Βγες μα κάνεις μια βόλτα και άστον να λέει.Εσύ την φερρο θα κοιτάξεις.Μπενάκης και βγενάκης
Printable View
Βγες μα κάνεις μια βόλτα και άστον να λέει.Εσύ την φερρο θα κοιτάξεις.Μπενάκης και βγενάκης
τελικα ηρεμισα καπως γιατι με αποκαλεσε \"γιαννα μου\".
παλι μου μιλησε ψυχρα και επεσα παλι:(
τελικα
ειμαστε πλασμενοι απο αγαπη..
και ολο αγαπη ζητουμε
χωρις αγαπη
ειμαστε σαν χωρις τροφη και χειροτερα ακομη.....
ferro μου,το είπες και μόνη σου πως έχει τα νεύρα του σήμερα....Ότι και να κάνει κι αν είναι κ λίγο παραπάνω απότομος πάλι σε αγαπάει το ίδιο πολύ(έχεις πει ότι σε στηρίζουν πολύ οι γονείς σου).
Κ αν είναι έτσι σήμερα δεν έχει σχέση με σένα......
εχετε δικιο παιδια....
αχ βρε ferro!
εγω παντως σου χαμογελω :)
σε ευχαριστω καλη μου.
πριν απο λιγο εκανα παλι εμετο.
ειμαι χαλια...
σε πειραξε φαγητο?Quote:
Originally posted by ferro
σε ευχαριστω καλη μου.
πριν απο λιγο εκανα παλι εμετο.
ειμαι χαλια...
η κατι αλλο?
οχι κοριτσι μου.
εκανα εμετο απο ψυχολογικα αιτια.
οταν ειμαι χαλια κανω εμετο.
ειχα να κανω εμετο ενα μηνα....
καταλαβα!Quote:
οχι κοριτσι μου.
εκανα εμετο απο ψυχολογικα αιτια.
οταν ειμαι χαλια κανω εμετο.
ειχα να κανω εμετο ενα μηνα....
ferro μου!
καιρος να ξεκουνηθεις
και να βελτιωσεις την ψυχικη σου υγεια μα χαρη και τσαχπινια!
εισαι πολυ γλυκο κοριτσι πολυ ευγενικη φυσιογνωμια και ειναι δεν το σηκωνω να χαραμιζεσαι πουλακι μου!
αντε και μετα θα κανεις χαρουλες και στο μπαμπα και να δεις τι καλα που θα σου γελαει!!!!
σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου για τα καλα σου λογια.
την δευτερα θα παω στον γιατρο μου που του εχω εμπιστοσυνη.
παλι με ταραξε ο πατερας μου.
του ειπα οτι θα στειλω την αδερφη μου να παει να μου παρει καφε και εκεινος μου απαντησε \"μην την φορτωνεις\".
αν συνεβαινε το αντιστροφο,δηλαδη η αδερφη μου να με εστελνε για καφε δεν θα ελεγε τπτ.
μας αγαπαει το ιδιο,απλα εχει αδυναμια στην αδερφη μου και αυτο με πληγωνει πολυ.:(:(:(
πριν απο λιγο με αποκαλεσε ο πατερας \"κουκλα μου\" και \"αγαπη μου\" και ηρεμησα καπως.Quote:
παλι με ταραξε ο πατερας μου.
του ειπα οτι θα στειλω την αδερφη μου να παει να μου παρει καφε και εκεινος μου απαντησε \"μην την φορτωνεις\".
αν συνεβαινε το αντιστροφο,δηλαδη η αδερφη μου να με εστελνε για καφε δεν θα ελεγε τπτ.
μας αγαπαει το ιδιο,απλα εχει αδυναμια στην αδερφη μου και αυτο με πληγωνει πολυ.:(:(:(