Καλημέρα!
Επιτέλους ξεκόλλησα!
57,6!!!
Τόσο καιρό στο 58,5. grrrrr....
Να δω για πόσο θα καθίσω εκεί?
Θα προσπαθήσω λίγο ακόμα μέχρι το 57.
Θέλω επιτέλους να φάω λίγο κέικ (από τα χεράκια μου πάντα) με το καφεδάκι μου? snif...
Printable View
Καλημέρα!
Επιτέλους ξεκόλλησα!
57,6!!!
Τόσο καιρό στο 58,5. grrrrr....
Να δω για πόσο θα καθίσω εκεί?
Θα προσπαθήσω λίγο ακόμα μέχρι το 57.
Θέλω επιτέλους να φάω λίγο κέικ (από τα χεράκια μου πάντα) με το καφεδάκι μου? snif...
57.7 περπαταμε παραλληλα !!
Έλα φιλενάδα!
Ξεκόλλησες και εσύ!
Τι καλά!
μπραβο βρε κοριτσια...η μια με νηστεια η αλλη με προσευχη το κανατε το θαυμα σας παλι :D
τελειωσε εχω πεισμωσει θελω να εχω χασει 20 κιλα κ να μην αννεβοκατεβαινει το τικερ. Αρχιζω διαιτα, τελεια κ παυλα!
μόνο με νηστεία!!! ταιριάζει και με το κλιμα της εποχής. άντε και στα δικά σου πάμε γερά με τσαμπουκά σιγά απλώς φαγητό είναι και τίποτε άλλο.
χαρη στη νηστεια δε παχυνα ναταλακι...εδω κ εναμιση μηνα πλεον τρωω ο,τι ναναι...αλλα ο,τι ναναι τελειως...κ πολυ...ομως οταν γουρουνιαζα εκανα νηστεια...πχ πλακωνομουν αλλα μεχρι τις 8 ο,τι ετρωγα...
κουτσουνα μου κανε ενα κουραγιο να συνεχισεις λιγο ακομα...εχεις γαει ηδη ολο το γαιδαρο..ξεκουραστηκες..καν ε ενα ν κοπο ακομα!!
αυτα τα 10 κιλα θαναι τα πιο δυσκολα...γιατι δεν ημουν τοσα κιλα πριν...κ τωρα το θεωρω δυσκολο...ενω πριν (στα 100 κιλα) ελεγα θα γινω οπως πριν...
Ναι μωρε θα τα καταφερουμε, οπως λεει κ η ναταλια μονο φαγητο ειναι! σιγα τα ωα! αει σιχτιρ
Quote:
Originally posted by badgirl11
σιγα τα ωα! αει σιχτιρ
χαχαχαχαχ δωωωσε! αντε μην αρχισω κι εγω!
(στο καλο σου μ εκανες και γελασα)
καλα παω να φαω τωρα...χορτατει τα χωνω καλυτερα κ ειδικα στα κιλα :D:D axxaxaxa
κι εγω παω για υπνοθεραπεια..
αντε μπας και ξυπνησω καλυτερα!
afoy κοιμουνται τα γγελουδια σου τυχερη εισαι...παω μπας κ κοιμηθω λιγο κ γω...αλλα 5μιση παλι δουλεια...θα δω
αντε φιλουρες!
να τα και τα καλα τα νεα ... επιτελους πια ... πηγα σημερα διαιτολογο , μετα απο πολυ καιρο εσπασα το 110 ... 109 σημερα !!! :)) ωωωωω ναι ... αντε αντε παμε καλα ...!!!