Quote:
Originally posted by marymary
Έτσι είναι , μόνο εάν βρεθεί κάποιο εύρημα κατά την γαστροσκόπηση κάνουν βιοψία , εάν δεν βρουν πού θα κάνουν βιοψία ?
Μην ανησυχείς καθόλου , θα πάρεις την γαστροσκόπησή σου και θα πας κανονικά να περάσεις επιτροπή μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που σου είπαν. Εγλω όταν πήγα τον Φλεβάρη μου έδωσαν χαρτί να υπογράψω που έλεγε ότι εάν βρεθεί κάτι για βιοψία θα είαι υποχρεωμένη να καταβάλω 25 ευρώ για την βιοψία που δεν μου κάλυψε το ΙΚΑ , δεν βρίσκουν απαραίτητα κάτι, θα πρέπει να βρουν για να γίνει βιοψία.
Στην επιτροπή μου ζήτησαν α. την γνωμάτευση του γιατρού μου β) γαστροσκόπηση γ) εξετάσεις THS T3 και Τ4 Δ) Και μία βεβαίωση γιατρού (αυτή μου την είπαν όταν κατέθεσα μόνη μου τα χαρτιά στην Πλατεία Θεάτρου και μου είπαν εκεί ότι χρειάζετε) που έλεγε ότι προσπαθώ πάνω από 5 χρόνια να αδυνατίσω αλλά χωρίς αποτέλεσμα ότι είχα παρουσιάσει διαβήτη κατά την εγκυμοσύνη (τον διαβήτη εάν δεν είχες ή έχεις πρόβλημα δεν χρειάζετε να το γράψει) και ότι έχω πρόβλημα με τον θυρεοειδή και παίρνω φαρμακευτική αγωγή και είναι ισορροπημένος (πάλι εάν δεν έχεις πρόβλημα δεν χρειάζετε να το γράψει).
Να πας στο ΙΚΑ της περιοχής σου για να καταθέσεις τα χαρτιά σου (εκεί θα σου βάλουν κάτι απαραίτητες σφραγίδες) και να ζητήσεις να τα καταθέσεις η ίδια στην Πλατεία Θεάτρου στην Αθήνα και όταν πας εκεί θα περάσεις επιτροπή πιο γρήγορα. Εγώ τα πήγα Πέμπτη και Παρασκευή πέρασα επιτροπή. Κάθε Παρασκευή συστήνεται επιτροπή Παχυσαρκίας οπότε πήγαινέ τα Δευτέρα με Πέμπτη.
Ότι άλλο θες μου λες , καλή επιτυχία.
Ada αυτές είναι οι οδηγίες που σου είχε γράψει η Marymary για το τι πρέπει να κάνεις. Καλή επιτυχία αύριο.