Kοιτα το οτι ειμαι αγχωτικος ειναι γεγονος...οπως και πολυς κοσμος....σε σημειο να με εμποδιζει να λειτουργησω ανθρωπινα σε αλλα θεματα ειναι (πχ το ερωτικο) σε αλλα δεν ειναι... Ακομα κι αυτο που μου ειπες τωρα με αγχωσε καπως...γιατι παει αμεσως το μυαλο μου στην καταστροφη..! Γι αυτο λοιπον επιλεγω να θυμαμαι τα καλα του χαρακτηρα μου και την καλη πλεον εμφανιση μου και επισης το οτι κανω βηματα και οτι ειμαι απλα ενας ανθρωπος που ειναι νορμαλ και ανοιχτος και στον ερωτα και στα παντα...απλα τοσο δεν το εβλεπα...επελεγα να βλεπω αλλα...
Η ριζα αυτου του πραγματος δεν ξερω ποια ειναι, ή μαλλον παει το μαυλο μου....και μια ριζα ειναι η τελειομανια σε συνδυασμο με την ανοριμοτητα και την λογικη του τυπου αντρα θελω τωρα τον θελω...και βλεπω πως οσο πολεμω αυτα, τοσο γινομαι πιο ανετος...και τον τελευταιο καιρο ειμαι πολυ ηρεμος...γιατι απλα συμβαινει...απλα αδειαζει το μυαλο απ ολα κι οταν ειμαι εξω κοιταω να περασω καλα εκεινη την ωρα...προβληματα ολοι εχουμε...και αν δεν λυνονται αμεσως τοτε χαλαρωσε και απολαυσε το...αλλα ταυτοχρονα κανε βηματα προς τα κει...οσο μπορεις...αρκει να μην νιωθεις στασιμος...ολα αυτα ειναι κατακτησεις δικες μου με καποιες συμβουλες απο ψυχολογους και τελικα καταλαβαινω οτι δεν εχω και τπτ το τρελο γιατι πραγματικα συνηθως μια ωραια κουβεντα αρκει για να με ξεκολλησει...φαρμακα κτλ ποτε δεν χρειαστηκα...ιδιαιτερα με την γυμναστικη στην ζωη μου...απλα πλεον τα παιρνω πιο λαου τα πραματα....
Στα ποδια μου πιστευω παταω...εχω ενδιαφεροντα και οταν δεν εχω το μυαλο μου αλλου, ειμαι ενδιαφερον ατομο και ελκυστικο...πολλες κοπελες εχουν ενδιαφερθει οταν βλεπουν αυτο το κομματι μου...οταν ομως περναω στην αλλη οχθη (και αυτο συμβαινει συνηθως χειμωνα - το καλοκαιρι-ανοιξη ποτε) πραγματικα δεν επιθυμει κανεις να με συναναστρεφεται...
Θα σου πω ομως αυτο...Εχω ενα κολλημα στο μυαλο μου οταν προκειται να σπασω λιγο την ρουτινα μου ακομα κι οταν αυτη δεν βγαζει πουθενα..γιατι το γεγονος οτι τωρα καθομαι, δεν δουλευω, εχω μετανιωσει για αυτο που σπουδασα και θελω να ακολουθησω κατι αλλο που εχω στο μυαλο μου και ταυτοχρονα θελω να φτιαξω τα προσωπικα μου δεν ειναι μια ζωη που θελω να συνεχισει για πολυ...και ειμαι ετσι πολυ καιρο...σιγα σιγα ομως και οσο αρχιζω και ξεκολλαω...σαν να αρχιζει ο οργανισμος μου να συνερχεται...το χω ξαναγραψει οτι νιωθω αλλαγη...σφιγγονται τα σωθικα μου, με πιανουν κλαματα οταν συμβαινει αυτο...αλλα συμβαινει κι ειναι ομορφο... Μαλλον λοιπον η ριζα αρχιζει και χτυπιεται μονη της...
Γι αυτο αποφασισα να πειραματιστω και να βαλω τον εαυτο μου σε δοκιμασια βγαινοντας αυριο ραντεβου...μπορει και να τα σκατωσω...αλλα δεν με νοιαζει...με νοιαζει να μαθω τον εαυτο μου και να ξεκολλησω επιτελους....! αν περιμενω λοιπον να φτιαξω τα παντα μεσα μου και μετα να βγω ενα ραντεβου..ε τοτε...θα μαι πεθαμενος ή τρελος...