Αλλά με στενοχωρεί που έχω αυχενικό μωρέ .... το έκανα από τον υπολογιστή μάλλον .... δεν πρόσεξα ...... με κατηγορώ για αυτό..... νομίζω ότι φαίνεται κιόλας με το μάτι λίγο.....και αυτό λένε δεν γίνεται τίποτα πάντα θα το έχω
Printable View
Αλλά με στενοχωρεί που έχω αυχενικό μωρέ .... το έκανα από τον υπολογιστή μάλλον .... δεν πρόσεξα ...... με κατηγορώ για αυτό..... νομίζω ότι φαίνεται κιόλας με το μάτι λίγο.....και αυτό λένε δεν γίνεται τίποτα πάντα θα το έχω
Επίσης Μάρα δεν είμαι και πολύ λειτουργική.... για αυτό λέω ότι είμαι χαζούλα.... δεν κάνω πολλά πράγματα..... δεν μπορώ να στεριώσω σε μία δουλειά....
Aυχενικο και εγω ειχα κανει λογω υπολογιστη!
Σε διαβεβαιω οτι φευγει. Αργα ναι. Θελει προσπαθεια ναι! Αλλα φευγει. Το πιλατες θα σε βοηθησει παρα πολυ σε αυτο, θα δεις. Εγω κανω καθημερινη γυμναστικη σχεδον τρια χρονια και τελειως δεν εχω ισιωσει, 100%. Θελει χρονο αλλα στρωνει!!
Για τη λειτουργικοτητα σου ειπα, κανε μια μαγνητικη εγκεφαλου να δεις τι γινεται.
Αν δεν δειξει τιποτα, εισαι μια χαρα, και θα δουλεψεις την ψυχολογια σου.
Αν εχεις καποια ατροφια, θα προσαρμοστεις αναλογα και με φαρμακα.
Με τα κιλα που ειχα παρει και ολες τις αναποδιες και τις δυσκολιες, ειχα φτασει σε σημειο να μου δινουν ρεστα και να κοιταζω σαν χαζο που δεν καταλαβαινει τι του γινεται. Πηγαινα χορο τοτε, μου ελεγαν δεξια και πηγαινα αριστερα χαχα. Η απολυτη ξεφτιλα...Θα μπορουσα να σου πω απειρα τετοια κουλα... Το αποτελεσμα? μου εγραψαν αντικαταθλιπτικο και απο οτι βλεπω με πιανει, αρχισα και επανερχομαι!!!
Και εσύ Μάρα μου πέρασες δύσκολα και τα κατάφερες μια χαρά μπράβο σου. Μακάρι και εγώ να τα καταφέρω σαν εσένα. Θα προσπαθήσω πολύ θα είναι πολύ δύσκολο να χάσω 30 κιλά που θέλω....:(
Δεν πρέπει να έχω ατροφία στον εγκέφαλο μάλλον είναι ψυχολογικό το θέμα.
Μακάρι να μην εχεις!! Αλλα να κανεις τη μαγνητικη να ξερεις τι σου γινεται...
Και εγω πρεπει να κανω, μου το εγραψε ο γιατρος γιατί ξεκινησα αντικαταθλιπτικο τον Ιουλιο επειδη δεν μπορουσα να συγκεντρωθω με την καμια, το μυαλο μου ηταν σαν διασκορπισμενο στα 4 σημεια του οριζοντα...
Δελφινι, το αποτελεσμα μετραει, κακα τα ψεμματα!
φοβαμαι πολυ μην ξαναπαρω τα κιλα...
Και θελω να χασω αλλα πεντε, αλλα ειναι πολυ δυσκολο χωρις γυμναστηριο τωρα. Οποτε εντατικα απο Σεπτεμβρη και τωρα προσπαθω να κανω συντηρηση, τουλαχιστον να μην παρω...
Καιιιιι ειμαι χωρις δουλεια, με μια βλακεια που κανω τωρα και καλα για διδακτορικο το οποιο πρεπει να τελειωσω...
H μαγνητική δείχνει αν έχεις και σχιζοφρένεια αν είναι να κάνω σε τι γιατρό πρέπει να απευθυνθώ;;;
Aπο οσο ξερω, ατροφια δειχνει...
Σε ψυχιατρο καλυτερα! Αλλα και νευρολογος μπορει.
Οk θα πάω! Μπράβο σου που ξέρεις τόσα πολλά! Και μπράβο σου που έχασες τόσα κιλά. Εγώ από το 2010 περίπου είμαι χοντρή και όλο προσπαθώ να τα χάσω και τίποτα δεν γίνεται. Ίσως είναι στο σκαρί μου τι να πω;
Εγώ απο το 2007 ξεκινησα να παιρνω κιλά, εφτασα τα 75+, και αρχισα να τα χανω σιγα-σιγα απο το 2014... Δυομιση χρονια για εικοσι κιλα.
ενταξει εχω πολυ αργο μεταβολισμο, εσυ μπορει να τα χασεις πιο γρηγορα!!!
Και απο φαγητα δεν στερηθηκα κατι, μη νομιζεις οτι πεινασα ή εχω απωθημενα. οχι!!!
απλα τα γλυκα/παγωτα τα τρωω πρωι, το πολυ μεσημερι! καφε με ζαχαρη που ακομη δεν μπορω να την κοψω επισης το πρωι, και βραδυ τρωω ελαχιστα και τα βασικα!
Να ξερεις οτι με γυμναστικη καθημερινη δεν θα στερηθεις ουτε το γλυκο που σου αρεσει μια στο τοσο, ουτε το φαγητο...
Στην γειτονιά μου είναι μια χοντρή 100 κιλά και κάθε μέρα πάει για περπάτημα εδώ στο γήπεδο αλλά δεν έχει χάσει τίποτα. Πολύ αποθαρρυντικό!!!
Δελφινι δεν ξερεις τι μπορει να εχει και δεν χανει ή σου φαινεται οτι δεν χανει...
Γιατι ποια η διαφορα στα 100 και στα 98 κιλά? δεν φαινεται!!
και του χρονου το καλοκαιρι, τον Ιουνιο, βαλε στοχο τα 68 κιλα!!
θα δεις οτι με τη γυμναστικη θα φαινεται οτι εχεις χασει πολυ περισσοτερα...
Αμα τρως οσο και να γυμναζεσαι δε θα χασεις.Πρεπει να το ραβεις κιολας.
Λοιπόν πήγα στο γυμναστήριο και με έβαλε ο γυμναστής (ωραίος, αλλά μικρός) να κάνω 4 χλμ διάδρομο για 40 λεπτά και ελλειπτικό για ένα τέταρτο.
Eνα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ!!! που πηγες!
Εισαι αποφασισμενη!!!!
Μια χαρα τα 40 λεπτα, αμα αντεχεις!!! ακομη καλυτερα απο τα 30. Να κανεις ομως τοσο οσο αντεχεις για να πηγαινεις καθε μερα!
ελπιζω τα 40 λεπτα να μην τα εκανες μονοκοπανια σε μια ταχυτητα... σου ειπε για αυξομειωσεις? αργα-γρηγορα?
Δε νιωθεις καλυτερα τωρα?? η ασκηση ειναι το καλυτερο αντικαταθλιπτικο !!
οι αυξομειώσεις γιατί πρέπει να γίνονται;
Ετσι πρεπει! αυτο ειναι το σωστο! γιατι κανει καλο στον καρδιακο μυ, δυναμωνει η καρδια, δουλευουν τα πνευμονια καλυτερα χωρις να εξουθενωνεσαι, αναπνεεις καλυτερα. Και φυσικα επιταχυνεται ο μεταβολσμος!!
Κανονας οι αυξομειωσεις!!! εγω για να το μαθω αυτο περασε ενα 3μηνο περιπου, δεν μου το ειχε πει κανεις εξαρχης
Αχ Μάρα πάλι θυμήθηκα το παλαιό .....ηττήθηκα από αυτούς .... με πετάξανε έξω.... ενώ αυτοί ζούνε και βασιλεύουνε..... με φέρανε καπάκι όλοι τους.....
ελεος βρε Δελφινι, αφου αυτοι σε εχουν γραμμενη!γιατι επενδυσες τοσο πολυ σε αυτους??
σου αρεσε το γυμναστηριο σημερα?
Ναι μωρέ γραμμένη όντως .... δεν το περίμενα να με είχανε τόσο γραμμένη όμως. Καθάρματα είναι;;; και πάνε και στην εκκλησία....
Το γυμναστήριο μου άρεσε πολύ. Είναι από τα καλύτερα γυμναστήρια στην πόλη μου , είναι αλυσίδα γυμναστηρίων. Για αρχή κουράστηκα αρκετά. Επίσης είμαι αισιόδοξη ότι θα χάσω και τα κιλά μου ότι θα ομορφύνω αλλά με τα αυχενικό άραγε θα γίνει τίποτα. Μπορεί το αυχενικό να το έπαθα και από το άγχος μου για τους παλαιοημερολογίτες και όλα αυτά που έπαθα εκεί?
Χαιρομαι!! καλα εκανες και πηγες σε μεγαλο, να το χαρεις!!! και τα προγραμματα του, απο Σεπτεμβρη!!
ε βεβαια κουραστηκες, για 1η μερα ηταν πολυ και για τελειως αρχαρια! αλλα αφου αντεξες μια χαρα. να ξερεις να κανεις τοσο οσο για να πηγαινεις καθε μερα - μην εξοντωθεις σε μια μερα και μετα κανεις μια βδομαδα να πας...
Το μυστικο ειναι τοσο οσο καθημερινα!
Με το αυχενικο, ναι στρωνει αλλα θελει χρονο!!
για το παλαιο που λες, ετσι ειναι ο κοσμος...
Ναι ρε Μάρα όλο κακές σκέψεις κάνω .... θα αυτοκαταστραφώ έτσι.... Αφού και στους δικούς μου γίνομαι πολύ κουραστική.
Δελφινι εκανες μια καλη αρχη σημερα!!
αυτα να σκεφτεσαι, τι μπορεις να κανεις ομορφο και δυνατο για σενα καθε μερα! σκαλοπατι σκαλοπατι ανεβαινεις τη σκαλα...
Πριν λίγους μήνες είχα πάει σε έναν διατροφολόγο και μου είχε δώσει μια δίαιτα. Αυτή θα κάνω για να χάσω κιλά. Ελπίζω να τα καταφέρω να φτάσω γρήγορα τα 72.
πηγαινε γυμναστηριο καθε μερα και θα επιταχυνθει ο μεταβολισμος σου!
τωρα δηλαδη τι τρως??
τώρα κάνω την δίαιτα που σου είπα
Εσύ Μάρα με ποιους μένεις? Εγώ με τους γονείς μου και τον αδελφό μου στο ίδιο σπίτι,,,χαχαχαχα
Ποια διαιτα? περιγραψε την σε γενικες γραμμες
Με το μπαμπα μου μενω, αλλα οχι στο ιδιο σπιτι, σε διπλανα διαμερισματα.
Τωρα ειμαι στο χωριο ομως στο σπιτι του θειου μου, που ειναι μεγαλο.
Λοιπόν τώρα στο σπίτι νηστεύουνε για της Παναγίας. Εγώ δεν τρώω κρέας. Σήμερα έφαγα το πρωί μία φέτα ψωμί και 2 φέτες κασέρι το μεσημέρι έφαγα 2 κουτάλες ρεβίθια 1 φέτα ψωμί και σαλάτα το απόγευμα έφαγα καρπούζι και το βράδυ 1 φέτα ψωμί 1 κομμάτι τυρί και σαλάτα. Αυτά σήμερα και ανάλογα κάθε μέρα με διαφορετικό μεσημεριανό.
Ok, για αρχη καλο ειναι!
Να ρωτήσω κάτι άσχετο αν πλένεις δερμάτινα πέδιλα χαλάνε?
χαχαχαχαχα ειμαι παντος καιρου, δινω απαντησεις επι παντος επιστητου !!!! απο σχιζοφρενεια μεχρι διατροφη !!
Μπράβο γλυκιά μου Μάρα!!! Πάντα άξια!!! χαχαχαχα
Mάρα δεν είναι αδυναμία να φεύγεις από ένα χώρο όμως και να μην κάθεσαι εκεί να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα;;;
Oχι βεβαια! οταν αυτος ο χωρος/κλικα/κυκλωμα σε πληγωνει, σε απορριπτει, σε κατακρινει, σε απογοητευει, τι νοημα εχει να υποστεις ολο αυτο το δηλητηριο ενω ο κοσμος ειναι τοσο μεγαλος και ζεις σε μια μεγαλη πολη?
δηλαδη κατανταει μαζοχιστικο ολο αυτο...
Αναλαμβανεις τις ευθυνες σου, βαζεις τα ορια σου, σηκωνεις αγκυρα και σαλπαρεις για αλλου!!
Εχεις να αντιμετωπισεις τα προβληματα της ψυχωτικης διαταραχης που περασες, αυτο απο μονο του ειναι τεραστιο φορτιο. Γιατι να επιβαρυνεις τον εαυτο σου με ενα φορτιο στο κοινωνικο κομματι? η κοινωνικοτητα καλο ειναι να σε ξεκουραζει, να σε ηρεμει, οχι να σε προκαλει, οχι να πιεζεσαι να δειξεις κατι που δεν εισαι.
Εχεις να χασεις 20 κιλά, αν θελεις να αγωνιστεις, αγωνισου στο γυμναστηριο και στην αθληση.
Δουλεια δεν εχεις, αγωνισου να βρεις μια δουλεια που σε ικανοποιει.
Υπαρχουν τοσοι στιβοι για αγωνες δημιουργικους, αν νιωθεις αγωνιστικη και θελεις να αντιμετωπισεις προβληματα, να δωσεις μαχες. Γιατι να δωσεις μια μαχη εκ προοιμιου χαμενη σε εναν κυκλο που σε περιθωριοποιησε και να μην κανεις ανοιγματα σε νεους χωρους?
Καπου γραφεις οτι ηττηθηκες στο παλαιο... χθες λοιπον διαβαζα ενα βιβλιο οπου ελεγε σε ενα σημειο για την προκληση να ανακαλυπτεις νοημα στις ηττες. Να αλλος ενας αγωνας για σενα...
Και αυτό που έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου ούτε σε 100 χρόνια δεν θα ξεχαστεί και το χειρότερο δεν θα το ξεχάσω εγώ ποτέ μου κατέστρεψα την ζωή μου δεν μου αξίζει αυτό γιατί είμαι καλό κορίτσι.
Της έδωσα αξία αυτηνής με τους 3 γκόμενους και τώρα αυτή ζει και βασιλεύει και εγώ είμαι μέσα στα προβλήματα.
Μα πώς έκανα κάτι τέτοιο εγώ, αν είναι δυνατόν. Εγώ ποτέ μου δεν γύριζα να κοιτάξω τον γκόμενο της φίλης μου. Για να το έκανα αυτό κάποιο πρόβλημα θα είχα και δεν το είχα αντιληφθεί μέχρι τότε.
Ως τότε τα πήγαινα πολύ καλά στο παλιό. Τους νικούσα όλους. Μετά από αυτό άρχισαν να με νικάνε.
Δελφινι, πως τον εκλεψες??? δεν εκανες σχεση μαζι του! δεν τον παντρευτηκες! δεν εζησες μαζι του! δεν κυκλοφορησες κοινωνικα μαζι του!!
μια ξεπετα ειχατε, σεξ κανατε ενα απογευμα. Αυτος σου την επεσε, εσυ ενεδωσες. Τελος! συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες! εδω αλλοι ειναι παντρεμενοι, κανουν σεξ με διαφορες και γυρνανε μετα στη γυναικουλα και τα παιδια τους.
Και εσυ το εχεις κανει θεμα λες και στιγματιστηκες, σου εβαλαν ταμπελα στο μετωπο <<η τσουλα που εκλεψε το γκομενο της φιλης της>>.
Μπορεις να το εμπεδωσεις οτι δεν τον εκλεψες? τα ηθελε κι αυτος! γκομενος ηταν, δεν ηταν συζυγος ουτε παιδια ειχε να σε πουμε αντροχωριστρα...