Τραγικο απλα
Printable View
Παντως αν το θεωρειται νορμαλ να κανετε στοματικο στο πρωτο ραντεβου, μετα μην παραπονιεστε που σας φερονται οπως σας φερονται.
Ποιος σου είπε εσένα ότι έκανα στοματικό; Στο πρώτο ραντεβού δεν υπήρξε κάτι τέτοιο. Και επίσης αν μια γυναίκα θέλει να κάνει στοματικό από το πρώτο ραντεβού είναι δικαίωμα της, δε δίνει αυτό δικαίωμα στον άντρα να μην της φερθεί καλα
Εγώ αρχικά δεν εκανα στοματικό στο πρώτο ραντεβού. Ένα το κρατούμενο
Δευτέρον αν σε μια κοπελα αρέσει πολύ ο άλλος και θέλει να κάνει σεξ από το πρώτο ραντεβού, δε θα σε βάλει αστυνομο και ούτε θα κριθεί αποκλειστικά απ αυτό. Κάποια άλλη μπορεί να περιμένει 10 ραντεβού και μετά να αποδειχθεί σκάρτη. Τι προκαταληψεις είναι αυτές;
Μα πραγματικά.... Εχω και φιλη που έκανε σεξ στο πρώτο ραντεβού και τα παιδιά τώρα είναι μαζί τρία χρόνια.... Έλεος υπάρχουν ακόμα αυτά τα στερεότυπα;
Κάτι αντιλήφθηκα...
Μονα ζυγα δικα σας; Δε σας αρεσει να υπαρχουν επιπτωσεις για τις πραξεις σας.
Οποιος παιρνει στα σοβαρα γυναικα που θελει εφημερο σεξ, του αξιζει ο, τι παθει!
Αυτο εκανα εγω, και καλα τα επαθα.
Ο μπατσος το παιζει εξυπνα και βγαινει κερδισμενος. Ευγε του!
Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια και μη δικαιολογείς τους άντρες για οτιδήποτε. Επίσης δε με ξέρεις κ από χθες για να μου λες ότι ψάχνω εφήμερο σεξ γιατί δεν ψάχνω αυτό
Επίσης το γεγονός ότι στην εποχή μας που σε χώρες της Αφρικής όπως το Μαρόκο ακόμα οι γυναίκες παλεύουν για τη σεξουαλικη τους ελευθερία, είναι ντροπή να υπάρχουν ακόμα τέτοιες απόψεις. Επειδή την έπαθες από μια δε μισείς και όλες τις άλλες. Είναι σα να πήγες να κόψεις ένα τριαντάφυλλο και γρατζουνιστηκες μια φορά από τα αγκάθια, και γι αυτό δεν ξανακοβεις τριαντάφυλλο. Χάνεις τα καλύτερα χτίζοντας τέτοια τείχη