Originally Posted by
Constantly curious
Κοιτα, οταν υπερισχυει ο φοβος δεν μπορεις παρα να τον αφησεις να κανει τον κυκλο του, σαν το πονοκεφαλο, η ψυχολογα οφειλει να σου βρει τροπους να σου εξηγησει πως να μην σε ρουφαει ο φοβος αλλά να τον αντιμετωπιζεις. Οσο μπορεις. Εαν πινεις μια φορα την εβδομαδα σχεδον καθε μερα γινονται καυγαδες σπιτι λογικο ειναι να νιωθεις, μοναξια, φοβο και αυτο ενοχικοτητα.
Για αυτο λοιπον παμε απο την αρχη. Σωστη αγωγη. Υπομονη με την ψυχολογο μεχρι να φτασετε σε αυτα τα βουνα. Τεχνικες χαλαρωσης δικες σου.
Και οχι...κυκνακι μου... το να γυρισεις εκει που σε πληγωνουν ειναι μια επαναληψη. Δηλαδη πας για να φυγεις μετα παλι πιστευοντας πως δεν σου αξιζει κατι καλυτερο. Σχεδον ολοι οι ανθρωποι το τρωμε αυτο το παλουκι.
Θεωρω οτι εαν η αγωγη και η ψυχοθεραπεια πανε ρολοι σε λιγο καιρο θα μπορεις να ξεχωριζεις μονη σου, πότε εχεις φοβο αυτο προστασιας, πότε εχεις φοβο λογω κακων αναμνησεων και ενστικτου.
Εγω σου λεω πως αν κοιταξεις λιγο καλυτερα θα δεις οτι δεν εχεις 100% την ευθυνη στο τοτε που συνεβησαν. Στο σημερα ομως πρεπει να υποσχεσαι στον εαυτο σου καθε μερα να τον αγαπας λιγουλακι περισσοτερο.
Θα καταφερεις να μαθεις να το ελεγχεις. Εχω Πιστη σε εσενα.
Σκεψου...λιγο σοβαρα... ολη αυτη η αγαπη, η τρυφεροτητα, η καλοσυνη που βγαζεις στα μικρακια σου εκει ( τα γατουλινια ) γιατι να μην δεν δωσεις και λιγη σε εσενα ? Δηλαδη μονο οτι ειναι εξω απο εσενα δικαιουται στοργη ?
Σιγα,σιγα, ενα ενα, αλλά σε παρακαλω να εισαι υπευθυνη για την εξελιξη της πορειας σου. Δλδ αν αυτο τραυματιζ. μη το πεις εδω, πες το ομως στην ψυχολογο και στον ψυχιατρο, αν θελεις πιο συχνα πχ μπυρα επισης να το πεις... οφειλουν να σου δωσουν σωστες κατευθυνσεις !!!