εσυ σσε δικο σου θεμα ειπες να μην ξαναγραψω αλλα εσυ σε δικα μου γραφεις ομως
δεν νομιζω να σε αφορα τι εχω κανει εγω! αντε γεια
Printable View
Θα παρετε οτι συμπληρωμα διατροφησ παιρνετε με κορτιζονη και μετα θα πατε σε χειρουργο αυτοι εχουν προσβαση σε αλλα φαρμακα ειδικα το μονο που σασ λεω συμπληρωμα με κορτιζονη τα αλλα δεν μπορω να τα πω θα πατε σε χειρουργο
Αυτα απο το μετωπο
Οσοι εχουν καλο κυκλοφορικο δε χρειαζονται κορτιζονη οι υπολοιποι παρτε ρωτηστε γιατρο
ακούμε από πολλούς/πολλές την φράση το μέγεθος μετράει ή όχι για κάποιους, σε αυτό με την έννοια "μέγεθος" λογικά λένε για το μήκος και ρωτώ το πάχος δεν παίζει ρόλο?
Την αληθεια σ λεει
Όλα μετράνε!
Είναι όπως στα είπε η «Νοσηρή φαντασία». Ο ιός των ανθρώπινων θηλωμάτων είναι πάρα πολύ μεταδοτικός και κοινός. Μπορεί να περάσει από τον έναν στον άλλο με απλή δερματική επαφή στην ευαίσθητη περιοχή. Σύμφωνα με το CDC, ο HPV είναι τόσο κοινός που σχεδόν όλοι οι σεξουαλικά ενεργοί άντρες και γυναίκες θα τον πιάσουν κάποια στιγμή στη ζωή τους.
Εκτός από τον HPV υπάρχει και ιός του έρπητα. Κι αυτός μπορεί να μεταδοθεί με δερματική επαφή. Το προφυλακτικό είναι πάντα απαραίτητο αλλά δεν προστατεύει πλήρως από τέτοιες μολύνσεις. Μπορεί μάλιστα κάποιος να περάσει τον ιό σε άλλο άτομο χωρίς να έχει καν συμπτώματα και φυσικά χωρίς να το ξέρει. Very nasty.
Ο μόνος τρόπος για να μην κολλήσει κανείς τέτοιους ιούς είναι να κάνει σεξ μόνο με ένα άτομο σε μια ερμητικά κλειστή σχέση. Αυτό στη θεωρία βέβαια, γιατί στην πράξη ποτέ δεν μπορεί κανείς να είναι απόλυτα σίγουρος ότι ο/η σύντροφός του δε θα κάνει κάτι εκτός σχέσης μετά από επαρκώς μεγάλο χρονικό διάστημα. Επομένως, ο μόνος απόλυτα σίγουρος τρόπος είναι η πλήρης αποχή.
Με τα φιλιά μπορεί να αρπάξεις τον ιό του έρπητα HSV-1 αλλά και το λιγότερο γνωστό ιό Epstein-Barr, που ανήκει επίσης στην οικογένεια των ερπητοϊών. Αυτό βέβαια προϋποθέτει ανταλλαγή σωματικών υγρών, όπως σάλιου, οπότε μιλάμε κυρίως για φιλί στα χείλη. Δεν μπορείς όμως να αποκλείσεις και τη μετάδοση με φιλί στο μάγουλο αν με κάποια κίνηση το σάλιο περάσει στα χείλη. Επίσης μπορείς να κολλήσεις από κοινή χρήση ποτηριών, κουταλιών, κλπ. με άλλα άτομα, ή από παιχνίδια στα οποία μικρά παιδιά έχουν αφήσει σάλιο παίζοντας.
Πέμπτη πάω σε ψυχίατρο αλλά υπάρχουν πράγματα που δεν θέλω να αναφέρω, θέλω να του πω να αλλάξω τα φάρμακα η να τα σταματήσω γιατί τα παίρνω παρά πολύ καιρό, αλλά είναι η πρώτη φορά στον ψυχίατρο αυτόν είχα πάει και παλιά αλλά δεν μετρά οπότε ίσως δεν κάνει κάτι με τα φάρμακα και το πρόβλημα είναι ότι θα θέλει να με ξαναδεί και αυτό είναι δύσκολο γιατί θα θέλει χρήματα [emoji383]