-
ναι τα προγραμματισμενα ραντεβου αργουν.με τη γιατρο στην αθηνα ειναι μεσα μαρτη και με αυτον εδω στο κψυ τελη φλεβαρη.το μονο που εχει απομεινει να μου κανει ο γιατρος εδω ειναι να μου παεει παλι στο μαξ το ζολιαν.απο τα 800 να με 1200 παλι
φοβαμαι μη με κλεισουν μεσα
-
Δεν θα σε κλεισουν πουθενα βρε μπου.
απλα εχει κρατησει μερες τωρα και γιαυτο ανησυχει η γιατρος σου.
Αν χρειαστει να αυξησεις παλι να το κανεις, δεν πειραζει. Αυτο που προεχει τωρα ειναι να επανελθεις στα φυσιολογικα σου.
Τις παλευεις καθολου τις ιδεες αυτες? Προχθες ελεγες πως μπορεις κ τις ελεγχεις κ δεν τα σκεφτεσαι συνεχεια
-
Δε θα σε κλεισουν μεσα αμα βρειτε την καταλληλη δοσολογια.
Σιγα μην περιμενεις με σταυρωμενα τα χερια μεχρι τελη φλεβαρη. Πηγαινε εκτακτως στο ΚΨΥ. Αν σου πουν οτι δε γινεται, πες στη γιατρο σου να παρει τηλ να μεσολαβησει να σε δει ο ψυχιατρος χθες!
-
θα πω αυριο κψυ.για 2μερες περιπου πιστευα οτι μμπορουσα να ξεχνιεμαι.σημερα τα εχω παλι ολη μερα.δε μπορω να ξεχαστω.
-
Ωραια αφου θα πας αυριο, θα βρεθει μια άκρη.
Α ρε μπου τι τραβας ρε γαμωτο
Καμια ταινια δεν εχεις ορεξη να δεις? Σκεψου κατι να σου αποσπασει λιγο την προσοχή και τις σκέψεις και να σε χαλαρώσει. ταινία, μουσική, κανένα βιβλίο...
-
Δες καμμια χαλαρη κωμωδια πχ Αναλυσε το, Γαμπρος της συμφορας και τετοια χαζα να μην προβληματιζεσαι.
-
200μγ πανω το ζολιαν ειπε ο γιατρος στο κψυ...................
φτασαμε τα 1000μγ παλι
-
Δε πειράζει βρε μπου το θέμα είναι να σαι καλά, αργότερα ξαναπροσπάθης για μείωση, αν και μάλλον αυτή είναι η δόση σου. Τη λες μεταπτυχιακό εαπ μαρτη ή proficecy tora τη προτιμας; Βοο είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο.
την αλλη πεμπτη ξεκιναει ενα τμημα proficecy για ενηλικες εδω περα, σκεφτομουν πρωτα να κανω proficecy και μετα μεταπτυχιακο, τωρα στο εαπ, μπωρω να κανω μονο στα αποβλητα, και στη Περιβαλλοντική Κατάλυση για Αντιρύπανση και Παραγωγή Καθαρής Ενέργειας μεταπτυχιακο, εγω θα ηθελα να εκανα διοικηση επιχειρησεων που ζηταει ομως C1 στα αγγλικα εγω εχω Λοουερ δηλαδη β2.
δε ξερω τη να αποφασισω, να κανω μεταπτυχιακο στα αποβλητα και να αφησω το προφισεση, η να κανω προφισεση και μετα μεταπτυχιακο στη διοικηση επιχειρησεων(περισσοτερος μπελας)
στη περιοχη μου ειναι να γινουν, μια καινουρια ιχθυοκαλειεργεια, τρια ξενοδοχεια δυο απο 400 κλινες και ενα 2000 κλινες, ενα ηλιοθερμικο εργοστασιο, και μια μοναδα διαχειρησης στερεων αποβλητων.....
θελω με αυτο που θα κανω να εχω περισσοτερες πιθανοτητες για δουλεια τα επομενα 2-3 χρονια, τη λετε απο τα δυο ειναι καλυτερα.
στην ιχθυοκαλειεργεια δουλευω με το πτυχιο μου γιατι ειμαι περιβαντολογος ιχθυολογος
στα ξενοδοχεια δουλευω βιολογικο καθαρισμο (αποβλητα), διαχειρηση απορηματων (αποβλητα), και σε αυτο με της 2000 κλινες θα φτιαξουν και αφαλατωση, λιμανι κλπ
στο ηλιοθερμικο εργοστασιο δουλευω στη περιβαλλοντικη επιβλεψη.
στο εργοστασια στερεων αποβλητων κανω managment τα αποβλητα για την ανακυκλωση.....
-
-
Φοβαμαι τους ανθρωπους..
Εγινε και κατι περιεργο.με πηρε τηλ η γιατρος απο αθηνα.και μου λεει φοβασαι ε?και της λεω ναι.και αναρωτιεμαι που το φανταστηκε οτι φοβαμαι?μηπως με παρακολουθει κι αυτη?αλλιως που το ηξερε οτι φοβαμαι?
Εστάλη από Elite 1 στο E-Psychology.gr Mobile App
-
Έλα βρε μπου έχουν κάποια εμπειρία απλά το υπεθεσε
Εστάλη από MotoG3 στο E-Psychology.gr Mobile App
-
boo δεν εισαι το πρωτο περιστατικό που έχει. Είναι πολύ συνηθισμένο σε αυτές τις καταστάσεις να φοβούνται. Και σκέψου το : όποιος κι αν ήταν στη θέση σου που πίστευε οτι τον παρακολουθούν δεν θα φοβόταν; Είναι πολύ φυσιολογικό να φοβάσαι βρε κορίτσι μου, γιαυτό στο είπε.
Η γιατρός σου νιώθει άσχημα γιατί εκείνη έχει την μεγαλύτερη ευθύνη για τις μειώσεις που έκανες. Όσο κι αν της το ζητούσες εσύ, έπρεπε να είναι πιο προσεκτική.
Προσπάθησε να απασχολείς το μυαλό σου με κάτι άλλο... τι σου είπαν στο κψυ; Θα ξαναπάς να σε δουν;
-
Καλα ενταξει.θα προσπαθησω να το θυμαμαι.αν και μου μπηκε το μικροβιο αμφιβολιας και γι αυτην
Στο κψυ ο γιατρος μου αυξησε το ζολιαν 200μγ.τωρα δηλαδη θα παιρνω 1000μγ τη μερα.και να ξαναπαω μεσα στη βδομαδα να του πω πως ειμαι.
Δε νομιζω οτι θα μου κανουν κατι με αυτα τα φαρμακα.θα αρχισω να μπουκωνομαι με ζαναξ να μη νιωθω
-
Πάλι χαμηλότερα δεν είναι αυτή η δόση από αυτή με την οποία ξεκίνησες; Νομίζω αν θυμάμαι καλά 1200 έπαιρνες παλιότερα.
Ο, τι και να ναι λίγη σημασία έχει η δοσολογία τώρα. Αυτό που έχει σημασία είναι να συνέρθεις!
Προσπάθησε να τηρείς τα φάρμακα σου όπως πρέπει και με τις ώρες,. Θυμάμαι παλιότερα που δεν τηρούσες σωστά τις ώρες. Να είσαι όσο πιο τυπική μπορείς τώρα μέχρι να περάσει η μπόρα.
-
Ναι με1200 μγ ξεκινησα.εστειλα τωρα μηνυμα στη γιατρο και της ζητησα να παρω στεντον για νά γινω φυτο να μη νιωθω τιποτα