Originally posted by weird
Quote:
Originally posted by nature
Quote:
Originally posted by weird
Φύση, δεν ενοχλήθηκα με κάτι.
Εστιάζω εκεί που λες \" αυτό το ποστ είναι απαράδεκτο. Θα το σχολιάσω στην αρένα\".
Κι αναρωτήθηκα,τι νόημα θα έχει, αφού ήδη το σχολίασες.
Weird, σχολίασα το κομμάτι που αφορά τον πάνο.
Τον διαβεβαίωσα ότι δεν είπε καμιά κοτσάνα.
Οχι για να τον παρηγορήσω.
Απλά γιατί το γνωρίζω. Για αποκατάσταση της αλήθειας.
Πολλοί φίλοι μου έχουν γράψει απευθείας σε εκάστοτε πρωθυπουργούς.
(Πάνο μη κολλήσεις τώρα και αρχίσεις να μου εκθειάζεις τον ΓΑΠ, γιατί δεν είναι αυτό το θέμα. Για να μη μπερδεύεσαι σου δηλώνω ότι δεν τον γουστάρω!!!)
Ομως weird, υπάρχει και ένα κομμάτι που αφορά τη γιώτα. Αυτό δεν το σχολίασα και αυτό είπα ότι θα το σχολιάσω σε άλλο θρεντ.
Αλήθεια, μιας και μιλάμε για ενοχλήσεις, εσένα σαν ευγενικό και φιλήσυχο μέλος που γνωρίζω ότι είσαι, σε ενόχλησε κάτι σ\' αυτό το ποστ?
Quote:
Originally posted by giota
Εχει πάθει υπερκόπωση και πρέπει να ξεκουραστεί.ακου είπε στον Οδυσσέα να πάει στον Γ.Α.Παπανδρέου για να τον βοηθήσει.Πάνο σύνελθε και ήγαινε σε γιατρό.Τράβα και δυο γραμμες τώρα απο κάτω.
Φύση δεν είμαι μόνο φιλήσυχη και ευγενική, είμαι και πολλά άλλα.
Το ξέρω πολύ καλά οτι σχολίασες το κομμάτι που αφορά τον Πάνο και οτι έκρινες απαραίτητο να τον φροντίσεις καθησυχάζοντάς τον.
Απο εκεί και πέρα όμως, σου διευκρίνησα, οτι αναφέρομαι στον σχολιασμό που κάνεις για το μνμ της γιώτας, κι αναρωτιέμαι, τι νόημα έχει να το σχολιάσεις στην αρένα, αφού το είχες κάνεις ήδη.
Εκεί που καταλήγω δηλ είναι οτι θα το έβρισκα γενεσιουργό εντάσεων ένα περαιτέρω σχόλιό σου πάνω σε αυτό.
Τέλος, ακόμα κι αν με ενόχλησε φύση, αυτό είναι κάτι που θα το συζητήσω με την Γιώτα πριβε και όχι εδώ, σε αυτό το θέμα και δημόσια, για να μην γίνει το φόρουμ αχταρμάς, περισσότερο απο όσο ήδη είναι.
Απο εκεί και πέρα, θα σε παρακαλούσα να μην με απασχολήσεις ξανά αν έχεις παρόμοιες προθέσεις και αν πρόκειται να ασκήσεις παρόμοια πίεση στο να δείξω την ενόχλησή μου χρησιμοποιώντας παρόμοια σχόλια ( ειρηνική /φιλήσυχη). Πραγματικά όχι μόνο δεν έχει νόημα, αλλά χειροτερεύει το ήδη νοσηρό κλίμα.
Οτι άλλο θέλεις φύση, εδώ είμαι να το συζητάμε.
Καλημέρα.