Originally posted by Tassos67
Quote:
Originally posted by sweetOctober
Κορίτσια ΣΟΣ βάφτιση!!!!!!!! Πολλά κιλά άμεσα!!! Χρειάζομαι πρωτεινικό πλάνο από τις έμπειρες!!!! Καίγομααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααιιι ιιιιιι! Δεν κοιμήθηκα από την αγωνία για να βρω δίαιτα!!!! :) :)
Δεν αναφέρεσαι σε μένα και πετάγομαι σαν... αλλά sweetOctober την έχω που την έχω τη ρετσινιά του "Κακού Κυρίου" από Βαρδάρη μεριά, λέω να την τιμήσω για άλλη μια φορά.
Αγνόησε ότι είσαι η sweetOctober και προσπάθησε αποστασιοποιημένα να κάνεις μια αναδρομή-εκτίμηση στις εναλλαγές διαθέσεων και διαιτών-διατροφών σου από τότε που μπήκες στο forum μέχρι σήμερα.
Ξέρω ότι μετά από αυτό θα με στείλεις οριστικά στην πυρά όπως επίσης ξέρω ότι θα το έχεις στην άκρη του μυαλού σου και κάποια στιγμή όταν θα έχει έρθει η ώρα τότε μπορεί κι αυτό το σχόλιο μεταξύ άλλων ερεθισμάτων να σε παρασύρει μια και καλή πέρα από τον απίστευτο φαύλο κύκλο που έχεις παρασυρθεί.
Βρε κορίτσι μου. Δε χρειάζεσαι φτιασιδώματα της κακιάς ώρας, όπως ραγδαία απώλεια βάρους με αμφίβολη διατροφή, για να πας στην βάπτιση. Όποιος κι όποια δεν μπορεί να αγαπήσει την Δήμητρα έτσι ακριβώς όπως είναι τότε δώστου την αγάπη σου από την ζεστή καρδιά σου, ας πιεί ξυδάκι και ας του διαβάσει καμμιά ευχή κάποιος ιερέας ώστε να βγουν τα δαιμόνια από μέσα του.
Εμείς εδώ μέσα σε αγαπήσαμε από αυτά που γράφεις όπως τα γράφεις χωρίς να σε έχουμε γνωρίσει. Μια χαρά μοναδικά αξιαγάπητη κοπέλα είσαι.
Στείλε στο διάολο τις δίαιτες και τις διατροφές. Δεν είναι εκεί το πρόβλημά σου. Από τα γραπτά σου έχει αποδειχθεί ότι έχεις καλό διατροφικό γνωσιακό υπόβαθρο. Καμμία περιχαρακωμένη δίαιτα δεν μπορεί να σε κάνει όπως θες. Ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις ώστε να αδυνατίσεις και να διατηρηθείς.
Δεν μπόρεσα να μην στα πω. Κάνε με και report στον administrator να με ξαποστείλει και να ησυχάσω κι εγώ.
Ειλικρινά σκάω και στεναχωριέμαι που σε βλέπω έτσι.