Printable View
Βίος και πολιτεία ο αλεξ
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Βίος και πολιτεία ο αλεξ Ουδεν σχόλιον.
Σημερα δεν μπορώ καθόλου για διάβασμα.
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Σημερα δεν μπορώ καθόλου για διάβασμα. Εγω πίνω καφέ παω να παρω χαπια που τελειωνουν και μετα θα περιμένω τον δικό μου
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Εγω πίνω καφέ παω να παρω χαπια που τελειωνουν και μετα θα περιμένω τον δικό μου Σταθερή στο πρόγραμμα σου.
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Σταθερή στο πρόγραμμα σου. Ε οχι τα χαπια ειναι εξτρα.. Εμεινα με ένα κουτί.. Ίσως το αφήσω για σημερα γιατί βαριέμαι να βγαίνω... [emoji22][emoji22]
Νοσηρή,αν διαβάσω σήμερα θα είναι κατόρθωμα!
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Νοσηρή,αν διαβάσω σήμερα θα είναι κατόρθωμα! Και εγω αν παω για τα χαπια επίσης [emoji23][emoji23]βαριέμαι φουλ ρε γμτ
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Και εγω αν παω για τα χαπια επίσης [emoji23][emoji23]βαριέμαι φουλ ρε γμτ Διαβάζω πάρα πολύ λέμε (not). Nα τα πάρεις λίαν συντόμως.Με την υγεία δεν παίζουμε ούτε στο ελάχιστο.
Φαντασία,τα πήρες τα χάπια?
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Φαντασία,τα πήρες τα χάπια? Oχι θα μου πάρει αυριο ο δικος μου για να μην βγαίνω
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Oχι θα μου πάρει αυριο ο δικος μου για να μην βγαίνω Αχχχχ Μην παραλείπεις την αγωγή σου!
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Αχχχχ Μην παραλείπεις την αγωγή σου! Μα δεν την παραλειπω Εχω ενα κουτί ακομα.. Απλα το κουτί με βγάζει μονο για δέκα μερες και δε θελω να τρέχω τελευταία στιγμή.
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Μα δεν την παραλειπω Εχω ενα κουτί ακομα.. Απλα το κουτί με βγάζει μονο για δέκα μερες και δε θελω να τρέχω τελευταία στιγμή. Πόσες φορές παίρνεις την μέρα?
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Πόσες φορές παίρνεις την μέρα? 3 πρωί μεσημέρι βράδυ... Αστα να πανε. Μπολικα χαπια