Originally posted by sweetOctober
Quote:
Originally posted by anastasia__
sweetoctober, γι αυτό είμαστε εδώ, για να φτιάχνουμε τη διάθεση! bouliana, προσωπικά με το γυμναστήριο (και τους αθλούμενους) έχω μία σχέση αντιπάθειας! Ποτέ δε μου άρεσε το κλίμα του γυμναστηρίου και (confession) είχα μία έμφυτη αντιπάθεια στην πλειοψηφία των αθλουμένων... Ίσως φταίει ότι γέννημα θρέμα τουριστικού μέρους έχω δει τόσα χρόνια στις παραλίες ουκ ολίγους τύπους φουσκωμένους (ή αλλιώς τούμπανα, όπως εμαθα πρόσφατα ότι ονομάζονται) να περιδιαβαίνουν στην παραλία έχοντας πάνω τους λάδι που θα έφτανε για 5 χωριάτικες!
xaxaxaxaxa κι γω σε τουριστικό μέρος είμαι, λες να φταίει παιδί μ αυτό? Οσο για τη διάθεση, χθες επισκέφτηκαν το σπίτι μας για να το αγοράσουν, πράγμα που σημαίνει νέα μετακόμιση, έκανα ήδη μια ενώ ήμουν ετοιμόγεννη.
Ο άντρας μου κινδυνεύει να μείνει με μισά έσοδα και μόλις σήμερα χάσαμε ένα δικαστήριο, ένας δικός μας, όχι εμείς. Αλλά γενικά το κλίμα είναι χάλι. + όλα τα άλλα προβλήματα που είχαμε ήδη (η δουλειά μου να πηγαίνει κατά διαόλου κι ο άντρας μου να τσοντάρει να τη σώσει και να μην έχουμε τώρα μία).
Εκανα το χαρούμενο κλίμα γ@μησετ@ μάλλον, αλλά με βοηθήσατε που τα είπα, ήδη νιώθω καλύτερα και ελπίζω να καταφέρω και να φάω, γιατί νηστικό αρκούδι δεν χορεύει, και μετά έχει γυμναστήριο όλε!