ενα καρκινακι-χρυσαυγητρια (λολ) να τη παντρευτω να με βαλει επιτελους στον ισιο δρομο. μηνα του μελιτος βρισκομαι ηδη εδω που ειμαι. achtung! achtung! παραβιαση των ορων χρησης.
Printable View
ενα καρκινακι-χρυσαυγητρια (λολ) να τη παντρευτω να με βαλει επιτελους στον ισιο δρομο. μηνα του μελιτος βρισκομαι ηδη εδω που ειμαι. achtung! achtung! παραβιαση των ορων χρησης.
μπα οχι θελω το κονε της να με κανει μελος τους και να με χωσει κατευθειαν στα βαθια ετσι ωστε να μπορεσω να κατεβω κι εγω στις επομενες εκλογες. γιατι δλδ τι παραπανω εχουν ο Γιωργος Γερμενης κι ο Ηλιας Κασιδιαρης απο μενα ?
μονο αν ειναι προθυμη να κατεβει Αθηνα.
να σου πω την αληθεια χωρις παρεξηγηση η φατσα σου μοιαζει λιγο με τον λαγο (νομιζω ετσι λεγεται) απο τη χρυση αυγη εχεις κ τις αποψεις οποτε αντε με το καλο εγερθητω!!!!!!Quote:
μπα οχι θελω το κονε της να με χωσει στα βαθια να με κανει κατευθειαν μελος τους, ετσι ωστε να μπορεσω να κατεβω κι εγω στις επομενες εκλογες. γιατι δλδ τι παραπανω εχουν ο Γιωργος Γερμενης κι ο Ηλιας Κασιδιαρης απο μενα ?
μπα καμια σχεση με τον Λαγο, δεν εχω καν ιδια μουστακια, λολ.
με τον Καιαδα μπορει, με τον Λαγο σιγουρα οχι.
ο Λαγος ειναι αυτος:
http://1.bp.blogspot.com/-XR723lgBW3...00/Capture.PNG
εγω δεν εχω καν τετοια μουστακια, λολ.
ΔΕν αντεχεις τοση βλακεια φιλε μου, πιστεψε με
Να έρθει η ώρα να καθίσουμε να δούμε κ να πορωθουμε με μπάλα!!!:)
θα θελα να βαριεται για πολυ καιρο ακομα η μανα μου να παει στο σπιτι της χαλκιδικης, για να κουβαλιομαστε εμεις με τους φιλους μας, οσες μερες θελουμε χωρις να ξεπαραδιαζομαστε στα ξενοδοχεια!!!!! :ΡΡΡΡ
να εξαφανιστουν τα ελληνικα καναλια. να μην υπαρχει ουτε ενα με αυτες τις βλακειες που αποκοιμιζουν το κοσμο και του κανουν πλυση εγκεφαλου. εχω τρεια χρονια να δω τηλεοραση αλλα δυστυχως αναγκαζομαι να την ακουω καποιες φορες οταν την βαζουν πολυ δυνατα εδω ή οι γειτονες στη πολυκατοικια. αυτη τη στιγμη εχει τον Λαζοπουλο με τη Ρωπα να στριγκλιζει δηθεν για το δικαιο της. τελικα καταντησε κι αυτος αηδια υπερ του Συριζα. με το ζορι ρε πουστη να τους βγαλουν λες και θα σωθει η χωρα.
Να υπήρχε ένα σύστημα Τελειας Δικαιοσύνης!!!!!
Να πλήρωναν όσοι έχουν διαπράξει άσχημα πράγματα η ακόμη καλύτερα να πέθαιναν επι τόπου εκείνη τη στιγμή των ελεεινων πράξεων τους!!!! Σιχαματα!!!!!
λοιπον princess,να ενα συστημα τελειας δικαιοσυνης... να υπηρχε ενας αυτοματος μετρητης βλακειας και κακιας σε καθε κεφαλι και οταν ο δεικτης ξεπερνουσε ενα συγκεκριμμενο οριο συνδιασμου αυτων των δυο να γινοταν αυτοματη αναφλεξη και μπουμ... ε ρε κεφαλια που θα σκαγαν γυρω μας..Ανασταση!
Χεχε αυτο ξανά πες το!
Το θέμα είναι ότι η βλακεία κ η κακιά κάπως παλευονται.. Η απανθρωπια όμως;;;
Ασε που δεν μου φτάνει αυτο το μπουμ που λες.. Θέλω κάτι τρομερα βασανιστικό κ σκληρό. Όταν πληγώνουν άτομα που αγαπώ γίνομαι απίστευτα σκυλα( κ το χαίρομαι/απολαμβανω όσο τίποτα)!!!!!!!!!!!!!!
μια καλοκαιρινη αποκαλυψη με ζομπι στην Αθηνα. το θελω πολυ, το θελω εντονα. να ξεφορτωθω πολυ κοσμο, και να παρω επιτελους το νομο στα χερια μου, κανωντας κυριολεκτικα οτι θελω. ξερω που θα βρω οπλα, ξερω πως να επιβιωσω απο τα ζομπι. θα ρθουμε και πιο κοντα οι επιζησαντες, κι αφου καταφερουμε και ξεφυγουμε ας ριξουν πυρηνικη στη πρωτευουσα να ξαναχτιστει απ'την αρχη. κανε παναγια και χριστε μου να χουμε καταστροφη μεγαλη, σε εκλιπαρω.
Θελω να ερθει!!!!!!!! Μ΄ακους??? ΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!
Nα σταματήσει η φωτιά και να μην κατακάψει ό,τι απόμεινε στην ήδη καμένη Κερατέα.
Δεν έχουν μείνει και πολλά πράγματα βέβαια για να καούνε
μετά το 2007 εκτός από θάμνους.
Ο αέρας που φυσάει με μανία μυρίζει έντονα καμένο
και στάχτες έχουν φτάσει ως μέσα στο σπίτι
όπως το καλοκαίρι του 2007 που έγινε παρανάλωμα η Πάρνηθα.
Όμορφη χώρα όμορφα καίγεται!
Οι πυρομανείς εμπρηστές είναι zombies!
Zουν ανάμεσά μας!
Καθώς επίσης και οι κλέφτες πνευματικής ιδιοκτησίας και του copyright μου :p
πυρομανης εμπρηστης εισαι και φαινεσαι, και η λεξη ζομπι φυσικα δε σου ανηκει. τη πρωτοχρησιμοποιησα για να περιγραψω τους κατοικους της Αθηνας προπερσυ που γραφτηκα στο φορουμ. ετυχε να την ξαναναφερεις κι εσυ πριν κατι μερες, αλλα αυτο δε σημαινει οτι εχεις και τα πνευματικα δικαιωματα. και το παραπανω το ανεφερα επηρεασμενος απ'αυτη τη ταινια. μαθαμε μια λεξη εκει περα και τη καναμε κτημα μας χωρις να εχουμε καμια επαφη.
Πού και πού ακούγονται να περνάνε καναντέρ που βουτάνε ανοιχτά στο Φάληρο,
αλλά τι θα γίνει τη νύχτα που θα σταματήσουν οι ρίψεις;
Όποιος συγκρίνει τον εαυτό του με πιλότο καναντέρ
είναι κλασομπανιέρα :p
KENΟ, βαριέμαι αφόρητα να σου απαντήσω, απλά σου επιστρέφω τις βρισιές και φεύγω!
Ξέρω ότι είμαι πηγή έμπνευσης για πολύ κόσμο!
Φιλάκια :p
Τα καλοκαίρια παλιά μας έπαιρνε μαζί ο θειος μου όταν έριχνε παραγάδι
και πιάναμε τσιπούρες - και μάλιστα καλές - ακόμα και βράδυ.
Θα θελα να 'χα μια βάρκα να ξανοιχτώ στο πέλαγος
-εννοείται να μην έχει φεγγάρι-
να ρίξω δίχτυα ή παραγάδι
ή πυροφάνι
και να ψαρέψω φρέσκα ψάρια.
Μερικά χρήσιμα λήμματα:
Ο χάνος ψαρεύεται και από ερασιτέχνες με καλάμι
και μάλιστα είναι το πιο εύκολο ψάρι στο τσίμπημα,
τσιμπάει σαν χάνος που λένε.
2010 η χρηστρια DissolvedGirl κι ο χρηστης KENO χαρακτηριζουν ζομπι τους εαυτους τους σε ενα θρεντ αϋπνιας τοτε http://www.e-psychology.gr/forum/sho...%B9#post212284
2012 η χρηστρια Joann πιστευει πως εφερε τη λεξη ζομπι στο εψυχολοτζι κι εχει τα πνευματικα δικαιωματα.
νταξει απλα ignore για να μη χανουμε το χρονο μας.
Joann μου,
αχ τι μου θύμησες τώρα! κι εμένα μ' έπαιρνε στην βάρκα ο θείος στο νησί!
εγώ ψάρευα καθετή και είχε πολύ πλάκα! μια μέρα λοιπόν πιάνει ένα
σκυλόψαρο 1,5 μέτρο και βάρος απ' ότι είπε γύρω στα 50 κιλά. Πανικός στην
βάρκα, κοντέψαμε να πνιγούμε από το χτύπημα που έκανε πέρα-δώθε..
το κρέας του; πρώτης ποιότητας φιλέτο! Άλλο χάρισε, άλλο πούλησε!
το τι ψάρι τρώγαμε δεν λέγεται! αφού κι οι γάτες μας ήταν τετράπαχες!
Εντελώς άλλα καταλαβαίνεις από αυτά που γράφει!
Και πού είναι το περίεργο που δεν καταλαβαίνει;
Αλλά μήπως τoυ μίλησε και κανείς; Τεσπα σιγά μην ασχοληθώ άλλο με μλακίες!
Νιώθω μια εθνική ανάταση που η Εθνικάρα προκρίθηκε στους 8 του Euro!
χαχαχα μαρκελα, ωραίες οι χοντρές γάτες!
θα ηθελα να ζω σε εναν δικο μου πλανητη!σαν τον μικρο πριγκηπα αλλα πιο μεγαλο...στην μεση ενα καταγαλανο ποταμακι,οι οχθες καταπρασινες και το σπιτακι μου σε σχημα μανιταριου ζωγραφισμενο με πολυχρωμα λουλουδια!!!Τριγυρω ολων των ειδων τα ζωακια...να ζουμε αρμονικα...χαρουμενα και ανεμελα!!!!
Το πρωι ενας υπεροχος ηλιος και το βραδυ μια τεραστια φεγγαρουμπα κι απειρα αστερια σε σχηματισμους...δεκτες νεραιδουλες και ξωτικα!
Πολλα θα ήθελα αλλα είναι εποχή λιτότητας οπότε θα πω μόνο ένα..να μη φύγεις( δε θέλω να με/ μας αφήσεις ..εγω ποιον θα πρηζω μετα;;) ποιος περιμένει μέχρι την Τετάρτη που θα γυρίσεις....
Αλλα δε βαριέσαι.. Εγω έχω τη Σεβα κ το Χρυσακι μου δε σε χρειάζομαι κύριος :p
φουλ βενζίνη,έναν σάκο με δυό ρουχαλάκια,πέντε φράγκα κ όλα τα jack daniels του thomas θα περνούσα ονειρικά!!!!!
Ηλιαννα σε δίνω όσο jack daniels θες αλλά θέλω να ερθω μαζί σου