνεσαι το στομάχι δεν μαζεύεται. 'Η μαζεύεται αλλά πολύ πιο αργά! Ο μεγαλύτερος σύμμαχος στην δίαιτα είναι να μη πεινάς. Αν δεν μαζέψει το στομάχι θα πεινάς συνέχεια! Έτσι το μόνο όπλο που θα σου μένει θα είναι η θέληση, η οποία θα πρέπει να είναι ατσαλένια για να αντέχεις την πείνα. Αντί να κάνεις μια πίτσα για εσένα θα μπορούσες κάλλιστα σε μια άκρη στο ταψί να φτιάξεις 1-2 κομμάτια για εσένα. Να είναι π.χ το μεσημεριανό σου ή το βραδινό σου. 'Ομορφα και καλά! Άσε που για να κάνεις κάτι τέτοιο δεν χρειάζεται να περιμένεις 6 ημέρες. Και ο husband θα φάει πιο γρήγορα πίτσα και εσύ θα τα πας καλύτερα! Μια πρόταση, αν είπα βλακεία απλά κάνε πως δεν το είδες! :yes:Quote:
6 μέρες τα δίνω όλα, μετά θα κάνω σπιτική πίτσα, μια δική μου μια του χασμπαντ, και θα τη φάω όλη :lol:
Εντάξει άμα βάλω στη δικη μου γαλοπουλα, μανιταρια, ντοματα και μιλνερ σιγά πόσες θερμιδες να βγει! Πωπω εχω φαγητοστοχο, ποιος με πιανει!!!:bouncy:
έχεις δίκιο αλλά σε ολόκληρη την πίτσα μπορώ να μετρήσω με ακρίβεια θερμίδες, οπότε δε θα ξεφύγω ;) ενώ πχ στα 2 κομμάτια θα αμφιβάλω, οπότε θα καταλήξω να φάω παραπανω "αφού τη χάλασα που τη χάλασα¨".
Το στομάχι μου γεμίζει με μισόκιλα σαλάτες, δε νομίζω να κλείσει τώρα κοντά χαχαχαχαχα δυστηχώς δεν γίνεται τα ξεχειλώματα χρόνων να κλείσουν σε ένα μήνα ;) Γιατί να κάνω πως δε το είδα? Και δίκιο να μην είχες!
Quote:
:thumbup::smirk::smirk::smirk::smirk::smirk::smirk :
ελα ρε συ μπραβο ! Σηντομοτατα θα είναι η καθοδικη πορεια μην ανησυχεις ;)Quote: