Ατονια...μηδεν κεφια,μελαγχολια...βαριεμαι να κουνηθω...
Printable View
Ατονια...μηδεν κεφια,μελαγχολια...βαριεμαι να κουνηθω...
Εγώ έχω ένα ψυχοπλακωμα από χθες που δεν λέει να φύγει...
απ οτι φαινετε τωρα που βλεπετε οτι εγιναν τεραστια κατεβατα τα σχολια στο ιντερνετ με ολους αυτους που εχουν εξαγριθει με τη κατασταση αυτη και ενω αυτοπαρουσιαζεστε τωρα ως σωτηρες του εθνους το μονο που σας απεμεινε ειναι να προσπαθητε να εξαφανισετε τα βιντεο που ανεβηκαν με αλοθι τη προφαση που βρηκατε οτι ο ιος δεν ειναι παρασκευασμενος στα εργαστηρια γιατι δε ξερετε που να κρυψετε ολα αυτα τα βιντεο που ανεβηκαν ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ οταν πληκτρολογω τη φραση ΕΤΣΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ το σημα στο ιντερνετ εξαφανιζετε ως δια μαγειας!
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
https://www.youtube.com/watch?v=suRF6QkfZL8
Πονανε κ τα ουλα μου ταυτοχρονα...εχω παρακαπνισει η αληθεια αυτες τις μερες...ποσο μου την σπαει οταν νιωθω ετσι...κ μολις αρχισει το μαστερσεφ θα μαι μια χαρα παλι.(νομιζω).εε ρε ψυχολογικα...
Άλλους την άνοιξη τους πιάνουν οι φουσκοδεντριες τους και αλλους τα ψυχολογικά τους....
Είναι και η κατάσταση έτσι .....
Υπομονή κόρες μου !!!!!
Εγω αμα πιω καφε τετοια ωρα εκτός ότι θα πηγαίνω σαν κομπρεσέρ το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα κοιμηθώ κιόλας....
Χαμομηλάκι με μέλι και μια χαρά, ηρεμια!!!!
Η κολλητή μου είναι κομμώτρια..Έστειλε μήνυμα για σούπερ μάρκετ επειδή έχω κάτω από το σπίτι μου..Ήρθε με κουρεψε, έκανε και σούπερ μάρκετ και έφυγε :)
Αυτά είναι..Να κουρευεσαι στα κρυφά, λες και κάνεις λαθρεμπόριο χαχαχα
Την άλλη φορά που θα έρθει για ψώνια θα μου κάνει ανταύγειες..
Αφού τα κατάφερες όλα καλά
Μαλλον μαστερσεφ θα δω...θελω πολυ να γελασωωω...κοριτσια asmr για αυπνιες βλεπετε;;Εμενα με βοηθα πολυ...αλλα μενω μονη οποτε μπορω να εχω τον ηχο ανοιχτο...
ανακεφαλαιωση ενασ φιλοσ μου με λεφτα παιρνει algofren με μυοχαλαρωτικο ενασ αλλοσ με λεφτα παιρνει κορτιζονη για εμβοεσ εγω πηρα ολα τα συμπληρωματα που σασ ειπα συν μυοχαλαρωτικο ντεπον κι εγινα καλα ρωτηστε γιατρο η τη μαφια λογικα θα το βρουν αυτα