σωστα Γιωτα !Quote:
Originally posted by giota
Οπως και η ειρωνία επίσης δεν βοηθάει να φτιαχτεί το φορουμ
ουτε ομως τα ποσωπικα μηνυματα συντροφισα!
Printable View
σωστα Γιωτα !Quote:
Οπως και η ειρωνία επίσης δεν βοηθάει να φτιαχτεί το φορουμ
ουτε ομως τα ποσωπικα μηνυματα συντροφισα!
Πρώτον στο u2u σου εξήγησα ότι δεν πρόσβαλα εσένα αλλά απάντησα στην κυρία (πανικούλα)μέσω εσού και σου είπα ότι μπορείς να δημοσιεύσεις το u2u.Το έκανα για να σου εξηγήσω ότι δεν αναφερώμουν σε σένα πρώτον και δεύτερον δεν το έγραψα στο φόρουμ για να μην λέτε ότι συνεχίζεται μια κατάσταση απο μένα.Οσο για σένα Πάνο να μην πετάγεσαι εκεί που δεν σε σπέρνουν που λέει και ο λαός.Μήπως έγραψα κάτι άλλο στο u2u; απλά ότι το κυρία απευθυνόταν αλλού και όχι σε σένα γιατί δεν το δημοσοσιεύεις αφού σου έδωσα την άδεια;αυτά που γράφω τώρα περιλαμβάνει στο μήνυμα που σου έστειλα και το έκανα για να μην δωθεί συνέχεια.Το να λες στον άλλον να μην σώσει και να μην δέχεσαι να συζητάς τα δικά σου λάθη είναι πολύ δημοκρατικό έτσι;εγώ δεν κατάλαβα τι είπα πέραν του ότι το δημοσίευμα ήταν χυδαίο.οσο για τις εξυπναδίστικες απαντήσεις πράπει να το πεις στον Πάνο που κατέχει όλες τις επιστήμες...ΤΕΛΟΣ
Μήνυμα: Νομίζω ότι δεν έχεις καταλάβει απο την αρχή κάτι.Ρωτάς την πανικούλα αν έχουμε εξελίξεις και σου απαντά ότι έχουμε και άλλο ματς.Απαντώ και εγώ σε εσενα ότι δεν θα έχουμε ματς.Απαντώ μέσω εσού και απαξιώ να απαντήσω στην κυρία ήταν για την πανικούλα την οποία τελευταία συμβούλευα γιατί δεν μου άρεσε η κακόγουστη φάρσα και της έλεγα ότ πρέπει να μην γράφει σαν φορτηγατζής δείχνει με όσα λέει ότι δεν είναι σοβαρή και μου έλεγε πως θα προσπαθήσει και ότι έχω δίκιο συγκεκριμένα είχαμε μπεί στο msn για να τα πούμε καλύτερα,όπου μου έειξε φωτο του γιού της και της είπα πραγμματικά ότι είναι πανέμορφο.Τι ενόχλησε εσένα δεν καταλαβαίνω.Απαξιώ να απαντήσω στην κυρία για αυτό απαντώ απευθείας στον Κρίνο.Αυτό το καταλαβαίνεις;Δεν ανέφερα εσένα ως κυρία αλλά την πανικούλα.Εσύ συμφωνείς με αυτά πυ έγραφε ότι ταιριάζουν στο φόρουμ;Δεν νομίζεις ότι ξέφυγε πολύ;προσπάθησα να μην της απαντήσω σε προηγούμενες δηλωσεις της ότι άλλα έλεγε και άλλα έκανε έβλεπα ότι δεν καταλαβαίνει λόγω αναισθησίας αλλά ξέφυγε πολύ.Οσο για σένα δεν αρνούμαι ότι διακρίνω μια ειρωνια γενικότερη στις απαντήσεις σου και σάπια είναι αυτά που λέγονται όχι εγώ.Ούτε την έξυπνη κάνω είμαι ενα μέτριο μυαλό που δεν μου απαγορεύει να λέω την άποψή μου.Οι εξυπνάκηδες είναι αλλού.Στα γράφω σε μνμ για να μην επεκταθούμε περισσότερο και λες ότι συντηρω καταστάσεις
Το u2u που δεν διάβασες το δημοσιεύω εγώ για να μην αφήνεις υπονοούμενα
Quote:
αλλά απάντησα στην κυρία (πανικούλα)μέσω εσού
αν δεν το καταλαβαινεις,
περιπλεκεις μια κατασταση που ειναι ηδη δυσκολη.
Δεν απαντας στην κυρια, αλλα μεσω εμου....
Τεσπα.
Αν αρχιζαμε να ειμαστε λιγο πιο συγκεκριμενοι,
θα μπλεκαμε τα μπουτια μας λιγοτερο εδω μεσα.
Γιατι νομιζεις οτι πρεπει να λυσω το σταυρολεξο που εχει ο καθενας στο μυαλο του?
και σου είπα ότι μπορείς να δημοσιεύσεις το u2u.
αφου τα λες εσυ εδω, τι να δημοσιευσω εγω?
Βρε γιωτα, ας σεβαστουμε τις ηλικιες μας αν μη τι αλλο!
Το έκανα για να σου εξηγήσω ότι δεν αναφερώμουν σε σένα πρώτον και δεύτερον δεν το έγραψα στο φόρουμ για να μην λέτε ότι συνεχίζεται μια κατάσταση απο μένα.
δεν ειπα οτι εισαι εσυ το προβλημα....
ουτε επιλυεται ακριβως με σιωπη.
Οσο για σένα Πάνο να μην πετάγεσαι εκεί που δεν σε σπέρνουν που λέει και ο λαός.Μήπως έγραψα κάτι άλλο στο u2u; απλά ότι το κυρία απευθυνόταν αλλού και όχι σε σένα γιατί δεν το δημοσοσιεύεις αφού σου έδωσα την άδεια;
καταρχην δεν το διαβασα.
Κατα δευτερον μου αρεσει να συζηταμε ολοι ανοικτα.
Εχουμε κατι να κρυψουμε?
Δεν ειναι πιο ωραια να μιλαμε ωριμα και ανοικτα και να λεμε τις αποψεις μας?
Ας μην συμφωνησουμε, αλλα τουλαχιστον να λεμε οτι θελουμε χωρις φοβους.
αυτά που γράφω τώρα περιλαμβάνει στο μήνυμα που σου έστειλα και το έκανα για να μην δωθεί συνέχεια.
οκ δεκτον..... και συμφωνω.
Το να λες στον άλλον να μην σώσει και να μην δέχεσαι να συζητάς τα δικά σου λάθη είναι πολύ δημοκρατικό έτσι;
η απαντηση μου,
ακυρωνεται τωρα που ξεκαθαρισες την κατασταση.
εγώ δεν κατάλαβα τι είπα πέραν του ότι το δημοσίευμα ήταν χυδαίο.
οκ μην το τεντωνουμε αλλο, νομιζω βρηκαμε την ακρη.
οσο για τις εξυπναδίστικες απαντήσεις πράπει να το πεις στον Πάνο που κατέχει όλες τις επιστήμες...ΤΕΛΟΣ
εεεεεε ασε τον πανουλη κατω,
εχει στουμπωσει απο τις επιστημονικες γνωσεις απλως,
και θελει να τις μεταδωσει.....
Quote:
Το u2u που δεν διάβασες το δημοσιεύω εγώ για να μην αφήνεις υπονοούμενα
σταματα το αυτο,
δεν αφηνω υπονοούμενα.
Ειπα να συζηταμε ανοικτα, αυτο και τιποτα αλλο.
Διαβάζω, διαβάζω, μέρες τώρα, αλλά πάντα η ίδια αίσθηση απογοήτευσης, από παντού. Γιατί διαβάζω ?
θέλω να απογοητευτώ στο 100%. Οντως μου πήρε πολύ δε λέω...
:)
εφτασες στο 90%?
:):)
Αφου με τα ποσοστα δεν τα παμε καλα, δεν το αφηνουμε ησυχο λεω εγω;;;