Originally Posted by
PenyP
Θα σου τα πω κ ελπιζω να μη σε κουρασω...πριν 6 μηνες εχασα ενα αγαπημενο προσωπο..εκτοτε αρχισαν κ τα προβληματα...βρισκομαι αντιμετωπη με ενα μουδιασμα σε χερι κ ποδι και με ΑΦΟΡΗΤΕΣ εμβοες...τρεχω σε ωρλ,καρδιολογο κ νευρολογο...μου λενε οτι ειναι απο αγχος..στο μεταξυ (1 μηνα μετα την εμφανιση των συμπτωματων) κανω μαγνητικη εγκεφαλου,η οποια εδειξε μια εστια αλλά ανευ κλινικης σημασιας...κ εκει αρχιζει το μεγαλυτερο μου δραμα..διαβαζω στο ιντερνετ οτι σε καποια ατομα με ΣΚΠ η μαγνητικη ειχε βγει καθαρη κ οι γιατροι τους ελεγαν αγχος στην αρχη...τρελαθηκα..εχασα τη γη κατω απο τα ποδια μου..εμφανιζω καψιματα στο σωμα κ ενα ανυποφορο τραβηγμα κ καψιμο στο πελμα του αριστερου ποδιου..πειστηκα οτι το εχω αυτο που φοβαμαι...εμφανιζωθεματα με την ουροδοχο κυστη..με ζαλαδες...εμφανισα μονοφθαλμη διπλωπια στα φωτεινα σημεια,θολη οραση απο το ενα ματι,συσπασεις στα βλεφαρα για μηνες,συσπασεις στο σαγονι(κατω απο τα χειλη),νευρα ποδιων μαγκωμενα και να νιωθω οτι κατι σερνεται μεσα τους..εδω κ μια εβδομαδα το δεξι μου ποδι ειναι σε αθλια κατασταση..τα νευρα(ειδικα γυρω απο το γονατο) νιωθω οτι εχουν κατι που σερνεται μεσα τους,μουδιαζει το γονατο,με τραβαει/μουδιαζει η γαμπα κ το μπουτι απο την πισω μερια,νιωθω τρυπηματα..εχω μια αισθηση ξενου σωματος στα αριστερα του λαιμου που με πνιγει..συν τα υπολοιπα με τα ματια κ τις εμβοες...ειμαι κυριολεκτικα απελπισμενη...