Καλησπέρα απο εμένα!Quote:
Originally posted by Nefeli-
καλησπέρα σας! τι κάνετε; ελπίζω να μην έχετε την ένταση και το άγχος που έχει η δική μου καθημερινότητα αυτό τον καιρό. Φυσικά θα το παλέψουμε αφού δεν έχουμε κι άλλη επιλογή. Όπως και να έχει όλοι μας περιμένουμε αυτή την πιο ξέγνοιαστη μέρα που θα μας βρει ξαπλωμένους στις δικές μας ξέρες μες στις γαληνεμένες θάλασσες.
angek κράτα λίγο ακόμα... καλή επιτυχία στις εξετάσεις όλων σας!
p_k πολύ δυνατό ποίημα που έστω κι ένας απ'τους στίχους του κρατάει ένα μέρος της ζωής του καθενός...
Μάριε πολύ ενθουσιασμένο σε διαβάζω. Χαίρομαι με την χαρά σου για το καινούργιο και αλλαγμένο πρωπρόγραμμα :) καλή μελέτη και φρόντισε να μας κρατάς ενήμερους αν θες :)
αστεράκι;
maria-nefeli;
amalia;
μαρία;
τι κάνετε; που είστε ; πως περνάτε;
εγώ με την διατροφή τα πάω καλά δεδομένου ότι χθες ήμουν καλεσμένη σε τραπέζι και δεν ξέφυγα πολύ, ενώ προγραμματίζω και πολλή ώρα για περπάτημα τις επόμενες μέρες. Ανάμεσα στα προιόντα που καταναλώνω προστέθηκε το ζελέ. Ποτέ δεν το συμπάθησα ως γλυκό ούτε το πεθύμησα. Το είδα στα ράφια του μαρκετ και είπα να δοκιμάσω μπας και προσθέσει λίγη γλύκα στην καθημερινότητα. Θερμίδες 9 ανά 100γρ έτοιμου προιόντος άρα δεν τρέχει λόγος ανησυχίας. Σκέφτηκα κιόλας... και 1 κιλό να φάω έχει μόλις 90 θερμίδες (χαρακτηριστική σκέψη λαίμαργου ανθρώπου). Προς το παρόν είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη. 1 φακελάκι διαλύεται σε 3 ποτήρια νερό και δίνει περίπου 4 ικανοποιητικές μερίδες (μπωλάκια). Η επόμενη σκέψη ήταν ότι θα καταναλώνω και νερό με έμμεσο τρόπο. Αν και δεν συγκρίνεται με την σοκολάτα (αδυναμία μου) είναι ένα δροσιστικό γλυκό γι αυτές τις μέρες και μετά δεν νιώθεις και τύψεις ή ενοχές επειδή το έφαγες.
νεφέλη ωραία ιδέα το ζελεδάκι. εγω βασικα προτιμώ το φρουί ζελέ με γεύσεις, που έχει κάτι παραπάνω σε θερμίδες/πόντους αλλά είναι πιο εύγεστο. το φτιάχνω μαζί με φράουλα και μπανάνα και είναι πεντανόστιμο και χορταστικό. βασικά πρόσεχε μην σου ανέβει η χοληστερόλη σου με αυτό. Παλιά κι εγώ έτρωγα πολύ και η χοληστερολή μου ανέβηκε στα ύψη, κι όταν ρώτησα τον γιατρό μου είπε οτι μάλλον αυτο θα φταίει!
το πρόγραμμα το νέο ακόμα το μελετάω. ειναι φανταστικό, πιο ευέλικτο απο το παλιό. όλα τα φρούτα τώρα με σταθερή εξαίρεση το αβοκάντο έχουνε μηδέν πόντους! επίσης το βλέπω να είναιι πιο χορταστικό απο το παλιό. δεν ξέρω, όταν θα το ξεκινήσω, θα το δοκιμάσω και θα σας πώ. προς το παρόν κάνω το κλασσικό flexipoints.
Πάντως ένα βιβλίο με συνταγές πρωινού, μεσημεριανού, βραδυνού, σνάκ, γλυκών κοκ έχιε κάτι υπέροχες συνταγές μέσα... σκοπεύω με βάση τον παλιό τρόπο μέτρησης πόντων να τις φτιάξω και να τις απολαύσω! χόρτασα με το μάτι λέμε! χαχαχα
προς το παρόν θα σας δώσω ακόμα μια συνταγή με γλυκό απο πατάτα ξεχάστηκα τον τελευταίο καιρό δεν έδωσα συνταγή όπως υποσχέθηκα :( . αργότερα όμως γιατί τώρα έχω δουλειά! τα λέμε!